Odpowiedz
Autor Wiadomość
PostWysłany: 09 Sty 2006, 22:19 
Witam
Niedawno zarejestrowałem się w PE. Wszystko pięknie ładnie dostałem potwierdzenie rejestracji itd. Login i hasło działają na stronce elegancko ale jak uruchamiam klienta po uruchomieni i załadowaniu pierwszej strony pojawia się coś takiego:

Image

Niby powinienem sprawdzic czy dobrze wpisuje i hasło i login ale skoro na stronce dział to i chyba w kliencie powinien działać. I jeszcze jedno pytanie czy to mozliwe ze ten komunikat jest wina za słabego kompa(mysle ze chyba nie :))

Nie podano
PostWysłany: 09 Sty 2006, 22:42 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
HP: 133
Society: Poltropia
Nic mi nie przychodzi do glowy :?
Czy nie trzeba czasem kliknac w jakis link aktywacyjny w mailu z potwierdzeniem ? (ja juz nie pamietam jak to bylo).
Jesli jestes w 100% pewien, ze wpisujesz poprawnie i tak samo login/haslo
zarowno na stronach jak i w client loaderze - pozostaje tylko napisanie do support.

Profil Offline
PostWysłany: 09 Sty 2006, 22:53 
zle wpisales jakas litere logingu lub hasla ...

PostWysłany: 09 Sty 2006, 22:56 
Pare razy wpisywałem i stronka przyjmuje i login i hasło a klient mi wywala właśnie ten komunikat. Hasło i login wpisuje napewno poprawnie.

Nie podano
PostWysłany: 09 Sty 2006, 23:05 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 130
Nick w grze: Jarek CvX Cvoxs
A czy na pewno aktywowałeś swoje konto? (link w e-mailu od MindArk)

Profil Offline
PostWysłany: 09 Sty 2006, 23:15 
Tak aktywowałem. Zaraz sprawdze patent jeszcze jeden.:)

[ Dodano: Pon 09 Sty, 2006 23:32 ]
No dobra juz mi niewyskakuje ten komunikat ale teraz mi sie cos przywiesza:( Ładuje sie pierwsza strona i na tym koniec nic stoi. Nawet niemoge z ctrl+alt+del wrucić do windy. Czy np. to ze mam 256 ramu moze byc tego przyczyną??
Aha co do tego co pisałem apropo złego hasła i loginu to powód był taki że mi shift wstawiał dodatkową gwiazdke(niepytajcie czemu bo niewiem) teraz jak robie to z CapsLockiem to działa normalnie.

Nie podano
PostWysłany: 10 Sty 2006, 00:36 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Czerwiec 2005
HP: 0
Nick w grze: Posse
Własnie sie spodziewalem ze po prostu spacja Ci sie dostawila (ale myślałęm ze kopiujesz). Tez tak mialem, z tym zawieszaniem CL.. nie wiem co pomogło ale chyba sie samo naprawilo, jakis dziwny bug. Po jakis 20 min mi sie chyba naprawilo (restart kompa nie pomogl ale warto sprobować)

Profil Offline
PostWysłany: 10 Sty 2006, 10:03 
Dzieki wszystkim za info i bede dalej wlaczył z wszystkim przciwnościami przynajmniej bedzie wieksza satysfakcja z gry ;];];]

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 63 gości

Panel
Skocz do: