Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 25 Lis 2005, 20:26 
Able
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 0
Nick w grze: Harddy DUCH Cooldice
WIĘC : około godziny 18:00 miałem zwiechę kompa w trakcie użycia TREJD TERMINALA w TWIN ... spoko luz... normalka bywa czasami ...

ALE ! ! ! ... wtf ?! po chwili nie mogę się zalogować do PE ! wywala komunikat że jestem online i mam spróbować za minutę ... najgorsze jest to że mam cały czas to samo przy logowaniu ! ludzie w PE mają mnie online w FL czyli jak bym był w PE ale mnie nie ma ... nic nie mogę zrobić i tak co 15 minut staram się zalogować... koledzy dzwonią i smski piszą dlaczego się w grze nie odzywam - a ja tłumacze co się stało... mam coś takiego pierwszy i kompletnie nie wiem co mam o tym myśleć ... do suportu oczywiście napisałem...

wszystkich ZNAJOMYCH PRZEPRASZAM - jeśli ktoś się dobija do mnie w PE to sorry ale nie ma mnie tam tak na prawdę :? choć jestem online :x

ktoś miał coś podobnego kiedyś ?

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 25 Lis 2005, 20:30 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 130
Society: Poltropia
Nick w grze: Jarek CvX Cvoxs
Huh, rzeczywiście nietypowy bug.

Musisz poczekać do restartu serwera (np. podczas update'u). :wink:

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 25 Lis 2005, 21:35 
Able
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Nick w grze: Harddy DUCH Cooldice
ufff już oka :D po ponad 3 godzinach się zalogowałęm ...

dzięki moi drodzy : ZARI i JASIOQ za pomoc i wsparcie ... wasza pomoc była ważna i jestem wdzięczny

a tak na marginesie ... wywaliło mnie po zalogowaniu za !! ŚCIANĘ do baru w TWIN !!! :lol: chyba avatarek miał ochote się napier..... bo za długo gram ostatnio ...

:wink: czyli finał pozytywny , pozdro all

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 25 Lis 2005, 22:35 
Unskilled
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
Society: CDR
Nick w grze: Shaolin Amathera Nightwish
moj kumpel kiedys mil to samo ;)

Profil Offline
PostWysÅ‚any: 25 Lis 2005, 23:26 
(TRESC USUNIETA PRZEZ AUTORA)

Ostatnio edytowany przez Level, 01 Sty 2008, 20:37, edytowano w sumie 1 raz

Nie podano
PostWysÅ‚any: 25 Lis 2005, 23:47 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Nick w grze: Prayer
Standard. Dzisiaj była masa problemów, które wystąpiły u wielu graczy. Ja, tuż po zalogowaniu, byłem niewidzialny, nie miałem funduszy na karcie, a po chwili zostałem nagrodzony ctd :shock:

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 26 Lis 2005, 00:11 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 69
Society: RED LEGION CADETS :>
Nick w grze: Sebek From Poland
Pisałem kiedyś o tym :) jak masz buga z TT ( nie chce się dokończyć tranzakcja, lub w Repair Terminalu nie widać infentory ), to po wylogowaniu nie da sięzalogować :/ "Time Ban" ale to mija samo, ja raz miałem tak przez kilka dni :(

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 28 Lis 2005, 10:35 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Å‚adujÄ… asteroide to siÄ™ pierdzieli...

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 28 Lis 2005, 15:03 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Czerwiec 2005
Nick w grze: Posse
A widzieliscie takiego buga ze nad postaciami pojawiaja sie oprocz paska HP rowniez 3 szare paski (przedzielone blokami). Taka osoba nie porusza sie, nie mozna na nia klinkąć prawym, oraz co najciekawsze przyjmuje nicka ostatniej osoby na którą sie wczesniej najechało kursorem (powoduje to efekt zdublowania postaci :)) Szkoda ze screenow nie zrobiłem..

Profil Offline
PostWysÅ‚any: 28 Lis 2005, 16:37 
(TRESC USUNIETA PRZEZ AUTORA)

Ostatnio edytowany przez Level, 01 Sty 2008, 20:41, edytowano w sumie 1 raz

Nie podano
PostWysÅ‚any: 28 Lis 2005, 18:56 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Czerwiec 2005
HP: 92
Society: 3lancer
Nick w grze: loading...
jak byłem w tweak (?? - mod) to patrze a tu gościu co ma ksywe 'Teleporter" hehe nawet śmiesznie to wygląda z niektórymi rzeczami

PS wejdzcie do tematu "Stwórz własny mmorpg" który jest na 2 stronie w dziale Inne gry poniewaz chciałbym troche to rozkręcic i też chciałbym mieć jakąś pomoc

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 28 Lis 2005, 20:32 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 69
Society: RED LEGION CADETS :>
Nick w grze: Sebek From Poland
:roll: widać, że czytacie forum :P juz kilka razy o tym gadaliśmy.

Jest tak jeśli widzimy postać, której tam nie ma ( mamy buga i widzimy avatara ), po najechaniu na niego widzimy ostatni nick jaki oglądaliśmy, jeśli był to Teleporter, Rev Term, Rep Term, TT, Storage itp. to odpowiednio przyjmuje nazwe ;) Np. patrzysz na gościa w full shadow, a tu exo young :P

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 13 gości

Panel
Skocz do: