Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysłany: 03 Maj 2014, 17:26 
Newbie
Dołączenie:
Maj 2014
Posty: 1
No więc tak.. Pierwszy raz wbiłem, było wszystko okej. Ustawienia graficzne były na High, więc zmieniłem na troszkę mniejsze - Gra się wyłączyła po tym i od tego mam problem. Wchodzę do gry, loguje się, wszystko się ładuje i podstać nagle spada. Próbowałem reinstalla, tego repair, ustawień administratora i zgodności. Ktoś ma jakąś radę?

3GB ramu, I3'ka, GeForce 210. Jak coś więcej potrzeba to proszę bardzo.


Profil E-mail Offline
Mężczyzna
PostWysłany: 03 Maj 2014, 19:18 
Inept
Dołączenie:
Styczeń 2014
Posty: 10
Skąd: Kraków<>Londyn
HP: 119
Society: www.*****
Nick w grze: Crystal MJ Diamond
ja gram na lapku. 4giga ramu, i5, GF550M i prawde mowiac gram tylko na low.


Profil E-mail Offline
Mężczyzna
PostWysłany: 03 Maj 2014, 22:28 
Gacie Gibona
Dołączenie:
Lipiec 2006
Posty: 1923
Skąd: Piaseczno
HP: 0
Society: Kingsajz
Nick w grze: Martre
uruchom w safe mode i sprawdz

_________________
...jeden poleciał tam, drugi śmignał siam, a trzeci wzbił się nad kukułcze gniazdo...


Profil Offline
Mężczyzna
PostWysłany: 12 Maj 2014, 13:58 
Weak
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Grudzień 2010
Posty: 41
HP: 88
Society: Task Force
tajgar napisał(a):
Gra się wyłączyła po tym i od tego mam problem. Wchodzę do gry, loguje się, wszystko się ładuje i podstać nagle spada..


jeśli faktycznie gra się ładuje, a postać "spada" to nie jest to wina komputera, ale gry - upraszczając wpadłeś w dziurę w teksturach.

naciśnij "T" i czekaj na respawn.

jeśli to nie pomoże, napisz do supporu by cię przenieśli np do Port Atlantis, do mojego sklepu PA Mall, floor 2, #3s, gdzie kupisz karny itemek ;)


Profil E-mail Offline

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  

Odpowiedz



Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość

Panel
Góra
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group • tłumaczenieDesign by CvX! and Ateush based on style by Ercan Koc

Planet Calypso