Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysłany: 22 Paź 2012, 23:07 
Inept
Dołączenie:
Październik 2006
Posty: 12
HP: 113
Society: brak
heja . mianowicie mam taki problem . klikam ikonke client , akceptuje regulamin , przechodze do panelu gdzie powinienem kliknac "launch" ale niemoge go kliknoc . nie podswietla sie . wylaczylem zapory w windowsie i anty vira . i nic . a dzien wczesniej normalnie odpalalem jakas aktualizacja mi sie tylko sciagnela i koniec ani rusz . co to moze byc co mam zrobic ? pomuzcie


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 23 Paź 2012, 06:43 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
Posty: 3452
HP: 133
Society: Poltropia
Kliknij na "Tools" (obok Launch"), wybierz zakładkę "Repair" i poszukaj błędów/ponaprawiaj.


Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 23 Paź 2012, 09:58 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2009
Posty: 1220
HP: 142
Society: Freelancer
Nick w grze: Ralph Sivy Bittner
Na początek zobacz czy nie ma info o tym, że serwery są offline.


Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 23 Paź 2012, 15:23 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
Posty: 2773
HP: 178
Society: Freelancer
Nick w grze: Piotr JIIIS Wojtowicz
Sivy napisał(a):
Na początek zobacz czy nie ma info o tym, że serwery są offline.


to info często kłamie ;)


Profil Offline
PostPost został usunięty przez Benek 23 Paź 2012, 15:38.
Nie podano
PostWysłany: 24 Paź 2012, 00:01 
Unskilled
Dołączenie:
Lipiec 2006
Posty: 141
HP: 161
Society: Kingsajz
Nick w grze: Lucas Damage Kovalsky
Witam, miałem to samo.

Przycisk Launch był nieaktywny.

Nie mogłem nawet "wejść" w repair.

U mnie pomogła dopiero reinstalacja całej gry. Musiałem ściągać wszystko na nowo.


Profil E-mail Offline

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  

Odpowiedz



Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości

Panel
Góra
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group • tłumaczenieDesign by CvX! and Ateush based on style by Ercan Koc

Planet Calypso