Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysłany: 29 Sie 2012, 15:40 
Newbie
Dołączenie:
Sierpień 2012
Posty: 6
Witam, mam taki dziwny problem ponieważ gdy gra się jeszcze pobierała ( przez luncher ) to wszystko śmigało a teraz niestety leży ;(.

1329

Sprzęt:
AMD Athlon II X2 245
Ati Radeon HD 4800 3Ghz
Ram 2Gb
Windows Xp

Aktualizacja sterowników zrobiona ( komputer tydzień po formacie )
Odpalone na Safe Mod i wszystkich innych
Zrobiony Repair z 5 razy dla pewności :(


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 29 Sie 2012, 16:45 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
Posty: 286
HP: 88
Society: bez socu
Nick w grze: Benek
na moje oko to jest jakiś problem z grafiką wcale nie znaczy że sterowniki czy karta graficzna, ale może też być tak że przy pobieraniu sypneła ci się entropia a repair gówno daje . Sprawdz sobie czy ci inne gry chodzą jeśli tak to niestety ale chyba reinstal eu tylko da rade


Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 29 Sie 2012, 18:16 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Październik 2007
Posty: 636
HP: 98
Society: Kanwo
Nick w grze: Michal Pypek Kowalski
Zobacz czy na karcie za dużo kurzu nie ma. Komuś z forum coś się z obrazem w EU działo, a po odkurzeniu karty było OK. Warto sprawdzić :P .


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 29 Sie 2012, 22:39 
Newbie
Dołączenie:
Sierpień 2012
Posty: 6
Dobra pobieram jeszcze raz może faktycznie to może coś dać.

A co do tej karty to cholera nie koniecznie bo mam obudowę otwartą i nie wydaje mi się żeby jakoś zakurzone było tragicznie ale jak wyłączę komputer to i tak odkurzę :)


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 30 Sie 2012, 04:29 
Green
Dołączenie:
Marzec 2008
Posty: 161
HP: 220
Society: BlackAngels HQ
Nick w grze: Zlotko
Hmm... nie wiem czy to pozna godzina i mam powolne myslenie, ale o ile sie orientuje, to chyba zamienili Genesis na Thule :P

wiec bycmoze jestes w miejscu, ktore teoretycznie juz nie istnieje :D

jesli reinstal nie pomoze, napisz support case, niech Cie przeniosa do Thule ...


Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 30 Sie 2012, 15:54 
Newbie
Dołączenie:
Sierpień 2012
Posty: 6
Aha... no to wiele wyjaśnia -.^ :D


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 30 Sie 2012, 16:57 
Newbie
Dołączenie:
Sierpień 2012
Posty: 6
Dobra MAM !!

Zobaczyłem do FAQ`u na stronie głównej i dowiedziałem się że kliknięcie T teleportuje do najbliższego Revival Terminal i jestem w jakimś bunkrze gdzie NPC każą mi czekać na skończenie pobierania więc czekam :D

Niby taka oczywista sprawa a życie ratuje, teleportacja hah.


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 31 Sie 2012, 08:59 
Initiated
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Posty: 828
HP: 192
Society: Poltropia
Nick w grze: denton JC krakow
Turek co Ty robisz "zajedziesz sie " w tej grze , musisz troszke spac ,chociza min 5 godzin na dobe :) . Ta gra Cie wykonczy , 4.30 a Ty nie spisz :).

JC


Profil Offline

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  

Odpowiedz



Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości

Panel
Góra
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group • tłumaczenieDesign by CvX! and Ateush based on style by Ercan Koc

Planet Calypso