Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysłany: 24 Lut 2012, 17:22 
Mediocre
Dołączenie:
Listopad 2006
Posty: 79
HP: 0
Nick w grze: Cedrak Bobi Ziom
Witam, od kilku dni mam problem z odpaleniem EU, raz odpale, pozniej mnie wywali i za kazdym razem wyswietla mi sie ten oto komunikat :

Image


jakis pomysl ??

pozdro


Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 24 Lut 2012, 18:40 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Posty: 2167
HP: 0
Society: Poltropia
hmm.. klikam obydwa przyciski ok i nic się nie dzieje..


Profil Offline
PostWysłany: 24 Lut 2012, 18:50 
cedrak napisał(a):
Witam, od kilku dni mam problem z odpaleniem EU, raz odpale, pozniej mnie wywali i za kazdym razem wyswietla mi sie ten oto komunikat :

[ [url=http://entropiauniverse.pl/gallery/image.php?album_id=5&image_id=1297&mode=thumbnail] ][/url]


jakis pomysl ??

pozdro


Grasz na za dużych detalach graficznych... z aktualizuj sterownik ale to może nie wiele dać... zmniejsz detale powinno pomóc... a raz Cie wywala raz nie bo zależy gdzie jesteś np na nowych wyspach tam karty szaleją... to samo tyczy się Twins, karta graficzna po prostu krótko mówiąc nie wyrabia... ktoś z MA zapomniał że ludzie nie zawsze dysponują najnowszymi technologiami


Nie podano
PostWysłany: 24 Lut 2012, 19:11 
Mediocre
Dołączenie:
Listopad 2006
Posty: 79
HP: 0
Nick w grze: Cedrak Bobi Ziom
nie raz nawet nie zdarze sie zalogowac a juz mnie wywala heh ;) dobra sprobuje na mniejszych detalach pyknac, thx za pomoc jak cos to bd pisal dalej w razie problemu


Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 24 Lut 2012, 21:26 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
Posty: 1842
HP: 222
Witaj,
Na tapecie masz swoją dziewczynę ? :)

Przeinstaluj sterowniki karty graficznej na najnowsze - ściągnij je z nvidia.pl

Zdrów!


Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 24 Lut 2012, 21:36 
Mediocre
Dołączenie:
Listopad 2006
Posty: 79
HP: 0
Nick w grze: Cedrak Bobi Ziom
jezeli chodzi o gre na lov detalach to w dalszym ciagu mnie wywala co jakis czas , hmmm

tak muti to moja dziewczyna ;)

pozdro


Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 24 Lut 2012, 22:39 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
Posty: 2773
HP: 178
Society: Freelancer
Nick w grze: Piotr JIIIS Wojtowicz
u mnie ostatnio to samo, w zeszlym roku plynnie gralem na High, teraz na Medium jest czesto problem, ich programisci maja tam najnowsze cudenka sprzetowe i mysla, ze my tez ;) Odysseus Landing przebija chyba wszystkie inne miejsca pod wzgledem niezoptymalizowanej grafiki, ladnie to to wyglada, ale moj sprzet juz sobie nie radzi, a kupilem taki, ktory wg MA po wprowadzeniu nowego silnika mial chodzic na High/Very High...

PS. przeinstalowanie calego systemu, uruchamianie tylko EU bez innych programow w tle, najnowsze sterowniki nVidii nic nie pomaga w ww. kwestii

PS2. po takim wysypaniu sie gry robie zawsze restart kompa, nie wiem, czy to cos dodatkowo pomaga, ale mam wrazenie, ze tak ;)

PS3. mam dokladnie ta sama karte, moze to z nia jest problem ;)


Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 24 Lut 2012, 23:44 
Mediocre
Dołączenie:
Listopad 2006
Posty: 79
HP: 0
Nick w grze: Cedrak Bobi Ziom
no wlasnie mam tez najnowsze stery do tej karty i w dalszym ciagu jest czasem problem. trzeba bedzie pewnie w niedlugim czasie zmienic karte graficzna i wsadzic z 10bgb ramu to moze bd normalnie heh:)


Profil Offline
PostWysłany: 25 Lut 2012, 01:02 
Tak programiści albo dopiero co po szkole albo bardzo leniwi są... do EU za chwile będzie gwiazda śmierci potrzebna a nie komp z najnowszą technologią intel-pintel...core 700 duo sruo... mnie też zaczyna wywalać z większą częstotliwością niż dotychczas a więc zaczynam się zastanawiać czy to coś od MA nie jest przypadkiem, dziś już dwa raz miałem przymusowy log out co się nie zdarzało... hmmm... Coś grzebią programiści bo notują wpadki z texturami czy tez z Livas tak więc ostrzegam bez tp chipa nie włazić do domku aukcyjnego bo wejście MA zrobiła ale wyjścia już nie i ludzie się blokują... jeszcze jak tp chipa ktoś nie ma to może drugi avatar vehicla użyć prostu maksymalnie dojechać do odsłoniętej ściany a zablokowany avek kilka na samochodzik żeby wsiąść i po kilku nie udanych próbach udaje się wydostać...


Nie podano
PostWysłany: 25 Lut 2012, 01:06 
Mediocre
Dołączenie:
Listopad 2006
Posty: 79
HP: 0
Nick w grze: Cedrak Bobi Ziom
podczas podrozy na fome i powrotu wywalilo mnie 4 razy w kosmosie na low detalach chyba ich poje^^^^lo do reszty


Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 25 Lut 2012, 21:08 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Posty: 2167
HP: 0
Society: Poltropia
ja najczęściej czekam cierpliwie, aż inni zgłoszą takie problemy i MA naprawia


Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 25 Lut 2012, 23:45 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Posty: 2167
HP: 0
Society: Poltropia
własnie mnie to samo spotkało :D


Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 26 Lut 2012, 10:14 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
Posty: 2773
HP: 178
Society: Freelancer
Nick w grze: Piotr JIIIS Wojtowicz
coover napisał(a):
własnie mnie to samo spotkało :D


o w morde, moze ta gra zjada karte grafiki, skoro wczesniej nie miales problemow, a teraz masz ;)


Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 26 Lut 2012, 10:55 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
Posty: 783
HP: 138
Society: PLR, Bzz, K$, O PL
Nick w grze: Arko Okta Kot
MA to wirus!

ratuj się kto może!

uciekajcie z wyspy bo wszyscy będziemy wyglądać jak zombi!


aaaaa
aa
aa
aaaaa
a (a sry to a już było)
aaaaaa

AAAAA

.....

SCANOWANIE KOMPUTERA....
...
...
WYKRYTO ZAINFEKOWANE PLASTRY NA DYSKU MIĘTKIM...
WYKRYTO ZAINFEKOWANĄ KARTĘ GRAFICZNĄ...
ZACZYNAM PROCEDURĘ USUWANIA WYKRYCIA...
WYKRYTO PRÓBĘ USUNIĘCIA WYKRYCIA...
WYKRYTO WYKRYCIE USUNIĘCIA ÓSEMKI PRAWEJ GÓRNEJ...
...
...
..
.
_______/\_______/\_______/\______________/\______________/__________________________________


Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 26 Lut 2012, 11:00 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
Posty: 783
HP: 138
Society: PLR, Bzz, K$, O PL
Nick w grze: Arko Okta Kot
Też mnie wywala przynajmniej raz na jedno zalogowanie :D

imaho MA testuje wytrzymałość psychiczną każdego gracza z osobna i mając już te wskaźniki dostosowuje indywidualny loot :D

ale oczywiście być może wystarczy poczekać ... jak zwykle...

pozdro


Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 26 Lut 2012, 16:56 
Mediocre
Dołączenie:
Listopad 2006
Posty: 79
HP: 0
Nick w grze: Cedrak Bobi Ziom
wyslalem im tego screena i odpisali mi zebym przeskanowal w client loaderze pliki, tzn naprawil,

ale w dalszym ciagu to samo heh, ja wam mowie zginiemy marnie, trzeba kupowac nowe kompy


Profil Offline

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  

Odpowiedz



Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości

Panel
Góra
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group • tłumaczenieDesign by CvX! and Ateush based on style by Ercan Koc

Planet Calypso