Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 23 Lip 2011, 18:58 
Newbie
Dołączenie:
Lipiec 2011
Witam!

Czasami po oddaniu strzału z broni (solomate opalo), albo po użyciu jakiegoś przedmiotu, pasek przeładowania (ten na dole, który pokazuje ile trzeba czekać na przeładowanie) zacina się na kilka, a niekiedy nawet na kilkanaście sekund. Jest to niezwykle uciążliwe i denerwujące z uwagi na to, że po zacięciu nie mogę strzelać. Poza tym dopiero po "odcięciu" się broni zadaję przeciwnikowi obrażenia. Wiele razy z powodu tego problemu zginąłem, czekając aż broń z powrotem zacznie normalnie działać. Zastanawiam się czy są to problemy z połączeniem internetowym (choć nie sądzę, bo grałem w entropię na kilku komputerach w moim domu i poza nim), wydajnością komputera, czy też jest to bug w grze.

Jeśli ktoś z was kiedykolwiek doświadczył tego błędu to proszę powiedzieć, czy znacie sposób na jego ewentualne usunięcie. Występuje on u mnie niezwykle często (kilka razy podczas zabijania jednego potwora).

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 23 Lip 2011, 22:18 
Initiated
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 192
Society: Poltropia
Nick w grze: denton JC krakow
witam
bug , mam tak samo i szczegolnie w miejscach gdzie jest duze skupisko mobow lub ludzi strzalajacych , unikam strzelania obecnie w miejscach zatloczonych ,ale i tak sa takie momenty ze mam to samo co Ty z tym ze nie gine

JC

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 24 Lip 2011, 09:02 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
HP: 0
Efekt ten jest spowodowany powstawaniem nowych planet na tych samych serwerach co stare planety, co za tym idzie sa mocniej obciazone . Bez dodatkowych inwestycji MA chce wiecej zarabiac przez co gracze odczuwaja tego skutki.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 24 Lip 2011, 11:23 
Newbie
Dołączenie:
Lipiec 2011
Dzięki za wyjaśnienia!

Profil E-mail Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 32 gości

Panel
Skocz do: