Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysłany: 23 Sty 2011, 03:04 
Newbie
Dołączenie:
Styczeń 2011
Posty: 2
Witam, otóż po włączeniu gry pokazuje mi sie niebieskawy ekran. Avatara stworzyłem normalnie. W czym rzecz?

Intel Core Duo T6600
4GB ramu
Windows 7, 64 bitowy
ATI Radeon HD 4750

laptop


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 23 Sty 2011, 05:20 
Gacie Gibona
Dołączenie:
Lipiec 2006
Posty: 1923
HP: 0
Society: Kingsajz
Nick w grze: Martre
taki bardziej niebieskawy​, czy taki mniej niebieskawy ? :mrgreen: (by j3)*


Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 23 Sty 2011, 11:12 
Inept
Dołączenie:
Styczeń 2011
Posty: 15
HP: 0
Nick w grze: Wojtek Wojtaszek Kurdupelek
Ustaw opcje grafiki na minimalne i zobacz.
Jak to nie pomoże sciągnij najnowszy sterownik do karty.
Mam ciut gorszy sprzęt od ciebie a lece na ustawieniach średnich,na grafice mi nie zalezy ale na płynności.


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 23 Sty 2011, 13:29 
Newbie
Dołączenie:
Styczeń 2011
Posty: 2
dalej nic jakieś inne rady??


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 23 Sty 2011, 14:33 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
Posty: 2773
HP: 178
Society: Freelancer
Nick w grze: Piotr JIIIS Wojtowicz
- uruchomienie w Safe Mode (w Options przed wlaczeniem gry)
- uruchomienie Repair (w Options przed wlaczeniem gry)
- uruchomienie w trybie zgodnosci z innym windowsem
- poszukanie na http://planetcalypsoforum.com/forums/
- poszukanie na http://www.entropiaforum.com/forum/
- napisanie do supportu
- zmiana gry :mrgreen:


Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 31 Sty 2011, 18:24 
Newbie
Dołączenie:
Styczeń 2011
Posty: 4
HP: 0
witam problem u mnie polega na tym ze gdzie jak by po gubily sie textury nie wszystko widze tu sa linki do screenow
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/4c4 ... e930c.html
http://www.fotosik.pl][IMG]http://images49.fotosik.pl/582/5b90d2d074553b4cmed.png


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 01 Lut 2011, 01:30 
Gacie Gibona
Dołączenie:
Lipiec 2006
Posty: 1923
HP: 0
Society: Kingsajz
Nick w grze: Martre
po czym sie pogubily te textury ? ;)
mniejsze dawki sugeruje moze...


Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 01 Lut 2011, 09:48 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2009
Posty: 1220
HP: 142
Society: Freelancer
Nick w grze: Ralph Sivy Bittner
piasQn66 napisał(a):
witam problem u mnie polega na tym ze gdzie jak by po gubily sie textury nie wszystko widze tu sa linki do screenow


Żartujesz sobie teraz, tak?

P.S. Wklej screeny do galerii forum - chętniej pomożemy, przynajmniej ja.
P.S.2 W opcjach zmień ustawienia shaderów.


Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 01 Lut 2011, 12:04 
Newbie
Dołączenie:
Styczeń 2011
Posty: 4
HP: 0
W grafice zastosowalem wszystkie mozliwe ustawienia sciaglem nawet najnowsze sterowniki do grafiki komp tez mi sie wydaje ze powinien smigac bez zarzutu cofig:
cpu amd phantom II x4 820 280ghz
ram 6 gb
graf ati radeon HD5450 1gb

tu masz screen

1107

bede wdzieczny za pomoc


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 01 Lut 2011, 12:23 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2009
Posty: 1220
HP: 142
Society: Freelancer
Nick w grze: Ralph Sivy Bittner
Daj jeszcze screena z ustawieniami w opcjach graficznych w EU.


Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 01 Lut 2011, 12:41 
Newbie
Dołączenie:
Styczeń 2011
Posty: 4
HP: 0
1108

prosze bardzo jest i to


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 01 Lut 2011, 13:20 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2009
Posty: 1220
HP: 142
Society: Freelancer
Nick w grze: Ralph Sivy Bittner
Nie tego. Advanced.


Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 01 Lut 2011, 13:29 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
Posty: 1842
HP: 222
Reinstalacja systemu + oryginalne sterowniki grafiki = pewniak. Ewentualnie przeinstalowanie DirectX do tego reinstalacja sterowników po uprzednim odinstalowaniu i resecie bez ponownego instalowania przez resetem kompa.

btw... 280ghz? procesor? o.0 :D


Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 01 Lut 2011, 13:41 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2009
Posty: 1220
HP: 142
Society: Freelancer
Nick w grze: Ralph Sivy Bittner
Bo on na kwantowym jedzie :wink:


Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 01 Lut 2011, 15:29 
Newbie
Dołączenie:
Styczeń 2011
Posty: 4
HP: 0
2.80ghz maly blad sie wkradl w tamtego posta:D i jak da rade cos z tym zrobic czy tylko reinstal?? prosze o pomoc gra jest podobno nie ziemska i chcial bym sprobowac


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 01 Lut 2011, 16:03 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2009
Posty: 1220
HP: 142
Society: Freelancer
Nick w grze: Ralph Sivy Bittner
Tak jak wcześniej napisałem - daj screena Advanced settings.


Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 01 Lut 2011, 17:40 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
Posty: 1842
HP: 222
zrób tak jak napisałem wyżej - drugi wariant. Żadne opcje w grze czy zmiana ustawień grafiki pod system Ci nie pomoże.


Profil Offline

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  

Odpowiedz



Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości

Panel
Góra
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group • tłumaczenieDesign by CvX! and Ateush based on style by Ercan Koc

Planet Calypso