Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysłany: 05 Gru 2010, 10:49 
Newbie
Dołączenie:
Grudzień 2010
Posty: 3
Witam!
Właśnie ząłożyłem konto. Próbuję wykonać misje i pojawiają się błędy (wyskakujące okienko w momencie jak NPC ma mi dać np minning bombs itp). Błedy te wyskakują przy wszstkich 3 misajch treningowych i również przy veteranie. Coś mam doinstalować?


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 05 Gru 2010, 11:29 
Initiated
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Posty: 828
HP: 192
Society: Poltropia
Nick w grze: denton JC krakow
witam
nie ,
napisac do supportu gdyz to jest bug .

JC


Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 05 Gru 2010, 11:39 
Newbie
Dołączenie:
Grudzień 2010
Posty: 3
spoko, jak sie pisze do supportu? z poziomy gry, czy z www?


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 05 Gru 2010, 13:19 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Luty 2006
Posty: 552
HP: 88
Nick w grze: Nie pamiętam.
www.entropiauniverse.com <---- tutaj zaloguj się (te same passy co do gry) i tam znajdz sumbit case opisz problem i czekaj na odp


Profil E-mail Offline
PostPost został usunięty przez ateush 06 Gru 2010, 21:48.
Powód: Nie na temat

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  

Odpowiedz



Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości

Panel
Góra
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group • tłumaczenieDesign by CvX! and Ateush based on style by Ercan Koc

Planet Calypso