Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysłany: 10 Lis 2010, 07:39 
Weak
Dołączenie:
Marzec 2008
Posty: 62
HP: 110
Society: Demony Wojny
Nick w grze: padrem padrem underworld2
Witam, od dluuugiego czasu nie bylo mne w EU (sprzet) :D ale zakupilem cos lepszego i mam zamiar posiac troche grozy chodz nie bardzo wiem co do czego teraz tutaj to dodatkowo zniecheca mnie pewien problem a mianowicie kiedy najezdzam strzalka na moj nick lub potwora nie pokazuje sie on nad nim tylko w lewym gornym rogu i praktycznie ukazuje sie go 1/4 wiec nie widze co jak kto sie nazywa jaki to jest mob itp mial ktos moze taki problem ? i potrafi go rozwiazac ?
niestety nie moge zrobic SS z niewadomych przyczyn poniewaz podczas wklejania do Painta jest Obraz ale zupelnie czarny

Moja konfiguracja sprzetowa:
OS Win7 Ultimate x86
Karta Graf: Ati Radeon Gigabyte HD 5670 1024 MB GDDR5
Procesor AMD Athlon II
Ram 2 Gb Kingston DDR 5 Hyper X
rozdzielczosc na ktorej pracuje to 1920x1080
a monitor to 22 calowy panoramiczny Acer

Prosze o pomoc :)


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 10 Lis 2010, 07:46 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Październik 2007
Posty: 637
HP: 98
Society: Kanwo
Nick w grze: Michal Pypek Kowalski
U mnie też tak jest. Kliknij na moba, a nazwa wyświetli się nad nim. A do screenów używaj frapsa albo czegoś podobnego.
To nie wina sprzętu, tylko po prostu bug w grze.


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 10 Lis 2010, 09:04 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
Posty: 2773
HP: 178
Society: Freelancer
Nick w grze: Piotr JIIIS Wojtowicz
tak, jest taki problem, ponoc dotyczy tylko fullscreen, w trybie okienkowym nie zauwazylem problemu


Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 10 Lis 2010, 12:25 
Weak
Dołączenie:
Marzec 2008
Posty: 62
HP: 110
Society: Demony Wojny
Nick w grze: padrem padrem underworld2
Heh ;) no coz w takim razie dziekuje za taka informacje teraz bynajmniej wiem ze to nie jest wina mojego sprzetu ;)


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 10 Lis 2010, 12:55 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
Posty: 1842
HP: 222
Ty tu nam nie ściemniaj :) po prostu chciałeś pochwalić się sprzętem jaki masz :) ...ja osobiście nie jestem zwolennikiem AMD :D

Zdrów!


Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 10 Lis 2010, 18:38 
Mediocre
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Grudzień 2005
Posty: 97
HP: 106
Society: Blood & Sand
Nick w grze: Johny Harnas Beegood
Ja myślę że to przez mychę - nie napisałeś jaką masz.
...











;)


Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 11 Lis 2010, 13:30 
Weak
Dołączenie:
Marzec 2008
Posty: 62
HP: 110
Society: Demony Wojny
Nick w grze: padrem padrem underworld2
E tam sprzet Lipa jeszcze brakuje troche ramu ;) myslalem ze taki blad jest wina sprzetu z ktorejs strony lecz zalozylem postac mojej kolezance i o dziwo.... na nowej postaci nazwy sa na swoim miejscu i nie ma zadnego buga myslalem ze cos sie naprawilo lecz gdy zalogowalem swoja postac problem powrocil ;) tylko dlaczego na mojej postaci tak widac a na mojej kolezanki wszystko pieknie ;)


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 11 Lis 2010, 13:49 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
Posty: 2773
HP: 178
Society: Freelancer
Nick w grze: Piotr JIIIS Wojtowicz
remikvip napisał(a):
dlaczego na mojej postaci tak widac a na mojej kolezanki wszystko pieknie ;)


pewnie masz brzydka postac w przeciwienstwie do kolezanki :P :mrgreen:


Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 12 Lis 2010, 00:32 
Weak
Dołączenie:
Marzec 2008
Posty: 62
HP: 110
Society: Demony Wojny
Nick w grze: padrem padrem underworld2
hah :D chyba masz racje :D musze cos zmienic ;p ale kolezanka i tak bedzie ladniejdza ;P


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 12 Lis 2010, 00:33 
Weak
Dołączenie:
Marzec 2008
Posty: 62
HP: 110
Society: Demony Wojny
Nick w grze: padrem padrem underworld2
harnas napisał(a):
Ja myślę że to przez mychę - nie napisałeś jaką masz.

Kolorowa ;D


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 12 Lis 2010, 09:40 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2009
Posty: 1220
HP: 142
Society: Freelancer
Nick w grze: Ralph Sivy Bittner
Do całkowitej i poprawnej weryfikacji problemu będą nam jeszcze potrzebne fotki sprzętu... i koleżanki :wink:


Profil Offline

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  

Odpowiedz



Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości

Panel
Góra
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group • tłumaczenieDesign by CvX! and Ateush based on style by Ercan Koc

Planet Calypso