Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysłany: 05 Mar 2010, 14:10 
Newbie
Dołączenie:
Marzec 2010
Posty: 9
1.Pobrałem gre
2.Zarejestrowałem się
3.Włacza się
4.tlikam Launch
5.I tu jest problem bo zamiast np. pisać EXIT to pisze E,-.OL[E
CO TO JEST?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?


Ostatnio edytowany przez PAWELX27Y, 16 Mar 2010, 21:04, edytowano w sumie 1 raz

Profil E-mail Offline
Mężczyzna
PostWysłany: 05 Mar 2010, 14:15 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
Posty: 2773
HP: 178
Society: Freelancer
Nick w grze: Piotr JIIIS Wojtowicz
mozna jakis screen?

a ja wlaczysz Client Loadera i przed zalogowaniem sie do gry wlaczysz Options to jaki jest tam jezyk? :)

_________________
Na poczatku nie wiedzialem dlaczego wszyscy mi zycza GL, teraz juz wiem... - J3
Wielu przegranych to ludzie, którzy poddali się nie zdając sobie sprawy jak blisko byli sukcesu - Thomas A. Edison


Profil Offline
Mężczyzna
PostWysłany: 05 Mar 2010, 14:20 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Posty: 2543
Skąd: z Warszawy
HP: 130
Society: Poltropia
Nick w grze: Jarek CvX Cvoxs
PAWELX27Y napisał(a):
Włanczam (...) tlikam (...) Itu (...) pisze (...)?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?

Ewidentnie mamy problem z językiem. :mrgreen:

Na temat: oprócz tych informacji, o które poprosił JIIIS - na jakim systemie próbujesz uruchomić grę?

_________________
CvX!


Profil GGOffline
Mężczyzna
PostWysłany: 05 Mar 2010, 16:10 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2009
Posty: 1220
Skąd: Warszawa
HP: 142
Society: Freelancer
Nick w grze: Ralph Sivy Bittner
Prawdopodobnie Twój problem spowodowany jest tym, że "włanczasz" zamiast włączać :lol:

_________________
Nie pozwól aby cham gównem prychał miast je sam połykać.


Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 05 Mar 2010, 16:30 
Green
Dołączenie:
Maj 2009
Posty: 185
HP: 0
CvX! napisał(a):
Ewidentnie mamy problem z językiem. :mrgreen:



ciii, niewiasty też są na tym forum :P


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 16 Mar 2010, 20:29 
Newbie
Dołączenie:
Marzec 2010
Posty: 9
Normalny angielski


Ostatnio edytowany przez PAWELX27Y, 16 Mar 2010, 21:01, edytowano w sumie 1 raz

Profil E-mail Offline
PostPost został usunięty przez ateush 16 Mar 2010, 20:46.
Powód: nie na temat
Mężczyzna
PostWysłany: 16 Mar 2010, 20:47 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
Posty: 3452
HP: 133
Society: Poltropia
Pobierz i zainstaluj ponownie. Najprostsza metoda na sprawdzenie czy coś nie tak z instalacją czy z systemem u ciebie.

_________________
Jestem zarobiony i pochłonięty masą innych spraw, przepraszam za "odpuszczenie" forum.
Jeśli jest ktoś chętny do pomocy w redagowaniu niusów to proszę o PM'a


Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 16 Mar 2010, 20:48 
Newbie
Dołączenie:
Marzec 2010
Posty: 9
gallery/image.php?album_id=6&image_id=710
gallery/image.php?album_id=6&image_id=709
gallery/image.php?album_id=6&image_id=708
gallery/image.php?album_id=6&image_id=707
Sorka że takie


Ostatnio edytowany przez PAWELX27Y, 16 Mar 2010, 21:00, edytowano w sumie 1 raz

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 16 Mar 2010, 20:48 
Newbie
Dołączenie:
Marzec 2010
Posty: 9
Próbowałem


Ostatnio edytowany przez PAWELX27Y, 16 Mar 2010, 21:00, edytowano w sumie 1 raz

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 16 Mar 2010, 20:49 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
Posty: 1842
HP: 222
tak ati nie na temat MA potrzebuje taki inteligentów do wsadzania kasy ;) i jakoś w k ur wia mnie to że usuwasz moje posty ot tak sobie, nie poczekasz nawet kilku minut aż go do edytuje tylko wywalasz... to możesz wywalić bo więcej tu już nic nie napiszę a PMów nie mam ochoty pisać

_________________
هذه اللعبة هو المرض الذي يقتل
1326


Profil Offline
Mężczyzna
PostWysłany: 16 Mar 2010, 20:50 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
Posty: 3452
HP: 133
Society: Poltropia
Na czym ty to zainstalowałeś ? Jaka rozdzielczość ? Jaki system ?

XII - edytuj przed wysłaniem.

_________________
Jestem zarobiony i pochłonięty masą innych spraw, przepraszam za "odpuszczenie" forum.
Jeśli jest ktoś chętny do pomocy w redagowaniu niusów to proszę o PM'a


Profil Offline
Mężczyzna
PostWysłany: 16 Mar 2010, 20:53 
Gacie Gibona
Dołączenie:
Lipiec 2006
Posty: 1923
Skąd: Piaseczno
HP: 0
Society: Kingsajz
Nick w grze: Martre
wez wylacz tego capslocka to po pierwsze, po drugie pisz po Polsku, moze byc nawet bez polskich znakow
kultury kurfa troche, bo sie czytac nie chce, a i adminowi jako jedynemu ktory usiluje ci pomoc, tez po malu chec przechodzi jak widze

_________________
...jeden poleciał tam, drugi śmignał siam, a trzeci wzbił się nad kukułcze gniazdo...


Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 16 Mar 2010, 20:58 
Newbie
Dołączenie:
Marzec 2010
Posty: 9
Rozdzielczość 1280 na 1024
Windows XP SP2
Na dysk twardy


Profil E-mail Offline
Mężczyzna
PostWysłany: 16 Mar 2010, 21:04 
Gacie Gibona
Dołączenie:
Lipiec 2006
Posty: 1923
Skąd: Piaseczno
HP: 0
Society: Kingsajz
Nick w grze: Martre
lol rozwaliles mnie tymi screenami :mrgreen:
hmm nacisnij print screen zapisz w paincie bitmape przekonwertuj na jpg i wrzuc jeszcze raz
jezyk na klawiaturze ktory powinienes miec, zasadczniczo, to "polski programisty"

_________________
...jeden poleciał tam, drugi śmignał siam, a trzeci wzbił się nad kukułcze gniazdo...


Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 16 Mar 2010, 21:07 
Newbie
Dołączenie:
Marzec 2010
Posty: 9
hmmm


Ostatnio edytowany przez PAWELX27Y 16 Mar 2010, 21:23, edytowano w sumie 2 razy

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 16 Mar 2010, 21:15 
Newbie
Dołączenie:
Marzec 2010
Posty: 9
hmmm


Ostatnio edytowany przez PAWELX27Y 16 Mar 2010, 21:21, edytowano w sumie 2 razy

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 16 Mar 2010, 21:18 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
Posty: 1842
HP: 222
o.0 nie wiem czy jest sens to komentować... ale ati usunąłeś mojego posta w którym napisałem kolejny stawonóg z wodo mózgowiem - usunąłeś to niezasadnie - sam widzisz...


btw. KOLEGO chcesz pomocy? Jeśli tak to też musisz nam pomóc! Zanim coś napiszesz lub wykonasz to przemyśl to 3 razy, potem zbierz do kupy napisz następnie przeczytaj czy ma sens i dopiero wciśnij Wyślij!


Jeśli możesz napisz jeszcze raz dokładnie z czym masz problem. Opisz to punkt po punkcie.

_________________
هذه اللعبة هو المرض الذي يقتل
1326


Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 16 Mar 2010, 21:30 
Newbie
Dołączenie:
Marzec 2010
Posty: 9
No więc tak :
-Pobałem gre
-Zarejestrowałem się
-Włączyłem gre
-I tak nie widać liter widać było choby się no nie wiem ,,Po chowały,,
-Patrze system jest okey
-Pobrałem jeszcze raz i to samo
-Zainstalowywałem ją na 4 duskach i to samo

Co mam zrobic?

Może być?


Profil E-mail Offline
Mężczyzna
PostWysłany: 16 Mar 2010, 21:48 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
Posty: 783
Skąd: Łódź
HP: 138
Society: PLR, Bzz, K$, O PL
Nick w grze: Arko Okta Kot
:) ale mam ubaw :)... hihi... chociaż bardziej właściwie byłoby, że ktoś tam po drugiej stronie ma ubaw..

MAM TAK SAMO jak przez przypadek się jakoś tak dziewnie zaloguję... LIGGINGON

potem kilka pierdów puszczę... złożę suppa do suppa i do tego dodam kilka browarów...

efekt: na drugim logowaniu jest ok...

oczywiście muti doda , że to jest hackrycecek ale być może chodzi o byłyąund w podejściu do życia RL bo w tym czasie mógłbyś poskładać model Spitfire'a bez addictó albo jak kto woli bez doda (DODY :) )

pozdro

ech

spier.. z tej gry... to podobno najnowszy niewykryty bug..


pozdro



PS: hahah Mu TI nie obaź sie ale mam śmiechawajkę jak widzę twojego obrazka do postaci na forum :) hiihirihihiii

pozdro :)

_________________
(Tygrysek o pomidorach w ogródku zajączka) "Trzeba zerwać pomidory Puchatku, sa już zielone." huhuhu pozdrowienia dla wszystkich TYGRYSKÓW


Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 16 Mar 2010, 23:07 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
Posty: 1842
HP: 222
mój awatar na forum wykonałem sam :D z fotki figurki stojącej na biurku - ot taka fajna figurka ;)

wracając do tematu...
Rozumem to tak, że zainstalowałeś grę, utworzyłeś konto, zalogowałeś się do gry, utworzyłeś avatara i teraz grając nie widzisz liter?

Zrób tak, będąc zalogowanym wciśnij klawisz PrtSc (print Screen) - powinien być po prawej stronie klawiatury między klawiatura numeryczną a alfanumeryczną - nad kursorami :D następnie wyjdź z gry odpal systemowego Paint'a (Start>programy>akcesoria>PAINT) z menu Paint'a wybierz EDYCJA, a następnie WKLEJ <- tym sposobem zrzucisz ekran z gry do Painta innymi słowy zrobisz screena z gry :D czy jak tam wolisz fotkę :D swojego widoku z gry. Jak masz już tego screena w Paincie możesz dorysować zaznaczając to o co Ci chodzi, chyba, że to widać gołym okiem i nie potrzeba zaznaczać to nie zaznaczaj. Jak skończysz malować na screenie z menu painta wybierz Plik, następnie zapisz jako <- wybierz typ pliku na jpg, wyżej wpisz nazwę pliku i wciśnij ZAPISZ. Teraz wejdź do folderu w którym zapisałeś ów screen (domyślnie jest to folder w moich dokumentach>moje obrazy, podczas zapisywania możesz zmienić ścieżkę np. na pulpit ;)) Takiego screena możesz teraz wreszcie wysłać nam na forum. W menu forum odszukaj guzik Galeria po kliknięciu guziora odczekaj aż się załaduje galeria następnie wybierz dział do którego chcesz przesłać fotkę, kliknij w ten dział, następnie odszukaj guzik WYŚLIJ OBRAZEK < kliknij go, otworzy się znowu dziwne okienko, odszukaj tam linie Plik < tu musisz wskazać uprzednio zapisanego screena poprzedzając to przyciśnięciem guzika przeglądaj, kiedy już wybierzesz swój plik wciskasz Otwórz, następnie na samym dole strony wciskasz WYŚLIJ, i czekasz :) po wysłaniu klikasz na swój screen lewym guziorem myszki (najlepiej w nazwę screena - bo wtedy otworzą Ci się szczegóły tego screena) kopiujesz Znacznik BBCode zdjęcia: np. [obraz]xxx[/obraz] do swojej wiadomości tutaj która następnie wysyłasz.

to chyba prostsze niż robienie fotki telefonem :D ??


...i kto powiedział, że nie chcę pomóc kalece?

_________________
هذه اللعبة هو المرض الذي يقتل
1326


Profil Offline
Mężczyzna
PostWysłany: 17 Mar 2010, 11:17 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2009
Posty: 1220
Skąd: Warszawa
HP: 142
Society: Freelancer
Nick w grze: Ralph Sivy Bittner
XII napisał(a):

to chyba prostsze niż robienie fotki telefonem :D ??



:shock:

Dobrze, że w robocie mam zablokowanego imageshacka bo chyba bym pier*olnął ze śmiechu :lol:


@PAWELX27Y - czy odpalałeś w Client Loaderze opcję repair?

_________________
Nie pozwól aby cham gównem prychał miast je sam połykać.


Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 17 Mar 2010, 16:56 
Newbie
Dołączenie:
Marzec 2010
Posty: 9
uyti


Profil E-mail Offline

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  

Odpowiedz



Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 8 gości

Panel
Góra
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group • tłumaczenieDesign by CvX! and Ateush based on style by Ercan Koc

Planet Calypso