Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysłany: 19 Lut 2010, 23:44 
Newbie
Dołączenie:
Luty 2007
Posty: 4
HP: 0
Witam.

Od prawie 3 dni walczę jak uruchomić Entropię. Pobrałem klienta z oficjalnej strony, jednak po pobraniu plików, przy próbie aktualizacji pojawia się okno, iż gra nie została znaleziona. Odinstalowałem całość i próbowałem ponownie z identycznym skutkiem. Żaden ze sposobów nie pomagał.

Z tego też powodu zacząłem pobierać z linku z tego forum całość klienta gry. Niestety zanim pobrałem całość link wygasł!

Ostatecznie na chwilę obecną pobrałem znalezioną na internecie pełną grę w wersji 10.0.0.28255. Niestety, wersja ta w żaden sposób nie jest w stanie się zaaktualizować do wersji najnowszej. Jak się bowiem okazuje, grę da się odpalić, jednak nie łączy się z serwerem, a autoupdate nie sprawdza aktualnej wersji.

Błagam o pomoc. Nie mam pojęcia jak ostatecznie to rozwiązać. Prawdopodobnie klient w tej wersji próbuje się łączyć z serwerem update, który aktualnie nie działa, dlatego uznaje grę za aktualną, bądź na serwerze nie ma już aktualizacji dla tej wersji.


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 20 Lut 2010, 00:20 
Mediocre
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
Posty: 99
HP: 122
Society: Poltropia
Temat niżej:
viewtopic.php?p=81317#p81317
Pozdrawiam


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 20 Lut 2010, 16:03 
Newbie
Dołączenie:
Luty 2007
Posty: 4
HP: 0
Właśnie mnie mało szlag nie trafił, bo z tego linku miałem pobrane ponad 50% i przestał działać odpowiadać przez ponad dobę (sprawdzałem co 3 godziny). Idę walczyć dalej, dziękuję za wsparcie.


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 28 Lis 2010, 09:45 
Newbie
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Październik 2010
Posty: 5
HP: 0
Siema. Mam problem z odpaleniem gry. Dwa dni temu chodziło wszystko normalnie, gdy dzisiaj odpaliłem grę najpierw ściągnoł się jakiś abgrejt po tym próbowałem odpalić gre i jak zawsze pokazuje się okno z licencią po tyem dosłownie na dwie sekundy pokazuje się okno z EU i się zamyka. Pomocy co mam zrobić bo tak jest za każdum razem nawet w trybie administratora. :cry:


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 28 Lis 2010, 10:13 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
Posty: 2773
HP: 178
Society: Freelancer
Nick w grze: Piotr JIIIS Wojtowicz
moze jak masz 2 sekundy to kliknij na oknie EU Tools i sprobuj dac Repair -> Start, na pewno nie zaszkodzi, a czy pomoze to watpliwe :D


Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 28 Lis 2010, 11:05 
Newbie
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Październik 2010
Posty: 5
HP: 0
Chciałbym kliknąć tą ikone tools jeśli by sie pokazała. Pokazuje się tylko LAUNCH ale jakby nie aktywne bo prubowałem to kliknąć


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 29 Lis 2010, 16:18 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
Posty: 3452
HP: 133
Society: Poltropia
Proponuje odinstalować, usunąć wszystko i zainstalować ponownie.
Czasochłonne przy wolnym łączu ale od czasu do czasu konieczne i dobrze robi.


Profil Offline

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  

Odpowiedz



Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości

Panel
Góra
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group • tłumaczenieDesign by CvX! and Ateush based on style by Ercan Koc

Planet Calypso