Odpowiedz
Autor Wiadomość
Mężczyzna
PostWysłany: 19 Lut 2010, 17:44 
Newbie
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Luty 2010
Posty: 5
Skąd: Kołobrzeg
HP: 0
Nick w grze: miki mikas mikolaj
Witam!

Od update do Nowej wersji Entropii (Ta lepsza) nie chcę mi się ona ściągnąć downloaderem z offical.

Mam taki błąd http://img109.imageshack.us/img109/9382/14215742.png

Bardzo proszę o pomoc , ponieważ mam chrapkę na entropie od 2 miesięcy próbowałem usuwać jakieś tam tempy i inne pliki w c/documents.... bla bla bla nie zadziałało PROSZĘ POMOCY!

Mam Windows XP :(

_________________
Veni , Vidi , Vici - Byłem Zobaczyłem Zwyciężyłem


Profil E-mail Offline
Mężczyzna
PostWysłany: 19 Lut 2010, 18:40 
Mediocre
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
Posty: 99
HP: 122
Society: Poltropia
Ściągnij całą paczkę stąd:
http://dlmirror.entropiauniverse.com/en ... _setup.exe

@administracja, proponuje zrobić na tym forum wątek z wklejonym linkiem do aktualnej pełnej wersji EU. wystarczy zmieniać co VU kilka literek


Profil E-mail Offline
Mężczyzna
PostWysłany: 19 Lut 2010, 20:44 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
Posty: 3452
HP: 133
Society: Poltropia
GetoX napisał(a):
@administracja, proponuje zrobić na tym forum wątek z wklejonym linkiem do aktualnej pełnej wersji EU. wystarczy zmieniać co VU kilka literek


Racja. Link do pełnej instalki będzie też na stronie głównej portalu.

_________________
Jestem zarobiony i pochłonięty masą innych spraw, przepraszam za "odpuszczenie" forum.
Jeśli jest ktoś chętny do pomocy w redagowaniu niusów to proszę o PM'a


Profil Offline
Mężczyzna
PostWysłany: 20 Lut 2010, 09:23 
Weak
Dołączenie:
Styczeń 2007
Posty: 53
Skąd: Wieliczka/Sidzina/Derby
HP: 119
Society: EntropiaForum
Nick w grze: KUTY STILOO
ja tego też nie mogę ściągnąć.
za pierwszym razem zatrzymało mi się na 60M później na 200 a dzisiaj na 1,5G
a o transferze masakra na megowym łączu około 30k
nie ma jakiegoś innego sposobu?
pozdrawiami

_________________
osiągnięcia:
Hunting: 522 Barycled Mature
Mining: 774 Crude Oil
Crafting: 371 Amp LVL 2 (L)


Profil E-mail Offline
Mężczyzna
PostWysłany: 20 Lut 2010, 09:43 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
Posty: 3452
HP: 133
Society: Poltropia
Należy pobrać plik który podał powyżej Getox (linki są juz na stronie głównej).
Jest to aktualna wersja instalacyjna w jednym pliku (~ 3 GB).
Przy takiej wielkości plików najlepiej użyć jakiegoś programu wspomagającego pobieranie
- będzie szybciej i bezpieczniej.

Niestety instalator oficjalny sprawie wiele problemów więc pobranie tego dużego pliku jest najlepszym sposobem i najmniej stresującym.

_________________
Jestem zarobiony i pochłonięty masą innych spraw, przepraszam za "odpuszczenie" forum.
Jeśli jest ktoś chętny do pomocy w redagowaniu niusów to proszę o PM'a


Profil Offline
Mężczyzna
PostWysłany: 20 Lut 2010, 11:03 
Newbie
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Luty 2010
Posty: 5
Skąd: Kołobrzeg
HP: 0
Nick w grze: miki mikas mikolaj
Dziękuje bardzo już 80% zaraz zobaczę czy będzie działał ^^.

_________________
Veni , Vidi , Vici - Byłem Zobaczyłem Zwyciężyłem


Profil E-mail Offline
Mężczyzna
PostWysłany: 20 Lut 2010, 12:32 
Amateur
Dołączenie:
Lipiec 2005
Posty: 565
Skąd: Wrocław
HP: 175
Society: Chlopaki z Ferajny
Nick w grze: Chudy
swoją drogą mogliby faktycznie podzielić chociaż na partsy po 300 mb, mi dziś też 2x zerwało połączenie. ew. wrzucać jako torrent gdzieś, to chyba nie jest jakiś duży problem

_________________
Image


Profil Offline
Mężczyzna
PostWysłany: 20 Lut 2010, 14:19 
Mediocre
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
Posty: 99
HP: 122
Society: Poltropia
W dzisiejszych czasach to już nie jest żaden problem wystarczy używać innej przeglądarki niż IE, bądź akceleratora do pobierania, wtedy można bez problemu wznawiać przerwane pobieranie.


Profil E-mail Offline
Mężczyzna
PostWysłany: 20 Lut 2010, 15:44 
Newbie
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Luty 2010
Posty: 5
Skąd: Kołobrzeg
HP: 0
Nick w grze: miki mikas mikolaj
OK działa Dzięki WIELKIE!!!

PS:Zacząłem grac i chce kupić ammo do opala a tu patrze za "1000"ammo jest 0,10 ped ,ucieszyłem się niezmiernie a tu patrze 5 amunicji -.-.Dlaczego jest napisane , że niby 1000?

_________________
Veni , Vidi , Vici - Byłem Zobaczyłem Zwyciężyłem


Profil E-mail Offline
Mężczyzna
PostWysłany: 20 Lut 2010, 15:54 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
Posty: 1880
Skąd: Kraków
HP: 102
Society: www.EF.pl
Nick w grze: Mortifer Kemoiz
Bo to liczba strzałów.


Blech jak jak nie lubie newbie.


Profil GGOffline
Mężczyzna
PostWysłany: 20 Lut 2010, 16:02 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2006
Posty: 526
Skąd: się biorą dzieci?
HP: 105
Society: Kingsajz
Nick w grze: Furion Fox PL
Makedon napisał(a):
OK działa Dzięki WIELKIE!!!

PS:Zacząłem grac i chce kupić ammo do opala a tu patrze za "1000"ammo jest 0,10 ped ,ucieszyłem się niezmiernie a tu patrze 5 amunicji -.-.Dlaczego jest napisane , że niby 1000?


Wejdz w opcje (klawisz "O") i tam bedzie opcja "show shots left", odznacz ja i bedzie pokazywalo Ci ammo, a nie liczbe strzalow jakie pozostaly.


Profil E-mail GGOffline
Mężczyzna
PostWysłany: 20 Lut 2010, 16:04 
Newbie
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Luty 2010
Posty: 5
Skąd: Kołobrzeg
HP: 0
Nick w grze: miki mikas mikolaj
Ok dzięki ...A już myślałem ,że będę miał ammo prawie ,że za darmo...

_________________
Veni , Vidi , Vici - Byłem Zobaczyłem Zwyciężyłem


Profil E-mail Offline
Mężczyzna
PostWysłany: 20 Lut 2010, 19:46 
Weak
Dołączenie:
Styczeń 2007
Posty: 53
Skąd: Wieliczka/Sidzina/Derby
HP: 119
Society: EntropiaForum
Nick w grze: KUTY STILOO
pobrałem jeden program wspomagający i jak na razie jestem bardzo zadowolony :)
dzięki wielkie

_________________
osiągnięcia:
Hunting: 522 Barycled Mature
Mining: 774 Crude Oil
Crafting: 371 Amp LVL 2 (L)


Profil E-mail Offline
Mężczyzna
PostWysłany: 22 Lut 2010, 21:19 
Newbie
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Luty 2010
Posty: 5
Skąd: Kołobrzeg
HP: 0
Nick w grze: miki mikas mikolaj
Temat Do zamknięcia.
Dziękuje wszystkim za pomoc. :)

_________________
Veni , Vidi , Vici - Byłem Zobaczyłem Zwyciężyłem


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 05 Mar 2010, 18:02 
Newbie
Dołączenie:
Marzec 2010
Posty: 2
Nie do zamknięcia bo ten link działa ale na 67.3% wyskakuje błąd w pobieraniu masakra nigdzie nie można tego ściągnąć. Na stronie to samo błąd ma ktoś jakiś link działający do ściągnięcia klienta????????? Bo mnie już trafia 4 dni prób:( :evil:


Profil E-mail Offline
Mężczyzna
PostWysłany: 05 Mar 2010, 18:50 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
Posty: 3452
HP: 133
Society: Poltropia
Na naszej stronie głównej jest ten link: http://dlmirror.entropiauniverse.com/entropia_universe_10.8.0/entropia_universe_10.8.0.42477_setup.exe
Jeśli są problemy z pobraniem - wystarczy użyć jakiegoś managera pobierania który wznawia zerwane połączenia.

_________________
Jestem zarobiony i pochłonięty masą innych spraw, przepraszam za "odpuszczenie" forum.
Jeśli jest ktoś chętny do pomocy w redagowaniu niusów to proszę o PM'a


Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 05 Mar 2010, 19:35 
Newbie
Dołączenie:
Marzec 2010
Posty: 2
nie chodzi o przerwane połączeniu tylko o błąd który nie da się przeskoczyć. :D


Profil E-mail Offline
Mężczyzna
PostWysłany: 05 Mar 2010, 20:05 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
Posty: 3452
HP: 133
Society: Poltropia
Aż zapuszczę na noc aby sprawdzić bo coś nie chce mi się wierzyć :P

_________________
Jestem zarobiony i pochłonięty masą innych spraw, przepraszam za "odpuszczenie" forum.
Jeśli jest ktoś chętny do pomocy w redagowaniu niusów to proszę o PM'a


Profil Offline
Mężczyzna
PostWysłany: 05 Mar 2010, 21:23 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
Posty: 3452
HP: 133
Society: Poltropia
Już. 1h25m. Ściągnięte z podanego linka bez problemów. Użyłem Orbit downloader.
Czyli nie ma problemów z pobraniem instalki.
A jeśli są - to trzeba ich szukać na swoim kompie lub łączu internetowym.

_________________
Jestem zarobiony i pochłonięty masą innych spraw, przepraszam za "odpuszczenie" forum.
Jeśli jest ktoś chętny do pomocy w redagowaniu niusów to proszę o PM'a


Profil Offline

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  

Odpowiedz



Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości

Panel
Góra
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group • tłumaczenieDesign by CvX! and Ateush based on style by Ercan Koc

Planet Calypso