Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysłany: 19 Lut 2010, 17:44 
Newbie
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Luty 2010
Posty: 5
HP: 0
Nick w grze: miki mikas mikolaj
Witam!

Od update do Nowej wersji Entropii (Ta lepsza) nie chcę mi się ona ściągnąć downloaderem z offical.

Mam taki błąd http://img109.imageshack.us/img109/9382/14215742.png

Bardzo proszę o pomoc , ponieważ mam chrapkę na entropie od 2 miesięcy próbowałem usuwać jakieś tam tempy i inne pliki w c/documents.... bla bla bla nie zadziałało PROSZĘ POMOCY!

Mam Windows XP :(


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 19 Lut 2010, 18:40 
Mediocre
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
Posty: 99
HP: 122
Society: Poltropia
Ściągnij całą paczkę stąd:
http://dlmirror.entropiauniverse.com/en ... _setup.exe

@administracja, proponuje zrobić na tym forum wątek z wklejonym linkiem do aktualnej pełnej wersji EU. wystarczy zmieniać co VU kilka literek


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 19 Lut 2010, 20:44 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
Posty: 3452
HP: 133
Society: Poltropia
GetoX napisał(a):
@administracja, proponuje zrobić na tym forum wątek z wklejonym linkiem do aktualnej pełnej wersji EU. wystarczy zmieniać co VU kilka literek


Racja. Link do pełnej instalki będzie też na stronie głównej portalu.


Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 20 Lut 2010, 09:23 
Weak
Dołączenie:
Styczeń 2007
Posty: 53
HP: 119
Society: EntropiaForum
Nick w grze: KUTY STILOO
ja tego też nie mogę ściągnąć.
za pierwszym razem zatrzymało mi się na 60M później na 200 a dzisiaj na 1,5G
a o transferze masakra na megowym łączu około 30k
nie ma jakiegoś innego sposobu?
pozdrawiami


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 20 Lut 2010, 09:43 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
Posty: 3452
HP: 133
Society: Poltropia
Należy pobrać plik który podał powyżej Getox (linki są juz na stronie głównej).
Jest to aktualna wersja instalacyjna w jednym pliku (~ 3 GB).
Przy takiej wielkości plików najlepiej użyć jakiegoś programu wspomagającego pobieranie
- będzie szybciej i bezpieczniej.

Niestety instalator oficjalny sprawie wiele problemów więc pobranie tego dużego pliku jest najlepszym sposobem i najmniej stresującym.


Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 20 Lut 2010, 11:03 
Newbie
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Luty 2010
Posty: 5
HP: 0
Nick w grze: miki mikas mikolaj
Dziękuje bardzo już 80% zaraz zobaczę czy będzie działał ^^.


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 20 Lut 2010, 12:32 
Amateur
Dołączenie:
Lipiec 2005
Posty: 565
HP: 175
Society: Chlopaki z Ferajny
Nick w grze: Chudy
swoją drogą mogliby faktycznie podzielić chociaż na partsy po 300 mb, mi dziś też 2x zerwało połączenie. ew. wrzucać jako torrent gdzieś, to chyba nie jest jakiś duży problem


Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 20 Lut 2010, 14:19 
Mediocre
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
Posty: 99
HP: 122
Society: Poltropia
W dzisiejszych czasach to już nie jest żaden problem wystarczy używać innej przeglądarki niż IE, bądź akceleratora do pobierania, wtedy można bez problemu wznawiać przerwane pobieranie.


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 20 Lut 2010, 15:44 
Newbie
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Luty 2010
Posty: 5
HP: 0
Nick w grze: miki mikas mikolaj
OK działa Dzięki WIELKIE!!!

PS:Zacząłem grac i chce kupić ammo do opala a tu patrze za "1000"ammo jest 0,10 ped ,ucieszyłem się niezmiernie a tu patrze 5 amunicji -.-.Dlaczego jest napisane , że niby 1000?


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 20 Lut 2010, 15:54 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
Posty: 1880
HP: 102
Society: www.EF.pl
Nick w grze: Mortifer Kemoiz
Bo to liczba strzałów.


Blech jak jak nie lubie newbie.


Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 20 Lut 2010, 16:02 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2006
Posty: 526
HP: 105
Society: Kingsajz
Nick w grze: Furion Fox PL
Makedon napisał(a):
OK działa Dzięki WIELKIE!!!

PS:Zacząłem grac i chce kupić ammo do opala a tu patrze za "1000"ammo jest 0,10 ped ,ucieszyłem się niezmiernie a tu patrze 5 amunicji -.-.Dlaczego jest napisane , że niby 1000?


Wejdz w opcje (klawisz "O") i tam bedzie opcja "show shots left", odznacz ja i bedzie pokazywalo Ci ammo, a nie liczbe strzalow jakie pozostaly.


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 20 Lut 2010, 16:04 
Newbie
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Luty 2010
Posty: 5
HP: 0
Nick w grze: miki mikas mikolaj
Ok dzięki ...A już myślałem ,że będę miał ammo prawie ,że za darmo...


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 20 Lut 2010, 19:46 
Weak
Dołączenie:
Styczeń 2007
Posty: 53
HP: 119
Society: EntropiaForum
Nick w grze: KUTY STILOO
pobrałem jeden program wspomagający i jak na razie jestem bardzo zadowolony :)
dzięki wielkie


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 22 Lut 2010, 21:19 
Newbie
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Luty 2010
Posty: 5
HP: 0
Nick w grze: miki mikas mikolaj
Temat Do zamknięcia.
Dziękuje wszystkim za pomoc. :)


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 05 Mar 2010, 18:02 
Newbie
Dołączenie:
Marzec 2010
Posty: 2
Nie do zamknięcia bo ten link działa ale na 67.3% wyskakuje błąd w pobieraniu masakra nigdzie nie można tego ściągnąć. Na stronie to samo błąd ma ktoś jakiś link działający do ściągnięcia klienta????????? Bo mnie już trafia 4 dni prób:( :evil:


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 05 Mar 2010, 18:50 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
Posty: 3452
HP: 133
Society: Poltropia
Na naszej stronie głównej jest ten link: http://dlmirror.entropiauniverse.com/entropia_universe_10.8.0/entropia_universe_10.8.0.42477_setup.exe
Jeśli są problemy z pobraniem - wystarczy użyć jakiegoś managera pobierania który wznawia zerwane połączenia.


Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 05 Mar 2010, 19:35 
Newbie
Dołączenie:
Marzec 2010
Posty: 2
nie chodzi o przerwane połączeniu tylko o błąd który nie da się przeskoczyć. :D


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 05 Mar 2010, 20:05 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
Posty: 3452
HP: 133
Society: Poltropia
Aż zapuszczę na noc aby sprawdzić bo coś nie chce mi się wierzyć :P


Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 05 Mar 2010, 21:23 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
Posty: 3452
HP: 133
Society: Poltropia
Już. 1h25m. Ściągnięte z podanego linka bez problemów. Użyłem Orbit downloader.
Czyli nie ma problemów z pobraniem instalki.
A jeśli są - to trzeba ich szukać na swoim kompie lub łączu internetowym.


Profil Offline

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  

Odpowiedz



Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości

Panel
Góra
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group • tłumaczenieDesign by CvX! and Ateush based on style by Ercan Koc

Planet Calypso