Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 09 Lut 2010, 21:21 
Weak
Dołączenie:
Lipiec 2008
HP: 105
Society: JS. GROM PL
Nick w grze: Agallion Largoth Goersen
Mam pytanie, na wyciągarce z tt osiągnąłem tier 1 i o dziwo udało mi się zrobić upgare, ale nie wiem dlaczego tier przestał się podnosić... tzn nie robi się 1.1, 1.2 itd tylko zostało na tier 1.0. Coś robie nie tak czy o co chodzi...?

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 09 Lut 2010, 22:41 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
HP: 178
Society: Freelancer
Nick w grze: Piotr JIIIS Wojtowicz
to robisz zle, ze za malo kopiesz :)

w ciagu tygodnia zrobie opis moich testow "eMINE EMF (L) tier 10 project", zapisuje sobie ile sondek potrzebuje rzucic, zeby zwiekszaly sie tiery, potem porownam to do liczb przy Tier w Info przedmiotu, ale nie sadze, ze znajde jakas zaleznosc

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 09 Lut 2010, 22:44 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2008
HP: 0
im mniejszy masz TIR (Tier increase rate) tym dłuzej dany przedmiot sie tieruje. najprawdopodobniej masz bardzo niski (fajnie byłoby tierowac finder z TIR minimum +130 na każdym tier) stąd tyle czasu to zajmuje.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 09 Lut 2010, 23:26 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
HP: 178
Society: Freelancer
Nick w grze: Piotr JIIIS Wojtowicz
ja testuje na takim:

619

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 10 Lut 2010, 07:15 
Weak
Dołączenie:
Lipiec 2008
Przedmioty L mi się tierują prawidłowo (jak osiągną 1.0 to potem idą dalej automatycznie) natomiast chodzi mi o przedmiot UL. Do 1.0 doszedł w jakiś tydzień a TIR miał 65. Wtedy zrobiłem upgrade. Od tamtej pory minęło może 2 tygodnie TIR 2 jest równy 99 więc powinno iść nawet szybciej, ale przez ten czas nawet o 0.1 nie drgnęło... Coś tu nie gra... Próbowałem już zakładać i ściągać enhancera i w żadnym przypadku tier się nie zwiększa... Help... :?

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 10 Lut 2010, 08:01 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2008
HP: 0
miałeś farta, że tak szybko zrobiłeś na 0.9. bo jak z resztą wiesz, upgrade unl itemów robi się ręcznie z tier 0.9 na 1 itd itd. ten tir jest strasznie niski, tak wiec trochę to potrwa.

Osobiście, TIR uważam za szansę na wskoczenie wyższego pod-tier/click.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 17 Lut 2010, 16:34 
Weak
Dołączenie:
Lipiec 2008
mieliście racje... Dopiero po wykopaniu dwóch sporych hofów wskoczył mi tier 1.1... Oj, do tier 10 daleko... :mrgreen:

Profil E-mail Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 97 gości

Panel
Skocz do: