Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 29 Gru 2009, 22:48 
Newbie
Dołączenie:
Grudzień 2009
Witam, jestem całkowicie nowym graczem w Entropii. Udało mi się ściągnąć instalke, spatchować i zarejestrować.
Konta nie mam zarejestrowanego na o2 czy wp. Hasło też jest wymyślne. Jednak wystąpił błąd przy logowaniu, a owym błędem jest taki jak na screenshot'cie.
Image
(przepraszam za słabą jakoś zdjęcia. Jesli ktoś nie moze rozczytać drugiej linijki piszę tam "Loading failed. This may indicate missing or corrupt client data. If this problem persists. please contact Support for assistance."
Nie mam kompletnie pojęcia co źle robię. Przeszukałem wszystkie możliwe rzeczy i na pewno wpisuje poprawnie.
Jedyne co mi się nasuwa na głowę, to myśl o reinstalacji. Oczywiście mogę się mylić, więc pytam się o radę, bo może być jakiś inny sposób. Proszę łaskawie o pomoc i z góry dziękuje.

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 29 Gru 2009, 23:07 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Grudzień 2005
HP: 130
Society: Tap sikret
Nick w grze: xxx
Witaj....

Miałem ten sam problem... zreinstalowalem EU i pomogło...

Powodzenia

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 30 Gru 2009, 08:01 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
HP: 133
Society: Poltropia
W Client Loaderze masz w górnym lewym rogu menu "File" a tam "Validate Installation".
Sprawdź czy instalka jest ok - ewentualnie ktoś dośle uszkodzony plik jeśli to jakiś drobiazg a jak coś poważnego to potrzebna będzie reinstalacja.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 30 Gru 2009, 17:16 
Newbie
Dołączenie:
Grudzień 2009
Dzięki za pomoc. Reinstall pomógł.

Profil E-mail Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 87 gości

Panel
Skocz do: