Odpowiedz
Autor Wiadomość
Mężczyzna
PostWysłany: 26 Lis 2009, 16:56 
Inept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2006
Posty: 19
Skąd: tu paxa zmotac
HP: 0
witam mam problem z instalka wyskakuje mi blad
entropia_universe_10.3.0.36270_setup.exe
czytalem na forum jak sie go pozbyc i wszystko bylo by pieknie tylko ze jak klikam na linka podanego aby sciagnac updaty to mi sie pusta stronka otwiera i nie ma tam nic do sciagniecia moze ktos to sprawdzic plis


Profil Offline
Mężczyzna
PostWysłany: 26 Lis 2009, 17:45 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
Posty: 2773
HP: 178
Society: Freelancer
Nick w grze: Piotr JIIIS Wojtowicz
weronica napisał(a):
witam mam problem z instalka wyskakuje mi blad
entropia_universe_10.3.0.36270_setup.exe
czytalem na forum jak sie go pozbyc i wszystko bylo by pieknie tylko ze jak klikam na linka podanego aby sciagnac updaty to mi sie pusta stronka otwiera i nie ma tam nic do sciagniecia moze ktos to sprawdzic plis


czesc, hm, mogli update'y juz usunac, bo wszystko chyba skondensowali do wersji VU10.3, a dopiero od tego momentu sie sciaga patche, moze jak uruchomisz recznie Updater.exe z c:\Program Files\Entropia Universe\bin32 to cos pomoze, a jak nie to bedziemy kombinwac dalej :D

_________________
Na poczatku nie wiedzialem dlaczego wszyscy mi zycza GL, teraz juz wiem... - J3
Wielu przegranych to ludzie, którzy poddali się nie zdając sobie sprawy jak blisko byli sukcesu - Thomas A. Edison


Profil Offline
Mężczyzna
PostWysłany: 26 Lis 2009, 17:48 
Inept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2006
Posty: 19
Skąd: tu paxa zmotac
HP: 0
nic sie nie dzieje jak klikam na updater ;(


Profil Offline
Mężczyzna
PostWysłany: 26 Lis 2009, 18:07 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
Posty: 2773
HP: 178
Society: Freelancer
Nick w grze: Piotr JIIIS Wojtowicz
weronica napisał(a):
nic sie nie dzieje jak klikam na updater ;(


moze tu ktos cos madrego napisal: http://www.entropiaforum.com/forums/tec ... 1-exe.html

_________________
Na poczatku nie wiedzialem dlaczego wszyscy mi zycza GL, teraz juz wiem... - J3
Wielu przegranych to ludzie, którzy poddali się nie zdając sobie sprawy jak blisko byli sukcesu - Thomas A. Edison


Profil Offline
Mężczyzna
PostWysłany: 26 Lis 2009, 18:23 
Inept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2006
Posty: 19
Skąd: tu paxa zmotac
HP: 0
jest tu jeden maly problem wszyst maja problem z pobraniem patcha a ja mam problem z pobraniem setupu
entropia_universe_10.3.0.36270_setup.exe w tym wyjasnieniu masz podane zeby zmienic wersje ale u mnie jest 0.0.0.0 i nie dzala


Profil Offline
Mężczyzna
PostWysłany: 26 Lis 2009, 18:33 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
Posty: 2773
HP: 178
Society: Freelancer
Nick w grze: Piotr JIIIS Wojtowicz
znaczy problem z pobraniem calej instalki? stad: http://dlmirror.entropiauniverse.com/en ... _setup.exe?

_________________
Na poczatku nie wiedzialem dlaczego wszyscy mi zycza GL, teraz juz wiem... - J3
Wielu przegranych to ludzie, którzy poddali się nie zdając sobie sprawy jak blisko byli sukcesu - Thomas A. Edison


Profil Offline
Mężczyzna
PostWysłany: 26 Lis 2009, 18:38 
Inept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2006
Posty: 19
Skąd: tu paxa zmotac
HP: 0
instalke mam sciagnieta gra sie intaluje i jak loader zaczyna sciagac patcha wyskakuje okienko download error takie samo jak oni mieli tylko mi nie chce pobrac samego setupu


Profil Offline
Mężczyzna
PostWysłany: 27 Lis 2009, 19:28 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Grudzień 2005
Posty: 283
Skąd: Kraków
HP: 130
Society: Tap sikret
Nick w grze: xxx
dołączam sie do problemu... cały czas wyskakuje mi ten sam tekst... z tego co zrozumialem na entropiaforum.com to mówią tam żeby klikać ile wlezie i w końcu zaskoczy :?:

aha piszą też żeby usunąć DNA program lecz co to jest?

jakieś sugestie ?

_________________
Cheers


Profil E-mail GGOffline
Mężczyzna
PostWysłany: 27 Lis 2009, 23:29 
Beginner
Dołączenie:
Listopad 2006
Posty: 270
HP: 155
Society: Art of Mining
Nick w grze: lukas will blake
A ja to chyba nie nwiem co zrobie;]

Sciągałęm 2 razy instalke, nawet dzis zformatowalem dysk i nowego windowsa zaistalowałem i instalka się w ogole nie odpala
Jednym słowem nie moge zainstalowac EU, a sciągałem z 2 miejsc podanych na glownej stronie forum i dupa nie odpala sie i tyle nie wiem o co chodzi...
Własnie sciagam nowego instal shielda i zobacze, moze to pomoze ..


Profil E-mail Offline
Mężczyzna
PostWysłany: 27 Lis 2009, 23:58 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Grudzień 2005
Posty: 283
Skąd: Kraków
HP: 130
Society: Tap sikret
Nick w grze: xxx
co do poprzedniego problemu... wyskakuje mi cos takiego

Image


czy ktos wie co zrobic! pomocy

_________________
Cheers


Profil E-mail GGOffline
Mężczyzna
PostWysłany: 28 Lis 2009, 00:54 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
Posty: 2773
HP: 178
Society: Freelancer
Nick w grze: Piotr JIIIS Wojtowicz
Gucio napisał(a):
aha piszą też żeby usunąć DNA program lecz co to jest?


klient torrenta, istaluje sie do Program Files\DNA

i paskuda wlacza sie z Windowsem, mozna go ubic tu:

rejestr windowsa:
HKEY_LOCAL_MACHINE\\Software\\Microsoft\\Windows\\CurrentVersion\\Run
i tam usunac: BitTorrentDNA

:mrgreen:

_________________
Na poczatku nie wiedzialem dlaczego wszyscy mi zycza GL, teraz juz wiem... - J3
Wielu przegranych to ludzie, którzy poddali się nie zdając sobie sprawy jak blisko byli sukcesu - Thomas A. Edison


Profil Offline
Mężczyzna
PostWysłany: 28 Lis 2009, 01:31 
Inept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2006
Posty: 19
Skąd: tu paxa zmotac
HP: 0
dzieki za pomoc ale jest jeden problem nie moge tego znalesc nigdzie
HKEY_LOCAL_MACHINE\\Software\\Microsoft\\Windows\\CurrentVersion\\Run
czy moglbys napisac krok po kroku jak tam sie dostac dzieki z gory
sorki za trucie dupy ale nie znam sie na kompach za dobrze bede bardzo wdzieczny dzieks


Profil Offline
Mężczyzna
PostWysłany: 28 Lis 2009, 02:01 
Gacie Gibona
Dołączenie:
Lipiec 2006
Posty: 1923
Skąd: Piaseczno
HP: 0
Society: Kingsajz
Nick w grze: Martre
uruchom regedit i wyszukaj ten klucz

_________________
...jeden poleciał tam, drugi śmignał siam, a trzeci wzbił się nad kukułcze gniazdo...


Profil Offline
Mężczyzna
PostWysłany: 28 Lis 2009, 02:08 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
Posty: 2773
HP: 178
Society: Freelancer
Nick w grze: Piotr JIIIS Wojtowicz
albo: Panel Sterowania -> Dodaj/Usun programy -> DNA
odinstaluje caly program i powinien tez klucz wywalic jak dobry programista to pisal :D

_________________
Na poczatku nie wiedzialem dlaczego wszyscy mi zycza GL, teraz juz wiem... - J3
Wielu przegranych to ludzie, którzy poddali się nie zdając sobie sprawy jak blisko byli sukcesu - Thomas A. Edison


Profil Offline
Mężczyzna
PostWysłany: 28 Lis 2009, 02:20 
Inept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2006
Posty: 19
Skąd: tu paxa zmotac
HP: 0
usunolem DNA ale wciaz lipa :( *%$!* *!bana ;pczekam na niusy z supa ;( jak macie jakies pomysly dzieks
a tak apropo w rejestrzed w run nie mialem pliku bittorent


Profil Offline
Mężczyzna
PostWysłany: 28 Lis 2009, 02:28 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
Posty: 2773
HP: 178
Society: Freelancer
Nick w grze: Piotr JIIIS Wojtowicz
weronica napisał(a):
usunolem DNA ale wciaz lipa :( *%$!* *!bana ;pczekam na niusy z supa ;( jak macie jakies pomysly dzieks
a tak apropo w rejestrzed w run nie mialem pliku bittorent


zamiast w HKEY_CURRENT_USER moglo byc w HKEY_LOCAL_MACHINE, jak rowniez pewnie w innych miejscach ;)

_________________
Na poczatku nie wiedzialem dlaczego wszyscy mi zycza GL, teraz juz wiem... - J3
Wielu przegranych to ludzie, którzy poddali się nie zdając sobie sprawy jak blisko byli sukcesu - Thomas A. Edison


Profil Offline
Mężczyzna
PostWysłany: 28 Lis 2009, 02:29 
Inept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2006
Posty: 19
Skąd: tu paxa zmotac
HP: 0
ale DNA wywalilem i i tak nici ciekawe co mi z supa przysla pewnie jakies nic ;p


Ostatnio edytowany przez weronica, 28 Lis 2009, 02:30, edytowano w sumie 1 raz

Profil Offline
Mężczyzna
PostWysłany: 28 Lis 2009, 02:30 
Inept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2006
Posty: 19
Skąd: tu paxa zmotac
HP: 0
poczekam z 3 dni i sie samo naprawi.

aha znalazlem to moze to jest problemem:

5:06:23.234 : *** Updater started ***
2009-11-26 15:06:23.234 : Missing xml file:E:\entropia\bin32\instructions.xml
2009-11-26 15:06:27.156 : *** Updater started ***
2009-11-26 15:06:27.156 : Missing xml file:E:\entropia\bin32\instructions.xml
2009-11-26 16:49:06.500 : *** Updater started ***
2009-11-26 16:49:06.500 : Missing xml file:C:\Program Files\Entropia Universe\bin32\instructions.xml
2009-11-26 16:49:11.46 : *** Updater started ***
2009-11-26 16:49:11.46 : Missing xml file:C:\Program Files\Entropia Universe\bin32\instructions.xml
2009-11-26 16:50:05.296 : *** Updater started ***
2009-11-26 16:50:05.296 : Missing xml file:C:\Program Files\Entropia Universe\bin32\instructions.xml
2009-11-26 16:50:18.890 : *** Updater started ***
2009-11-26 16:50:18.890 : Missing xml file:C:\Program Files\Entropia Universe\bin32\instructions.xml
2009-11-26 16:50:20.437 : *** Updater started ***
2009-11-26 16:50:20.437 : Missing xml file:C:\Program Files\Entropia Universe\bin32\instructions.xml
2009-11-26 16:50:26.531 : *** Updater started ***
2009-11-26 16:50:26.531 : Missing xml file:C:\Program Files\Entropia Universe\bin32\instructions.xml
2009-11-26 18:21:05.937 : *** Updater started ***
2009-11-26 18:21:05.937 : Missing xml file:C:\Program Files\Entropia Universe\bin32\instructions.xml
2009-11-26 18:21:07.906 : *** Updater started ***
2009-11-26 18:21:07.906 : Missing xml file:C:\Program Files\Entropia Universe\bin32\instructions.xml
2009-11-26 18:21:32.875 : *** Updater started ***
2009-11-26 18:21:32.875 : Missing xml file:C:\Program Files\Entropia Universe\bin32\instructions.xml


Profil Offline
Mężczyzna
PostWysłany: 28 Lis 2009, 02:41 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
Posty: 2773
HP: 178
Society: Freelancer
Nick w grze: Piotr JIIIS Wojtowicz
niestety ja nie mam u siebie tego pliku, bycmoze installer go kasuje jak skonczy

_________________
Na poczatku nie wiedzialem dlaczego wszyscy mi zycza GL, teraz juz wiem... - J3
Wielu przegranych to ludzie, którzy poddali się nie zdając sobie sprawy jak blisko byli sukcesu - Thomas A. Edison


Profil Offline
Mężczyzna
PostWysłany: 28 Lis 2009, 02:44 
Inept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2006
Posty: 19
Skąd: tu paxa zmotac
HP: 0
mam nadzieje ze to naprawia i to jak najszybciej ale dupa ;(


Profil Offline

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  

Odpowiedz



Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości

Panel
Góra
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group • tłumaczenieDesign by CvX! and Ateush based on style by Ercan Koc

Planet Calypso