Odpowiedz
Autor Wiadomość
Mężczyzna
PostWysłany: 26 Lis 2009, 16:56 
Inept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2006
Posty: 19
Skąd: tu paxa zmotac
HP: 0
witam mam problem z instalka wyskakuje mi blad
entropia_universe_10.3.0.36270_setup.exe
czytalem na forum jak sie go pozbyc i wszystko bylo by pieknie tylko ze jak klikam na linka podanego aby sciagnac updaty to mi sie pusta stronka otwiera i nie ma tam nic do sciagniecia moze ktos to sprawdzic plis


Profil Offline
Mężczyzna
PostWysłany: 26 Lis 2009, 17:45 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
Posty: 2773
HP: 178
Society: Freelancer
Nick w grze: Piotr JIIIS Wojtowicz
weronica napisał(a):
witam mam problem z instalka wyskakuje mi blad
entropia_universe_10.3.0.36270_setup.exe
czytalem na forum jak sie go pozbyc i wszystko bylo by pieknie tylko ze jak klikam na linka podanego aby sciagnac updaty to mi sie pusta stronka otwiera i nie ma tam nic do sciagniecia moze ktos to sprawdzic plis


czesc, hm, mogli update'y juz usunac, bo wszystko chyba skondensowali do wersji VU10.3, a dopiero od tego momentu sie sciaga patche, moze jak uruchomisz recznie Updater.exe z c:\Program Files\Entropia Universe\bin32 to cos pomoze, a jak nie to bedziemy kombinwac dalej :D

_________________
Na poczatku nie wiedzialem dlaczego wszyscy mi zycza GL, teraz juz wiem... - J3
Wielu przegranych to ludzie, którzy poddali się nie zdając sobie sprawy jak blisko byli sukcesu - Thomas A. Edison


Profil Offline
Mężczyzna
PostWysłany: 26 Lis 2009, 17:48 
Inept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2006
Posty: 19
Skąd: tu paxa zmotac
HP: 0
nic sie nie dzieje jak klikam na updater ;(


Profil Offline
Mężczyzna
PostWysłany: 26 Lis 2009, 18:07 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
Posty: 2773
HP: 178
Society: Freelancer
Nick w grze: Piotr JIIIS Wojtowicz
weronica napisał(a):
nic sie nie dzieje jak klikam na updater ;(


moze tu ktos cos madrego napisal: http://www.entropiaforum.com/forums/tec ... 1-exe.html

_________________
Na poczatku nie wiedzialem dlaczego wszyscy mi zycza GL, teraz juz wiem... - J3
Wielu przegranych to ludzie, którzy poddali się nie zdając sobie sprawy jak blisko byli sukcesu - Thomas A. Edison


Profil Offline
Mężczyzna
PostWysłany: 26 Lis 2009, 18:23 
Inept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2006
Posty: 19
Skąd: tu paxa zmotac
HP: 0
jest tu jeden maly problem wszyst maja problem z pobraniem patcha a ja mam problem z pobraniem setupu
entropia_universe_10.3.0.36270_setup.exe w tym wyjasnieniu masz podane zeby zmienic wersje ale u mnie jest 0.0.0.0 i nie dzala


Profil Offline
Mężczyzna
PostWysłany: 26 Lis 2009, 18:33 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
Posty: 2773
HP: 178
Society: Freelancer
Nick w grze: Piotr JIIIS Wojtowicz
znaczy problem z pobraniem calej instalki? stad: http://dlmirror.entropiauniverse.com/en ... _setup.exe?

_________________
Na poczatku nie wiedzialem dlaczego wszyscy mi zycza GL, teraz juz wiem... - J3
Wielu przegranych to ludzie, którzy poddali się nie zdając sobie sprawy jak blisko byli sukcesu - Thomas A. Edison


Profil Offline
Mężczyzna
PostWysłany: 26 Lis 2009, 18:38 
Inept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2006
Posty: 19
Skąd: tu paxa zmotac
HP: 0
instalke mam sciagnieta gra sie intaluje i jak loader zaczyna sciagac patcha wyskakuje okienko download error takie samo jak oni mieli tylko mi nie chce pobrac samego setupu


Profil Offline
Mężczyzna
PostWysłany: 27 Lis 2009, 19:28 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Grudzień 2005
Posty: 283
Skąd: Kraków
HP: 130
Society: Tap sikret
Nick w grze: xxx
dołączam sie do problemu... cały czas wyskakuje mi ten sam tekst... z tego co zrozumialem na entropiaforum.com to mówią tam żeby klikać ile wlezie i w końcu zaskoczy :?:

aha piszą też żeby usunąć DNA program lecz co to jest?

jakieś sugestie ?

_________________
Cheers


Profil E-mail GGOffline
Mężczyzna
PostWysłany: 27 Lis 2009, 23:29 
Beginner
Dołączenie:
Listopad 2006
Posty: 270
HP: 155
Society: Art of Mining
Nick w grze: lukas will blake
A ja to chyba nie nwiem co zrobie;]

Sciągałęm 2 razy instalke, nawet dzis zformatowalem dysk i nowego windowsa zaistalowałem i instalka się w ogole nie odpala
Jednym słowem nie moge zainstalowac EU, a sciągałem z 2 miejsc podanych na glownej stronie forum i dupa nie odpala sie i tyle nie wiem o co chodzi...
Własnie sciagam nowego instal shielda i zobacze, moze to pomoze ..


Profil E-mail Offline
Mężczyzna
PostWysłany: 27 Lis 2009, 23:58 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Grudzień 2005
Posty: 283
Skąd: Kraków
HP: 130
Society: Tap sikret
Nick w grze: xxx
co do poprzedniego problemu... wyskakuje mi cos takiego

Image


czy ktos wie co zrobic! pomocy

_________________
Cheers


Profil E-mail GGOffline
Mężczyzna
PostWysłany: 28 Lis 2009, 00:54 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
Posty: 2773
HP: 178
Society: Freelancer
Nick w grze: Piotr JIIIS Wojtowicz
Gucio napisał(a):
aha piszą też żeby usunąć DNA program lecz co to jest?


klient torrenta, istaluje sie do Program Files\DNA

i paskuda wlacza sie z Windowsem, mozna go ubic tu:

rejestr windowsa:
HKEY_LOCAL_MACHINE\\Software\\Microsoft\\Windows\\CurrentVersion\\Run
i tam usunac: BitTorrentDNA

:mrgreen:

_________________
Na poczatku nie wiedzialem dlaczego wszyscy mi zycza GL, teraz juz wiem... - J3
Wielu przegranych to ludzie, którzy poddali się nie zdając sobie sprawy jak blisko byli sukcesu - Thomas A. Edison


Profil Offline
Mężczyzna
PostWysłany: 28 Lis 2009, 01:31 
Inept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2006
Posty: 19
Skąd: tu paxa zmotac
HP: 0
dzieki za pomoc ale jest jeden problem nie moge tego znalesc nigdzie
HKEY_LOCAL_MACHINE\\Software\\Microsoft\\Windows\\CurrentVersion\\Run
czy moglbys napisac krok po kroku jak tam sie dostac dzieki z gory
sorki za trucie dupy ale nie znam sie na kompach za dobrze bede bardzo wdzieczny dzieks


Profil Offline
Mężczyzna
PostWysłany: 28 Lis 2009, 02:01 
Gacie Gibona
Dołączenie:
Lipiec 2006
Posty: 1923
Skąd: Piaseczno
HP: 0
Society: Kingsajz
Nick w grze: Martre
uruchom regedit i wyszukaj ten klucz

_________________
...jeden poleciał tam, drugi śmignał siam, a trzeci wzbił się nad kukułcze gniazdo...


Profil Offline
Mężczyzna
PostWysłany: 28 Lis 2009, 02:08 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
Posty: 2773
HP: 178
Society: Freelancer
Nick w grze: Piotr JIIIS Wojtowicz
albo: Panel Sterowania -> Dodaj/Usun programy -> DNA
odinstaluje caly program i powinien tez klucz wywalic jak dobry programista to pisal :D

_________________
Na poczatku nie wiedzialem dlaczego wszyscy mi zycza GL, teraz juz wiem... - J3
Wielu przegranych to ludzie, którzy poddali się nie zdając sobie sprawy jak blisko byli sukcesu - Thomas A. Edison


Profil Offline
Mężczyzna
PostWysłany: 28 Lis 2009, 02:20 
Inept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2006
Posty: 19
Skąd: tu paxa zmotac
HP: 0
usunolem DNA ale wciaz lipa :( *%$!* *!bana ;pczekam na niusy z supa ;( jak macie jakies pomysly dzieks
a tak apropo w rejestrzed w run nie mialem pliku bittorent


Profil Offline
Mężczyzna
PostWysłany: 28 Lis 2009, 02:28 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
Posty: 2773
HP: 178
Society: Freelancer
Nick w grze: Piotr JIIIS Wojtowicz
weronica napisał(a):
usunolem DNA ale wciaz lipa :( *%$!* *!bana ;pczekam na niusy z supa ;( jak macie jakies pomysly dzieks
a tak apropo w rejestrzed w run nie mialem pliku bittorent


zamiast w HKEY_CURRENT_USER moglo byc w HKEY_LOCAL_MACHINE, jak rowniez pewnie w innych miejscach ;)

_________________
Na poczatku nie wiedzialem dlaczego wszyscy mi zycza GL, teraz juz wiem... - J3
Wielu przegranych to ludzie, którzy poddali się nie zdając sobie sprawy jak blisko byli sukcesu - Thomas A. Edison


Profil Offline
Mężczyzna
PostWysłany: 28 Lis 2009, 02:29 
Inept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2006
Posty: 19
Skąd: tu paxa zmotac
HP: 0
ale DNA wywalilem i i tak nici ciekawe co mi z supa przysla pewnie jakies nic ;p


Ostatnio edytowany przez weronica, 28 Lis 2009, 02:30, edytowano w sumie 1 raz

Profil Offline
Mężczyzna
PostWysłany: 28 Lis 2009, 02:30 
Inept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2006
Posty: 19
Skąd: tu paxa zmotac
HP: 0
poczekam z 3 dni i sie samo naprawi.

aha znalazlem to moze to jest problemem:

5:06:23.234 : *** Updater started ***
2009-11-26 15:06:23.234 : Missing xml file:E:\entropia\bin32\instructions.xml
2009-11-26 15:06:27.156 : *** Updater started ***
2009-11-26 15:06:27.156 : Missing xml file:E:\entropia\bin32\instructions.xml
2009-11-26 16:49:06.500 : *** Updater started ***
2009-11-26 16:49:06.500 : Missing xml file:C:\Program Files\Entropia Universe\bin32\instructions.xml
2009-11-26 16:49:11.46 : *** Updater started ***
2009-11-26 16:49:11.46 : Missing xml file:C:\Program Files\Entropia Universe\bin32\instructions.xml
2009-11-26 16:50:05.296 : *** Updater started ***
2009-11-26 16:50:05.296 : Missing xml file:C:\Program Files\Entropia Universe\bin32\instructions.xml
2009-11-26 16:50:18.890 : *** Updater started ***
2009-11-26 16:50:18.890 : Missing xml file:C:\Program Files\Entropia Universe\bin32\instructions.xml
2009-11-26 16:50:20.437 : *** Updater started ***
2009-11-26 16:50:20.437 : Missing xml file:C:\Program Files\Entropia Universe\bin32\instructions.xml
2009-11-26 16:50:26.531 : *** Updater started ***
2009-11-26 16:50:26.531 : Missing xml file:C:\Program Files\Entropia Universe\bin32\instructions.xml
2009-11-26 18:21:05.937 : *** Updater started ***
2009-11-26 18:21:05.937 : Missing xml file:C:\Program Files\Entropia Universe\bin32\instructions.xml
2009-11-26 18:21:07.906 : *** Updater started ***
2009-11-26 18:21:07.906 : Missing xml file:C:\Program Files\Entropia Universe\bin32\instructions.xml
2009-11-26 18:21:32.875 : *** Updater started ***
2009-11-26 18:21:32.875 : Missing xml file:C:\Program Files\Entropia Universe\bin32\instructions.xml


Profil Offline
Mężczyzna
PostWysłany: 28 Lis 2009, 02:41 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
Posty: 2773
HP: 178
Society: Freelancer
Nick w grze: Piotr JIIIS Wojtowicz
niestety ja nie mam u siebie tego pliku, bycmoze installer go kasuje jak skonczy

_________________
Na poczatku nie wiedzialem dlaczego wszyscy mi zycza GL, teraz juz wiem... - J3
Wielu przegranych to ludzie, którzy poddali się nie zdając sobie sprawy jak blisko byli sukcesu - Thomas A. Edison


Profil Offline
Mężczyzna
PostWysłany: 28 Lis 2009, 02:44 
Inept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2006
Posty: 19
Skąd: tu paxa zmotac
HP: 0
mam nadzieje ze to naprawia i to jak najszybciej ale dupa ;(


Profil Offline
Mężczyzna
PostWysłany: 28 Lis 2009, 05:03 
Beginner
Dołączenie:
Listopad 2006
Posty: 270
HP: 155
Society: Art of Mining
Nick w grze: lukas will blake
chyba sobie poradziłe z problemem nie wiem(okaże sie za pare godzin), sciągają sie updaty (instalka wystartowała)

ten temat może być pomocny:

http://www.entropiaforum.com/forums/tec ... lient.html


Profil E-mail Offline
Mężczyzna
PostWysłany: 28 Lis 2009, 11:02 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Grudzień 2005
Posty: 283
Skąd: Kraków
HP: 130
Society: Tap sikret
Nick w grze: xxx
no to jest poprostu jakas parodia...

mamy czekac az z suppa zrobią jakis nowy upadate czy cos? no chyba sobie żartują :((

ps: hmm niewiem jak on ma problemy z sciągnięciem tego pliku moze sciągnąć by go jakoś ręcznie(ten pojedynczy plik)

aha.. i jak jescze chcę sciągnąć pełną instalkę zajmującą 2.9 GB to sciaga mi to w 1 sekunde i niechce mi tego otworzyc... cos jest nie tak

_________________
Cheers


Profil E-mail GGOffline
Mężczyzna
PostWysłany: 28 Lis 2009, 11:53 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2006
Posty: 526
Skąd: się biorą dzieci?
HP: 105
Society: Kingsajz
Nick w grze: Furion Fox PL
Gucio napisał(a):
aha.. i jak jescze chcę sciągnąć pełną instalkę zajmującą 2.9 GB to sciaga mi to w 1 sekunde i niechce mi tego otworzyc... cos jest nie tak



1. wyjście - wyłącz torrenta i download managery i ściągaj bezpośrednio z serwera MA.
2. wyjście - naucz się konfiguracji download managera/torrenta.


Profil E-mail GGOffline
Mężczyzna
PostWysłany: 28 Lis 2009, 13:05 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Grudzień 2005
Posty: 283
Skąd: Kraków
HP: 130
Society: Tap sikret
Nick w grze: xxx
hmm być może jest to sprawa zablokowanych portów... czy ktoś wie na jakich portach działa EU ? by móc je odblokować

_________________
Cheers


Profil E-mail GGOffline
Mężczyzna
PostWysłany: 28 Lis 2009, 13:37 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
Posty: 2773
HP: 178
Society: Freelancer
Nick w grze: Piotr JIIIS Wojtowicz
szukanie nie boli, klik klik klik po oficjalnej stronie i woalaaa:

Open these ports in your firewall:
20, 21 (TCP Outbound) - Additional TCP Port outbound for passive mode FTP
80 (Outbound)
30584 (UDP inbound/outbound)
30583 (TCP Outbound)
554 (TCP Inbound)

https://account.entropiauniverse.com/su ... ection-fa/

_________________
Na poczatku nie wiedzialem dlaczego wszyscy mi zycza GL, teraz juz wiem... - J3
Wielu przegranych to ludzie, którzy poddali się nie zdając sobie sprawy jak blisko byli sukcesu - Thomas A. Edison


Profil Offline
Mężczyzna
PostWysłany: 28 Lis 2009, 13:46 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Grudzień 2005
Posty: 283
Skąd: Kraków
HP: 130
Society: Tap sikret
Nick w grze: xxx
jak sie uda masz u mnie piwo bezalkoholowe :)

_________________
Cheers


Profil E-mail GGOffline
Mężczyzna
PostWysłany: 28 Lis 2009, 13:52 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Grudzień 2005
Posty: 283
Skąd: Kraków
HP: 130
Society: Tap sikret
Nick w grze: xxx
no nie tym razem..

ale sciagnalem falshgeta i ustawilem sciaganie EU i zasysa !! powinno byc gdzies za 3 godziny.. mam nadzieje ze wystartuje

_________________
Cheers


Profil E-mail GGOffline
PostPost został usunięty przez JIIIS 28 Lis 2009, 13:55.
Powód: nie w tym temacie :D
Mężczyzna
PostWysłany: 28 Lis 2009, 13:56 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
Posty: 2773
HP: 178
Society: Freelancer
Nick w grze: Piotr JIIIS Wojtowicz
Gucio napisał(a):
jak sie uda masz u mnie piwo bezalkoholowe :)


ja juz moge pic alkoholowe, tylko Tobie raczej nie sprzedadza :mrgreen:

_________________
Na poczatku nie wiedzialem dlaczego wszyscy mi zycza GL, teraz juz wiem... - J3
Wielu przegranych to ludzie, którzy poddali się nie zdając sobie sprawy jak blisko byli sukcesu - Thomas A. Edison


Profil Offline
Mężczyzna
PostWysłany: 28 Lis 2009, 14:00 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Grudzień 2005
Posty: 283
Skąd: Kraków
HP: 130
Society: Tap sikret
Nick w grze: xxx
dlatego mowie bezalkoholowe :)

_________________
Cheers


Profil E-mail GGOffline
Mężczyzna
PostWysłany: 28 Lis 2009, 14:57 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Grudzień 2005
Posty: 283
Skąd: Kraków
HP: 130
Society: Tap sikret
Nick w grze: xxx
will... wszystko dobrze z tą instalką co z tej strony sciągnales?

_________________
Cheers


Profil E-mail GGOffline
Mężczyzna
PostWysłany: 28 Lis 2009, 15:16 
Beginner
Dołączenie:
Listopad 2006
Posty: 270
HP: 155
Society: Art of Mining
Nick w grze: lukas will blake
Sciągnołem ten malutki plik instalacyjny, a potem juz EU zassało reszte, i gram


zrobiłem krok po kroku to0 co napisane na tej stronie (patrz pare postów wyżej) i działa, a męczyłem sie sam 2 dni nawet dysk sformatowałem ...


Profil E-mail Offline
Mężczyzna
PostWysłany: 28 Lis 2009, 15:17 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Grudzień 2005
Posty: 283
Skąd: Kraków
HP: 130
Society: Tap sikret
Nick w grze: xxx
no to ja zasysam ten duży no i zobaczymy.. przez flashgeta predkość 250kb - powinno byc za 3 godzinki gdzies

_________________
Cheers


Profil E-mail GGOffline
Mężczyzna
PostWysłany: 29 Lis 2009, 01:26 
Inept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2006
Posty: 19
Skąd: tu paxa zmotac
HP: 0
a ja wciaz pod gorke nie chce mi sciagnac aktualizacji windowsa bo mam pirata ;( jest jakis sposob aby to obejsc
???


Profil Offline
Mężczyzna
PostWysłany: 29 Lis 2009, 01:39 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2008
Posty: 1328
HP: 0
niektóre "pirackie" windy się aktualizują :P ehh, nie mam pomysłów, może ręczny update ?

_________________
Playing Project Entropia since 03.2003(VU 4.3)
Frank|FPC: To everybody: There's no discrimation or preferrencial treatment given to anybody based on either personal relationships or deposits etc. None whatsoever, never has been , never will be


Profil Offline
Mężczyzna
PostWysłany: 29 Lis 2009, 01:41 
Inept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2006
Posty: 19
Skąd: tu paxa zmotac
HP: 0
jak to zrobic a i gdzie bedzie ta pelna instalka do sciagniecia w flashget ??


Profil Offline
Mężczyzna
PostWysłany: 29 Lis 2009, 02:52 
Gacie Gibona
Dołączenie:
Lipiec 2006
Posty: 1923
Skąd: Piaseczno
HP: 0
Society: Kingsajz
Nick w grze: Martre
le ?
oczekiwalem odpowiedzi, ze nie wspieramy pirackiego shitu, lol
wydaj te 4 stowy na orginal

_________________
...jeden poleciał tam, drugi śmignał siam, a trzeci wzbił się nad kukułcze gniazdo...


Profil Offline
Mężczyzna
PostWysłany: 29 Lis 2009, 04:39 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2006
Posty: 359
Skąd: Szczecin
HP: 180
Society: Kingsajz
Nick w grze: Northberg
Nawet nie 4 stówy, można na allegro za 100zł kupić XP z SP3 (klik). Piracki system już się raczej w Polsce nie opłaca. A odpowiadając na pytanie, można zrobić, tak żeby się aktualizował, ale raczej nikt na tym forum Ci nie pomoże. Poszukaj w internecie, tylko nie zdziw się jak po wejściu na "specjalistyczne" strony i ściąganiu patchy jakiś syf się zagnieździ w systemie ;)

_________________
Image

www.kingsajz.ovh.org


Profil GGOffline
Mężczyzna
PostWysłany: 29 Lis 2009, 10:15 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Grudzień 2005
Posty: 283
Skąd: Kraków
HP: 130
Society: Tap sikret
Nick w grze: xxx
dobra tam nie mówcie o nowym windowsie.. do rzeczy

wpisujesz w google "flashget download" i ściągasz go v3.1 (zajmuje okolo 8 mb) potem na glownej stronie masz taki link jak "Instalka w jednym pliku" jakos tak. no i klikasz na to i wtedy flashget automatycznie to rozpoznaje i sciągasz przez niego. Mi zassało i instaluje się już. Niewiem czemu tak wolno bo juz instaluje się z 12 godzin a sciągałem ten pełny plik 3 GB. hmm nie mam pojęcia czemu tak jest. Juz mam okolo 60 %

ps: niewiecie czym moze byc spowodowana tak długa instalacja ?

_________________
Cheers


Profil E-mail GGOffline
Mężczyzna
PostWysłany: 29 Lis 2009, 17:16 
Unskilled
Dołączenie:
Kwiecień 2006
Posty: 122
Skąd: Warszawa
HP: 93
Miałem podobny problem.
Okazało się, że.. to był wirus.
Wirus, który doczepia się do każdego pliku ściągniętego z internetu i coś "dopisuje".
Masz napis, że "plik jest uszkodzony". Zapewne jakiś syf doczepia się do plików i przez co instalator nie może dokończyć pracy (ponieważ zmienił się hash pliku pobranego z internetu).
Moja rada: przeczyść cały system z wirusów, a najlepiej - przeinstaluj go.
Bo jak pliki systemowe są zarażone, to może być ciężko.

_________________
Pozdr.
Specjalizacje: PHP, MySQL.


Profil E-mail GGOffline
Mężczyzna
PostWysłany: 29 Lis 2009, 17:41 
Inept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2006
Posty: 19
Skąd: tu paxa zmotac
HP: 0
czy to musi byc v3.1 bo z tego co widze nigdzei takiej nie ma


Profil Offline
Mężczyzna
PostWysłany: 29 Lis 2009, 18:26 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Grudzień 2005
Posty: 283
Skąd: Kraków
HP: 130
Society: Tap sikret
Nick w grze: xxx
nie nie musi... podalem przyklad

ja juz mam 82 % instalowania

_________________
Cheers


Profil E-mail GGOffline
Mężczyzna
PostWysłany: 29 Lis 2009, 23:15 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Grudzień 2005
Posty: 283
Skąd: Kraków
HP: 130
Society: Tap sikret
Nick w grze: xxx
staneło na okolo 97% :(

pytanie do graczy .. ile zajmuje miejsca na dysku zainstalowane i "zapdejtowane" EU ?

jak narazie to co sie zainstalowało waży 4,2 GB

_________________
Cheers


Profil E-mail GGOffline
Mężczyzna
PostWysłany: 30 Lis 2009, 17:26 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Grudzień 2005
Posty: 283
Skąd: Kraków
HP: 130
Society: Tap sikret
Nick w grze: xxx
Problem został rozwiązany ! gra odpaliła i nawet śmiga. Dziękuje za pomoc

_________________
Cheers


Profil E-mail GGOffline
Mężczyzna
PostWysłany: 04 Gru 2009, 20:09 
Weak
Dołączenie:
Maj 2007
Posty: 40
Skąd: Gdynia
HP: 127
Society: Skill Or Die
Nick w grze: Egzotic Mania You
Witam. Mozesz napisac co w koncu rozwiazalo twoj problem. Ja sciagam downloada 3 mb ze stronki i lece dalej i mam dokladnie to samo . Dzieki

entropia_universe_10.3.0.36270_setup.exe ->problem

_________________
Image


Profil GGOffline
Mężczyzna
PostWysłany: 04 Gru 2009, 21:42 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2006
Posty: 526
Skąd: się biorą dzieci?
HP: 105
Society: Kingsajz
Nick w grze: Furion Fox PL
http://dlmirror.entropiauniverse.com/en ... _setup.exe

Full instalka. Ściąga się szybciej niż przez launcher 3 megowy bo tam wszystko jest zapakowane. Na końcu pare MB jeszcze dociągnie do 10.4 i jest ok.


Profil E-mail GGOffline
Mężczyzna
PostWysłany: 04 Gru 2009, 23:43 
Weak
Dołączenie:
Maj 2007
Posty: 40
Skąd: Gdynia
HP: 127
Society: Skill Or Die
Nick w grze: Egzotic Mania You
Hmm , moze nie rozumiem ale sciagnalem to przez bitcometa ruszylo i znowu pojawil sie blad , zaraz na samym poczatku..

_________________
Image


Profil GGOffline
Mężczyzna
PostWysłany: 17 Gru 2009, 16:44 
Mediocre
Dołączenie:
Sierpień 2006
Posty: 82
Skąd: Łódź
HP: 144
Society: P.L
Nick w grze: Pawel Modras Modras
Tak troche wróce do pytania o pirackiego windowsa XP - jest możliwość oszukać Microsoft co do legalności systemu tylko niemożna ściągać jednej aktualizacji - sprawdzanie legalności systemu ! mi gra nie chodzi niestety i niewiem co mam zrobić nikt nie znalazł rozwiązania tego problemu więc trudno narazie odpuszczam !!


Profil E-mail GGOffline
Nie podano
PostWysłany: 18 Gru 2009, 18:11 
Green
Dołączenie:
Maj 2009
Posty: 185
HP: 0
google Twoim przyjacielem - poszukaj o WGA ;)


Profil E-mail Offline
PostPost został usunięty przez ateush 18 Gru 2009, 22:26.
PostPost został usunięty przez ateush 18 Gru 2009, 22:26.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  

Odpowiedz



Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości

Panel
Góra
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group • tłumaczenieDesign by CvX! and Ateush based on style by Ercan Koc

Planet Calypso