Odpowiedz
Autor Wiadomość
Mężczyzna
PostWysłany: 25 Lis 2009, 15:07 
Gacie Gibona
Dołączenie:
Lipiec 2006
Posty: 1923
Skąd: Piaseczno
HP: 0
Society: Kingsajz
Nick w grze: Martre
smiga nawet....do przedwczoraj hulalo u mnie az milo, teraz przestalo i nikt nie wie czemu, tyle, ze mi wywala z innymi bledami z 9 na poczatku ;P
ten blad ktory podales z 6 na poczatku, rozwiazano w ten sposb ktory podalem, na ef.... generalnej wiekszosci ludziom z tym bledem, instalacja nowszej wersji sterow, lub starszej wersji sterownikow pomoglo rozwiazac ten problem...

_________________
...jeden poleciał tam, drugi śmignał siam, a trzeci wzbił się nad kukułcze gniazdo...


Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 25 Lis 2009, 17:31 
Newbie
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Listopad 2009
Posty: 4
Zainstalowalem te sterowniki w roznych kolejnosciach:

185.85
186.81

nawet bete:
195.55

i ciagle mam ten blad.... zmienila sie tylko wersja po aktualizacji gry :/


Profil E-mail Offline
Mężczyzna
PostWysłany: 25 Lis 2009, 18:26 
Gacie Gibona
Dołączenie:
Lipiec 2006
Posty: 1923
Skąd: Piaseczno
HP: 0
Society: Kingsajz
Nick w grze: Martre
heh a ja liczylem, ze po akutalizacji blad ustapi.... fak
no nic wrzuce na xp dzis i tyle ;P
znowu sie bede od zony izolowal w innym pokoju ;P

_________________
...jeden poleciał tam, drugi śmignał siam, a trzeci wzbił się nad kukułcze gniazdo...


Profil Offline
Mężczyzna
PostWysłany: 25 Lis 2009, 19:48 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
Posty: 2773
HP: 178
Society: Freelancer
Nick w grze: Piotr JIIIS Wojtowicz
moze to: http://www.entropiaforum.com/forums/tec ... 486-a.html

sterowniki "version 182.08 for the nvidia driver. (download the vista64 version)"

sprobuj sie logowac i w safe mode i normalnie

_________________
Na poczatku nie wiedzialem dlaczego wszyscy mi zycza GL, teraz juz wiem... - J3
Wielu przegranych to ludzie, którzy poddali się nie zdając sobie sprawy jak blisko byli sukcesu - Thomas A. Edison


Profil Offline
Mężczyzna
PostWysłany: 25 Lis 2009, 20:05 
Gacie Gibona
Dołączenie:
Lipiec 2006
Posty: 1923
Skąd: Piaseczno
HP: 0
Society: Kingsajz
Nick w grze: Martre
sprawdzalem te stery, nie dziala

_________________
...jeden poleciał tam, drugi śmignał siam, a trzeci wzbił się nad kukułcze gniazdo...


Profil Offline
Mężczyzna
PostWysłany: 25 Lis 2009, 20:23 
Beginner
Dołączenie:
Listopad 2006
Posty: 270
HP: 155
Society: Art of Mining
Nick w grze: lukas will blake
Ja mam inny problem po zalogowaniu wyswietla sie komunikat "corrupted files", czy cos w tym stylu;]

Pozostaje mi sledzic temat na EF http://www.entropiaforum.com/forums/technical/171633-vu-10-4-login-issue.html , moze ktos cos wymysli, a puki co odpoczne od EU i nie strace pedów :D
Przy okazji sciagam clienta z oficjalnej strony, moze ponowna instalacja pomoże, a może nie :]

P.S. nie ten link mi sie wkleił;]
http://www.entropiaforum.com/forums/bug ... led-4.html to ten prawidlowy


Profil E-mail Offline

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  

Odpowiedz



Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości

Panel
Góra
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group • tłumaczenieDesign by CvX! and Ateush based on style by Ercan Koc

Planet Calypso