Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysłany: 07 Lis 2009, 18:27 
Newbie
Dołączenie:
Listopad 2009
Posty: 7
Witam sciagnolem calego klienta zainstalowalem i mam problem.
Wiec gdy uruchamiam gre laczy mnie z serverem w celu spathowania gry.
Nastepnie wystepuje komunikat : An error occured when trying to download a file.
entropia_universe _10.2.1.34917_setup.2
Nie wiem o co kaman wiec moze ktos mial ten problem prosze o rozwiazanie pzdr.


Profil E-mail Offline
Mężczyzna
PostWysłany: 07 Lis 2009, 19:13 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
Posty: 2773
HP: 178
Society: Freelancer
Nick w grze: Piotr JIIIS Wojtowicz
fatal24 napisał(a):
Witam sciagnolem calego klienta zainstalowalem i mam problem.
Wiec gdy uruchamiam gre laczy mnie z serverem w celu spathowania gry.
Nastepnie wystepuje komunikat : An error occured when trying to download a file.
entropia_universe _10.2.1.34917_setup.2
Nie wiem o co kaman wiec moze ktos mial ten problem prosze o rozwiazanie pzdr.


witam, hm, nie bylo takiego problemu jeszcze, ale poszukam na innym forum

PS. mam dzwine wrazenie, ze osoba piszaca w stylu "sciagnolem" i "o co kaman" juz tu niedawno byla, ale miala zrezygnowac ze sciagania, nie Martre? :mrgreen:

EDIT: masz juz zalozone konto? moze w miedzyczasie warto zalogowac sie na glownej stronie i opisac problem do producenta gry (dokladniej do supportu)

_________________
Na poczatku nie wiedzialem dlaczego wszyscy mi zycza GL, teraz juz wiem... - J3
Wielu przegranych to ludzie, którzy poddali się nie zdając sobie sprawy jak blisko byli sukcesu - Thomas A. Edison


Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 07 Lis 2009, 19:27 
Newbie
Dołączenie:
Listopad 2009
Posty: 7
Wlasnie sie zarejstrowalem i forum przeszukalem w poszukiwaniu tego bledu i nic.


Profil E-mail Offline
Mężczyzna
PostWysłany: 07 Lis 2009, 19:52 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
Posty: 783
Skąd: Łódź
HP: 138
Society: PLR, Bzz, K$, O PL
Nick w grze: Arko Okta Kot
Sprawdź rozszerzenie pozostałych części 1, 3, 4 itp z tego co pamięram .2 ma w odnośniku .nic (nic znaczy żadnego znaku) jakiś błąd, który u mnie to samo powodował i na tzw. chama ściągnąłem dopisując odpowiednią końcówkę taką jak reszta plików ma.
Sprawdź jakie rozszeżenia mają pozostałe pliki a jakie częsć 2 (właściwie 3 bo pierwsza ma .exe)

pozdro

_________________
(Tygrysek o pomidorach w ogródku zajączka) "Trzeba zerwać pomidory Puchatku, sa już zielone." huhuhu pozdrowienia dla wszystkich TYGRYSKÓW


Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 07 Lis 2009, 20:04 
Newbie
Dołączenie:
Listopad 2009
Posty: 7
Oto zrzuty
http://img513.imageshack.us/i/zrzut1.jpg/
http://img137.imageshack.us/i/zrzut2e.jpg/


Profil E-mail Offline
Mężczyzna
PostWysłany: 07 Lis 2009, 20:12 
Weak
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Lipiec 2009
Posty: 46
Skąd: Legnica
HP: 0
Nick w grze: Lukasz Loktus II
Uruchom ponownie komputer o ile już tego nie zrobiłeś :x .

_________________
Tylko w dżemie siła dżemie...?


Profil E-mail Offline
Mężczyzna
PostWysłany: 07 Lis 2009, 20:13 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
Posty: 325
Skąd: Z Lodolandii
HP: 121
Society: Kingsajz
Strzelam w ciemno, zrób sobie porządek na dysku żebyś miał miejsce na instalke...
Trafiłem?

_________________
Jeśli nic ci nie idzie a "no loot" staje się piekłem, wsadź se głowę w kibel i j***ij się deklem
Image


Profil E-mail GGOffline
Mężczyzna
PostWysłany: 07 Lis 2009, 20:15 
Weak
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Lipiec 2009
Posty: 46
Skąd: Legnica
HP: 0
Nick w grze: Lukasz Loktus II
na 99 % trafiłeś ten bład wynika z braku połączenia internetu lub miejsca na dysku ...

_________________
Tylko w dżemie siła dżemie...?


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 07 Lis 2009, 20:17 
Newbie
Dołączenie:
Listopad 2009
Posty: 7
Komputer byl wielokrotnie uruchamiany;)
Mam 300gb wolnej przestrzeni na dysku niedawno format;D


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 07 Lis 2009, 21:09 
Newbie
Dołączenie:
Listopad 2009
Posty: 7
Tutaj jest watek dotyczacy mojego problemu nadal nierozwiazany;(
http://www.entropiaforum.com/forums/tec ... error.html


Profil E-mail Offline
Mężczyzna
PostWysłany: 07 Lis 2009, 21:34 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Luty 2006
Posty: 552
Skąd: Port Atlantis
HP: 88
Nick w grze: Nie pamiętam.
Ja miałem podobny błąd usunołem EU z dysku i ściągnołem jeszcze raz i to pomogło

_________________
1113


Profil E-mail GGOffline
Nie podano
PostWysłany: 08 Lis 2009, 09:19 
Newbie
Dołączenie:
Listopad 2009
Posty: 7
Oto rozwiazanie:
Step 1.
Go to: http://download.entropiauniverse.com/

Step 2.
Download these files and put them in your C:\Program Files\Entropia Universe\ directory.

[ ] Update_10.0.8.29700-10.0.9.30235.exe 09-Sep-2009 15:11 33M
[ ] Update_10.0.9.30235-10.0.11.30729.exe 16-Sep-2009 11:36 159M
[ ] Update_10.0.11.30729-10.0.14.31423.exe 24-Sep-2009 13:39 153M
[ ] Update_10.0.14.31423-10.1.0.32302.exe 06-Oct-2009 13:27 16M
[ ] Update_10.1.0.32302-10.1.0.32407.exe 08-Oct-2009 11:02 14M
[ ] Update_10.1.0.32407-10.1.2.33506.exe 22-Oct-2009 10:42 47M
[ ] Update_10.1.2.33506-10.2.0.34173.exe 29-Oct-2009 11:12 16M
[ ] Update_10.2.0.34173-10.2.1.34917.exe 06-Nov-2009 09:37 8.6M

Step 3.
Edit the version.txt file in the same game directory to: 10.0.8.29700 (default after installation is 0.0.0.0)

Step 4.
Run the updates in order !


Profil E-mail Offline

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  

Odpowiedz



Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości

Panel
Góra
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group • tłumaczenieDesign by CvX! and Ateush based on style by Ercan Koc

Planet Calypso