Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 27 Paź 2009, 12:00 
Unskilled
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Lipiec 2006
HP: 0
Nick w grze: dmochu
Jest mozliwe kopanie w glebokiej wodzie, gdy wynuzysz sie nad powierzchnie wystarczy ze podskoczysz gra wtedy pozna ze jestes na ladzie wtedy spokojnie mozesz odpalic bombke lub wiertelko, po wejsciu nowej wersji mozna bylo to praktykowac bez podskakiwania teraz tylko z podskokiem :). Nie mam pojecia czy mozna cos w ten sposob znalesc ale moze czasem przy brzegu cos wyskoczy. Powodzenia!

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 27 Paź 2009, 12:29 
Gacie Gibona
Dołączenie:
Lipiec 2006
Society: Kingsajz
Nick w grze: Martre
powiem wiecej, jeszcze jak dalo sie latac w jason, to dalo sie odpalic tez bombe/sonde w powietrzu ;)
czy ktos cos znalazl w ten sposob nie wiem, ja nie ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 27 Paź 2009, 13:48 
Unskilled
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Lipiec 2006
Nick w grze: dmochu
no to chyba problem lezy w tym ze jak jestes ponad powierzchnia (w powietrzu) to mozez minowac, ja na podwodnym dosc daleko od brzegu i bylo naprawde gleboko bo nie bylo slychac sygnalu bombki mialem 2 razy prosp ale nic poza tym

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 28 Paź 2009, 06:43 
Weak
Dołączenie:
Maj 2006
HP: 149
Pare razy kopałem "na skoczka" w wodzie, niestety nic nie znalazłem w ten sposób.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 28 Paź 2009, 20:41 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
HP: 178
Society: Freelancer
Nick w grze: Piotr JIIIS Wojtowicz
kopcie dalej w wodzie, rzucicie bombke w nieodpowiednim miejscu i zezre Was wielka osmiornica ;) czy cus

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 88 gości

Panel
Skocz do: