Odpowiedz
Autor Wiadomość
Mężczyzna
PostWysłany: 28 Sie 2009, 12:46 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Luty 2008
Posty: 193
Skąd: Dąbrowa Białostocka
HP: 121
Society: KingSajz
Nick w grze: Artur rogaloo
Mam problem, a mianowicie po reinstalacji Entropii VU 10, po odpaleniu clienta wyskakuje mi tabelka:

Error message:
"An error occurred when trying to download a file."
Error description:
"bin32/Entropia.exe-be2bc688"
Proszę o pomoc, bo juz palce od klawiatury bolą

_________________
Image


Profil Offline
Mężczyzna
PostWysłany: 28 Sie 2009, 12:50 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2006
Posty: 277
Skąd: Katowice
HP: 0
Society: EF.pl
moze serwer, z ktorego sciaga jest offline, albo moze jakis firewall blokuje Ci polaczenie?


Profil GGOffline
Mężczyzna
PostWysłany: 28 Sie 2009, 12:53 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Luty 2008
Posty: 193
Skąd: Dąbrowa Białostocka
HP: 121
Society: KingSajz
Nick w grze: Artur rogaloo
ale update mi sciągneło
ale tylko do wersji 10.0.4

_________________
Image


Profil Offline
Mężczyzna
PostWysłany: 28 Sie 2009, 14:48 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Luty 2008
Posty: 193
Skąd: Dąbrowa Białostocka
HP: 121
Society: KingSajz
Nick w grze: Artur rogaloo
Panowie co dzieje sie? Za kazdym razem po instalacji aktualizuje mi tylko do wersji 10.0.4.29098,
nastepnie automatycznie instaluje mi jakis patch. I przy próbie właczenia gry wyskakuje komunikat:
Error message:
"An error occurred when trying to download a file."
Error description:
"bin32/Entropia.exe-be2bc688"

_________________
Image


Profil Offline
Mężczyzna
PostWysłany: 28 Sie 2009, 15:12 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
Posty: 3452
HP: 133
Society: Poltropia
A próbowałeś przeinstalować EU ? Trochę czasochłonne - ale powinno zaciągnąć ponownie wszystkie aktualizacje.

_________________
Jestem zarobiony i pochłonięty masą innych spraw, przepraszam za "odpuszczenie" forum.
Jeśli jest ktoś chętny do pomocy w redagowaniu niusów to proszę o PM'a


Profil Offline
Mężczyzna
PostWysłany: 28 Sie 2009, 15:17 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Luty 2008
Posty: 193
Skąd: Dąbrowa Białostocka
HP: 121
Society: KingSajz
Nick w grze: Artur rogaloo
tak, próbowałem kilka razy :oops:

_________________
Image


Profil Offline
Mężczyzna
PostWysłany: 28 Sie 2009, 15:31 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
Posty: 3452
HP: 133
Society: Poltropia
Dziwne... a miejsca na dysku na pewno masz pod dostatkiem ?

_________________
Jestem zarobiony i pochłonięty masą innych spraw, przepraszam za "odpuszczenie" forum.
Jeśli jest ktoś chętny do pomocy w redagowaniu niusów to proszę o PM'a


Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 28 Sie 2009, 15:46 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
Posty: 1842
HP: 222
"Panowie co dzieje sie? Za kazdym razem po instalacji aktualizuje mi tylko do wersji 10.0.4.29098..."

...bo aktualizacja v10.0.5 dotyczy tylko pliku "entropia.exe" <- ten plik musisz jakoś zdobyć jeśli Ci nie może się pobrać...

Jeśli wyskakuje Ci taki błąd oznacza to, że na serwerze dostawcy jest jakiś problem lub z tym konkretnym plikiem albo z połączeniem od strony dostawcy :) Ogólnie odradzam Ci się zamartwiać, czekaj cierpliwie na mini 10.0.6 - na pewno sytuacja po tej aktualizacji wyklaruje się :)

Załęże się, ze każdy będzie miał ten sam problem :)

no i coś mi się tam ściąga :)

330

Zdrów!

_________________
هذه اللعبة هو المرض الذي يقتل
1326


Ostatnio edytowany przez XII, 28 Sie 2009, 16:03, edytowano w sumie 1 raz

Profil Offline
Mężczyzna
PostWysłany: 28 Sie 2009, 16:02 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
Posty: 3452
HP: 133
Society: Poltropia
XII napisał(a):
czekaj cierpliwie na mini 10.0.6 - na pewno sytuacja po tej aktualizacji wyklaruje się :)

Hehe - właśnie przy 10.0.6 pojawił mi się ten sam błąd co u rogaloo...

_________________
Jestem zarobiony i pochłonięty masą innych spraw, przepraszam za "odpuszczenie" forum.
Jeśli jest ktoś chętny do pomocy w redagowaniu niusów to proszę o PM'a


Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 28 Sie 2009, 16:08 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
Posty: 1842
HP: 222
Ewidentnie problem od strony MA :)

Czekamy na usunięcie byków ;)

...wyklaruje się tak jak powiedziałem :D trzeba troszeczkę poczekać :P ...za 30 minut to za 30 minut lol :P

_________________
هذه اللعبة هو المرض الذي يقتل
1326


Profil Offline
Mężczyzna
PostWysłany: 28 Sie 2009, 16:18 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
Posty: 3452
HP: 133
Society: Poltropia
Poprawili - juz jest ok. Tak jak XII prawił - wina po ich stronie...

_________________
Jestem zarobiony i pochłonięty masą innych spraw, przepraszam za "odpuszczenie" forum.
Jeśli jest ktoś chętny do pomocy w redagowaniu niusów to proszę o PM'a


Profil Offline
Mężczyzna
PostWysłany: 28 Sie 2009, 16:19 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Posty: 2543
Skąd: z Warszawy
HP: 130
Society: Poltropia
Nick w grze: Jarek CvX Cvoxs
U mnie wstąpił ten błąd dwa razy przy tym mini VU, teraz, za 3 razem, ruszyło normalnie.

_________________
CvX!


Profil GGOffline
Mężczyzna
PostWysłany: 28 Sie 2009, 19:02 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Luty 2008
Posty: 193
Skąd: Dąbrowa Białostocka
HP: 121
Society: KingSajz
Nick w grze: Artur rogaloo
U mnie nic sie nie zmieniło :(

_________________
Image


Profil Offline
Mężczyzna
PostWysłany: 30 Sie 2009, 12:48 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Luty 2008
Posty: 193
Skąd: Dąbrowa Białostocka
HP: 121
Society: KingSajz
Nick w grze: Artur rogaloo
Panowie co zdziałać aby mi zaktualizowało do 10.0.6 ?
Bo mi cały czas aktalizuje do 10.0.4 i nie chce nawet uruchomic gry.
Pomocy proszę

_________________
Image


Profil Offline
Mężczyzna
PostWysłany: 30 Sie 2009, 18:20 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
Posty: 3452
HP: 133
Society: Poltropia
Jaki system ? Jeśli Vista - odpalasz jako admin ?

_________________
Jestem zarobiony i pochłonięty masą innych spraw, przepraszam za "odpuszczenie" forum.
Jeśli jest ktoś chętny do pomocy w redagowaniu niusów to proszę o PM'a


Profil Offline
Mężczyzna
PostWysłany: 31 Sie 2009, 11:41 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Luty 2008
Posty: 193
Skąd: Dąbrowa Białostocka
HP: 121
Society: KingSajz
Nick w grze: Artur rogaloo
Windows XP

Dzieki wielkie ateush za pomoc.
Po podmienieniu pliku Entropia.exe poszło. :mrgreen:

_________________
Image


Profil Offline
Mężczyzna
PostWysłany: 31 Sie 2009, 11:53 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
Posty: 2773
HP: 178
Society: Freelancer
Nick w grze: Piotr JIIIS Wojtowicz
bede instalowal dzisiaj w nocy EU i zobacze, czy u mnie sie to tez pojawi, mam nadzieje, ze nie :D

_________________
Na poczatku nie wiedzialem dlaczego wszyscy mi zycza GL, teraz juz wiem... - J3
Wielu przegranych to ludzie, którzy poddali się nie zdając sobie sprawy jak blisko byli sukcesu - Thomas A. Edison


Profil Offline
Mężczyzna
PostWysłany: 04 Wrz 2009, 14:40 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Luty 2008
Posty: 193
Skąd: Dąbrowa Białostocka
HP: 121
Society: KingSajz
Nick w grze: Artur rogaloo
A u mnie dalej lipa.
Po kazdej aktualizacji musze zamieniac pliki entropia.exe i client loader.
Tylko skąd je brać?

_________________
Image


Profil Offline
Mężczyzna
PostWysłany: 04 Wrz 2009, 15:14 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Posty: 2543
Skąd: z Warszawy
HP: 130
Society: Poltropia
Nick w grze: Jarek CvX Cvoxs
To znaczy że antywirus lub firewall blokuje dostęp do tego pliku instalatorowi. Przywołaj go do porządku! :P

_________________
CvX!


Profil GGOffline
Mężczyzna
PostWysłany: 04 Wrz 2009, 15:35 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Luty 2008
Posty: 193
Skąd: Dąbrowa Białostocka
HP: 121
Society: KingSajz
Nick w grze: Artur rogaloo
W antywirusie wszystko jest dobrze.
To musi byc cos innego. Tylko co?

_________________
Image


Profil Offline

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  

Odpowiedz



Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości

Panel
Góra
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group • tłumaczenieDesign by CvX! and Ateush based on style by Ercan Koc

Planet Calypso