Odpowiedz
Autor Wiadomość
Mężczyzna
PostWysłany: 04 Wrz 2009, 15:50 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Posty: 2543
Skąd: z Warszawy
HP: 130
Society: Poltropia
Nick w grze: Jarek CvX Cvoxs
Możesz spróbować tego: http://www.dr-hoiby.com/WhoLockMe/index.php

_________________
CvX!


Profil GGOffline
Mężczyzna
PostWysłany: 04 Wrz 2009, 22:55 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Luty 2008
Posty: 193
Skąd: Dąbrowa Białostocka
HP: 121
Society: KingSajz
Nick w grze: Artur rogaloo
A w czym moze mi to pomóc? :roll:
Spróbuję jeszcze ściagnąć instalke. Moze z innego zródła.

_________________
Image


Profil Offline
Mężczyzna
PostWysłany: 04 Wrz 2009, 23:04 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
Posty: 2773
HP: 178
Society: Freelancer
Nick w grze: Piotr JIIIS Wojtowicz
rogaloo napisał(a):
A w czym moze mi to pomóc? :roll:
Spróbuję jeszcze ściagnąć instalke. Moze z innego zródła.


ten programik sprawdza, czy nic aktualnie nie podpielo sie pod ten plik :D

_________________
Na poczatku nie wiedzialem dlaczego wszyscy mi zycza GL, teraz juz wiem... - J3
Wielu przegranych to ludzie, którzy poddali się nie zdając sobie sprawy jak blisko byli sukcesu - Thomas A. Edison


Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 04 Wrz 2009, 23:13 
Mediocre
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2007
Posty: 100
HP: 96
Nick w grze: Star Rider
ja to bym zaczął od: jaki masz system operacyjny, jaki program antywirusowy, firewall (lub całościowe ochrony KIS, NIS, Norton), dodatkowe aplikacje monitorujące pliki (jakieś uninstalery, anti spyware itp.)...

_________________
Nigdy nie dyskutuj z idiotą, on gada ty zniżasz się do jego poziomu a wtedy bije Cię doświadczeniem...


Profil Offline
Mężczyzna
PostWysłany: 05 Wrz 2009, 13:16 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Luty 2008
Posty: 193
Skąd: Dąbrowa Białostocka
HP: 121
Society: KingSajz
Nick w grze: Artur rogaloo
System operacyjny XP SP3, program antywirusowy to Norton Antyvirus i nic więcej.
A ten program "Who lock me" u mnie nie działa :(

_________________
Image


Profil Offline
Mężczyzna
PostWysłany: 05 Wrz 2009, 13:27 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2006
Posty: 382
Skąd: Szczecin
HP: 0
Society: Kingsajz
Nick w grze: Tomasz Soltys Mud
rogaloo napisał(a):
System operacyjny XP SP3, program antywirusowy to Norton Antyvirus i nic więcej.
A ten program "Who lock me" u mnie nie działa :(


pewnie ktos cie "locknal" i nie pozwala ci zainstalowac, zebys nie wiedzial kim jest.


czy jest cos takiego pod windows 7?


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 05 Wrz 2009, 14:19 
Mediocre
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2007
Posty: 100
HP: 96
Nick w grze: Star Rider
rogaloo napisał(a):
System operacyjny XP SP3, program antywirusowy to Norton Antyvirus i nic więcej.
A ten program "Who lock me" u mnie nie działa :(

Norton Antyvirus 2009 ? Czy Norton Internet Security 2009 ? Norton 360 ? czy jakiś inny? "Who lock me" nie działa ? czyli co, nie uruchamia się czy nie znajduje programów blokujących ? Sączysz te informacje jakbyś w ogóle nie chciał żeby ktoś Ci pomógł...

Możesz mieć zawirusowany komputer, możesz mieć wogóle uszkodzony fizycznie, np. pamięć i wtedy losowo mogą się dziać takie jaja, ale najprawdopodobniej masz zainstalowany jakiś program, zapobiegający zmianom kodu aplikacji. Może to być częścią programu antywirusowego, zapory sieciowej, programu antispyware. Np. Norton Internet Security to nie antywirus tylko cały taki pakiet na raz ( antywirus, zapora, antyspyware). Teoretycznie przy zmianie plików zainstalowanej aplikacji (np. aktualizacji Entropi), powinna ukazać się informacja, czy na pewno chcesz to zrobić, i jeśli wtedy zaznaczyłeś na nie, to jest powód dla którego nie może zaktualizować się gra, po prostu jest blokowana. W programach które się w ogóle nie pytają tylko same dopuszczają lub blokują, mogą się mylić i wtedy blokują nieszkodliwą aplikację. Wtedy w ustawieniach powinna być możliwość aby dodać ją do wyjątków.

Zacznij od wyłączenia (jak się nie da to deinstalacji) antywirusa czy co tam masz (zaporę systemową też), i zobacz czy wtedy Entropia się aktualizuje...

_________________
Nigdy nie dyskutuj z idiotą, on gada ty zniżasz się do jego poziomu a wtedy bije Cię doświadczeniem...


Profil Offline

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  

Odpowiedz



Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości

Panel
Góra
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group • tłumaczenieDesign by CvX! and Ateush based on style by Ercan Koc

Planet Calypso