Odpowiedz
Autor Wiadomość
PostWysÅ‚any: 09 Paź 2005, 09:43 
Problem w tym ze nie moge sweatowac ZADNEGO moba. Dopiero zaczalem gre, no ale z tak malo pozytywnym startem odechcialo mi sie grac zanim naprawde zagralem :(. Przy kazdej probie SWEATu konsola wywala mi text "our Attunement is too great in this Universe, and your stweag gathering is lost". Spotkal sie ktos z tym problemem wczesniej?

Nie podano
PostWysÅ‚any: 09 Paź 2005, 09:49 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 125
Society: Poltropia
Hej :)

Znaczy, że już wykorzystałeś swoje możliwości sweatowania i się za mocno dostosowałeś do Calypso. Jeżeli jesteś nowym graczem z nowym avatarem to napisz do support. Jeżli grasz czyimś to się nie dziw ;)

Pozdrawiam,

PioHaw

Profil Offline
PostWysÅ‚any: 09 Paź 2005, 10:15 
gram swoim staaarym kontem ktore zostalo dezaktywowane po 2 tyg grze po 330 dniach offline. Czyli ogolnie rzecz ujmujac postac nooba ;). Na drugim koncie ktore zrobilem dzien temu jest to samo. Gathering Skill level 1 i ani joty wiecej, bo jak juz mowilem nie zdolalem zesweatowac ani jednego moba

Nie podano
PostWysÅ‚any: 09 Paź 2005, 11:24 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Lipiec 2005
HP: 0
Society: Chłopaki z Ferajny
Nick w grze: Shein
Napisz do supportu to jakis bag, "powinni" Ci pomóc:)

Profil Offline
PostWysÅ‚any: 09 Paź 2005, 21:59 
Odpisali ... ze w ich zamierzeniach sweat nie ma trwac wiecznie, yh a dokladnie opisalem sytuacje ktora sie dzieje na nisko lvlowych kontach, no trudno

Nie podano
PostWysÅ‚any: 10 Paź 2005, 00:43 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Nick w grze: Prayer
załóż sobie nowego avatara ;]

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Paź 2005, 15:40 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Society: Poltropia
ależ to jest nielegalne :P

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Paź 2005, 19:45 
Mediocre
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 98
Society: Red Legion Cadets
Nick w grze: Fanthom
Atam nielegalne, jak MA będzie w tym roku też świętym Mikołajem, to zakładajcie nowe avatary. Będziecie mieli duuuużo prezentów :P

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Paź 2005, 20:39 
Weak
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
HP: 128
Society: P.L.
Nick w grze: Max
Ciekawe, ja miałem 100 w sweat i nie mogłem zbierać. Teraz na nowo sweatuję i mam już 109?

Profil E-mail Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 32 gości

Panel
Skocz do: