Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysłany: 20 Sie 2009, 11:59 
Gacie Gibona
Dołączenie:
Lipiec 2006
Posty: 1923
HP: 0
Society: Kingsajz
Nick w grze: Martre
XII napisał(a):
Zanim zaczniesz aktualizację BIOSa poczytaj o tym bardziej uważnie - źle przeprowadzona taka operacja może spowodować martwicę sprzętu ;) W razie pytań, wątpliwości służę pomocą! :)

przesadzasz mutas, martwice w warunkach domowych to fakt, ale kazda szanujaca sie firma, ma urzadzenie do programowania flashramu ;) koszt uruchomienia plyty ze zwalonym biosem, wacha sie od 20 do 100 pln ;)
pozatym czasy kiedy robilo sie to z poziomu dosu juz minely ;P teraz kazdy dobry producent plyt udostepnia oprogramowanie ktore automatycznie programuje bios, prosto z serwera producenta ;)


Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 20 Sie 2009, 12:03 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
Posty: 1842
HP: 222
ojej nie musisz mi tego mówić :) poza tym reanimację biosu można wykonać w domu tylko trzeba mieć czym :) lub jeśli płyta posiada dual bios robimy przywracanie biosu z poziomu biosu awaryjnego lub jeśli płyta posiada zintegrowane z biosem oprogramowanie flashujące bios to z niego korzystamy podczas uruchamiania kompa wciskając odpowiednią kombinację klawiszy (szukać w insrtukcji lub na ekranie zaraz po włączeniu kompa) po uprzednim pobraniu najnowszej wersji biosu z netu, najlepiej ze strony producenta danej płyty głównej i danego modelu :P


Zdrów!


Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 20 Sie 2009, 12:04 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2005
Posty: 512
HP: 0
Society: Red Legion
Nick w grze: Michal Kedzior Bond
Zalogowalem sie 2 razy z rzedu wiec problem wydaje sie rozwiazany.

Wina tepakow z MA, trzeba na patcha czekac.


Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 20 Sie 2009, 12:36 
Unskilled
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2007
Posty: 124
HP: 0
Nick w grze: Krzysztof
Ja mam mały problem może mi ktoś pomoże otóż instalowałem grę już dwukrotnie i
po próbie odpalenia mam komunikat :
nie można uruchomić aplikacji ,ponieważ jej konfiguracja jest niewłaściwa.
Stara wersja chodziła bez problemów o jaką konfigurację może chodzić
proszę o pomoc.


Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 20 Sie 2009, 12:37 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Posty: 2543
HP: 130
Society: Poltropia
Nick w grze: Jarek CvX Cvoxs
viewtopic.php?f=7&t=5606


Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 20 Sie 2009, 13:57 
Unskilled
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2007
Posty: 124
HP: 0
Nick w grze: Krzysztof
A wiecie że byłem w tym temacie co dostałem linka i zachodzę do głowy
jak mogłem to przeoczyć :oops: paranoja jakaś .
To jest dowód na to co entropia robi z człowieka :mrgreen:
mózg wypala i na oczy też pada :lol: :P .
Oczywiście problem naprawiony niestety tylko ramu muszę dołożyć bo avki jakieś takie białe :lol:
Dzieki Cvx za szybką podpowiedź :wink: .


Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 20 Sie 2009, 14:07 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2005
Posty: 512
HP: 0
Society: Red Legion
Nick w grze: Michal Kedzior Bond
Krzysztof napisał(a):
A wiecie że byłem w tym temacie co dostałem linka i zachodzę do głowy
jak mogłem to przeoczyć :oops: paranoja jakaś .
To jest dowód na to co entropia robi z człowieka :mrgreen:
mózg wypala i na oczy też pada :lol: :P .
Oczywiście problem naprawiony niestety tylko ramu muszę dołożyć bo avki jakieś takie białe :lol:
Dzieki Cvx za szybką podpowiedź :wink: .


Jak avki biale to karta do wymiany (albo czekanie na patcha). Ja mialem geforca 7600gs 256mb i tez avki byly biale. Musialem kupic nowa.


Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 20 Sie 2009, 14:17 
Unskilled
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2007
Posty: 124
HP: 0
Nick w grze: Krzysztof
O tym Kędzior nie pomyślałem znów błąd :roll:
sugerowałem się czerwonym x przy pamięci a przy karcie mam zieloną fajkę.
Moja karta :Radeon X1300/X1550 Series i bodajże 512mb


Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 20 Sie 2009, 14:46 
Mediocre
Dołączenie:
Październik 2008
Posty: 85
HP: 0
Nick w grze: Kielon Palacz Zielonowski
hmmm u mnie mining cos nie dziala z a bardzo , znajduje zloze ale claima ani papiera do claima nie ma . Ma ktos podobny problem ? czy moze wylaczyli mining (lol ) a ja o tym nic nie wiem :/ ?


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 20 Sie 2009, 15:05 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
Posty: 2773
HP: 178
Society: Freelancer
Nick w grze: Piotr JIIIS Wojtowicz
Kielon napisał(a):
hmmm u mnie mining cos nie dziala z a bardzo , znajduje zloze ale claima ani papiera do claima nie ma . Ma ktos podobny problem ? czy moze wylaczyli mining (lol ) a ja o tym nic nie wiem :/ ?


ktos juz pisal, ze tak sie zdarza, znaczy ze pokazuje trafienie mimo, ze nic nie znalazlo

Krzysztof napisał(a):
O tym Kędzior nie pomyślałem znów błąd :roll:
sugerowałem się czerwonym x przy pamięci a przy karcie mam zieloną fajkę.
Moja karta :Radeon X1300/X1550 Series i bodajże 512mb


jestes ponizej medium settings

Cytuj:
Medium Settings

These requirements should be considered the minimum system requirements for Entropia Universe:

Internet Connection: ADSL or better
Operating System: Windows XP or Vista
Computer Processor: Intel Pentium 4 2.8g hz or AMD Athlon 64 Series or better.
Computer Memory: 2048 MB RAM or more
Graphics Card (with latest drivers): NVIDIA GeForce 7800 Series or better / ATI Radeon 1900 series or better.
DirectX: Version 9.0c
Sound Device: Direct X compatible sound device
Screen Resolution: 1024 x 768 pixels
Hard Drive Space: 10 GB of free space

Low Settings

If your system falls below the Medium Settings requirement you may still be able to participate in Entropia Universe, but your visual experience will be hampered. If you use Medium Settings on a system below Medium Settings requirements, you may suffer from low frame rate. If you use Low Settings, there may be artifacts such as white texture-less avatars, no ground vegetation, short draw distance and no shadows.


Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 20 Sie 2009, 15:12 
Mediocre
Dołączenie:
Październik 2008
Posty: 85
HP: 0
Nick w grze: Kielon Palacz Zielonowski
no wlasnie jedyne co znalazlem to ze na cnd sa problemy z dotarciem do claima ale nigdzie ze nie ma go wcale :/ . Dla mnie mining to jedyne zrodlo dochodu i strasznie mnie to boli :P


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 20 Sie 2009, 15:23 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
Posty: 3452
HP: 133
Society: Poltropia
Problemy z dotarciem do claima sa wszędzie :( Nawet na Eudorii może pojawić się na górce pod którą się nie da podejść lub w kamieniu/drzewie czy innej przeszkodzie które są teraz "stałe" i nie do przeniknięcia :(

Osobiście powstrzymuje się na razie od wszelkich działań marnujących pedy i skupiam na zwiedzaniu okolic.
Za dużo błedów, loot beznadziejny - podziwiam okoliczności przyrody i czekam na patch.


Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 20 Sie 2009, 16:02 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2007
Posty: 243
HP: 121
Society: Niveus Lupus
nie wiem czy mi sie zdaje ale moby cos szybko biegaja....
taki np. combo i exo young gonily mnie przez okolo 10 min zanim zniknely z radaru ..( moje agi 61)
i nie moge znalesc ikonki od moich discipli....jak by ktos znalazl prosze o cyna :D

edit
jakis update znowu mamy;)


Ostatnio edytowany przez lukgr, 20 Sie 2009, 16:05, edytowano w sumie 1 raz

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 20 Sie 2009, 16:05 
Weak
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Lipiec 2009
Posty: 46
HP: 0
Nick w grze: Lukasz Loktus II
Ja w majstrowanie przy karcie graficznej bawić sie nie bede zadużo do stracenia.Również czekam na patcha bo jak narazie to ta gra to jeden bug w ładnej oprawie graficznej (a i to czasami zawodzi...) :lol:


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 20 Sie 2009, 16:31 
Inept
Dołączenie:
Listopad 2005
Posty: 15
HP: 119
Society: CHlopaki z ferajny
Nick w grze: Jurand
A moja apteczka 2600 leczy mnie po 10 - 12 tak jak bym biegł i się leczyl a nie po 42


Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 21 Sie 2009, 12:44 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2005
Posty: 512
HP: 0
Society: Red Legion
Nick w grze: Michal Kedzior Bond
A tutaj odpowiedz supportu jaka dostalem w zwiazku z connection lost:

Hi,

We are aware of some issues that we will implement a fix for, like the v-sync on the login screen which causes the GPU to work alot harder than necessary. We are also in discussion with both CryTek and Nvidia about the problems with Nvidia cards. However, this is a little tricky since it doesnt affect every system.

Anyway, when we do find a solution to the issues we are looking into now we will make sure to communicate it to all of you.

Kind regards,
Entropia Universe Support

Z tonu wypowiedzi mysle ze naprawa moze troche potrwac :)


Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 21 Sie 2009, 13:35 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2005
Posty: 512
HP: 0
Society: Red Legion
Nick w grze: Michal Kedzior Bond
Wlasnie doczytalem ze problem z connection lost mozna rozwiazac tez poprzez zminimalizowanie gry natychmiast po wpisaniu loginu i hasla. Wiec mozna grac tez na full screenie.

Odpalamy gre wpisujemy haslo i login, naciskamy enter i natychmiast alt+tab. Po kilku sekundach mozna zmaksymalizowac gre i dalej loguje bez problemu.


Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 21 Sie 2009, 14:27 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2006
Posty: 706
HP: 162
Society: SoD
Nick w grze: sexi69 sexowna69 sexy69
lechukorn napisał(a):
XII napisał(a):
No więc żeby móc uruchomić nowego klienta bez przykrego błędu dotyczącego konfiguracji należny pobrać i zainstalować Microsoft Visual C++ 2005 Service Pack 1 Redistributable Package ATL Security Update, oczywiście ze strony Microsoft, a o to link KLIK!

vcredist_x86.exe - dla 32 bit
vcredist_x64.exe - dla 64 bit

Zdrów!


PS. Calypso Casino mnie rozj...ło :D czyżby Kasyna stały się legalne w Szwecji ? :> ...tak oficjalnie ,... o EU ? :>


tu jest odpowiedz na twoj problem :)

edit: teraz to juz w ogole mam zajebiscie, wywalilo mnie z gry i teraz jak sie zaloguje to siedze w srodku sciany i nie moge sie ruszyc ... fuck



Witam

Robie jak w poscie i kapa "Nie mozna uruchomić aplikacji, poniewarz jej konfiguracja jest niewłaściwa"

Prosze łopatologicznie bo mnie szlak trafi

THX z góry


Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 21 Sie 2009, 14:31 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2006
Posty: 277
HP: 0
Society: EF.pl
odinstaluj eu, pozniej redisty - zrob restart kompa i po ponownej instalacji eu powinno Ci samo zainstalowac vc_red


Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 21 Sie 2009, 14:31 
Gacie Gibona
Dołączenie:
Lipiec 2006
Posty: 1923
HP: 0
Society: Kingsajz
Nick w grze: Martre
sex skorzystaj z tego linka co tytanic wrzucil
wtedy nic nie trzeba odinstalowywac
tytanick napisał(a):
jak nie znajdziesz to zainstlauj to:
http://www.microsoft.com/downloads/deta ... laylang=en
vcredist_x86.exe
2.6 MB :D


Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 21 Sie 2009, 15:48 
Weak
Dołączenie:
Luty 2008
Posty: 53
HP: 139
Nie wiem czy ktos o tym wspominal ale zaczyna mnie irytowac blad w trakcie huntu gdzie zabity mob czesto zapada sie pod ziemie i nie mozna wziasc lotu


Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 21 Sie 2009, 17:00 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
Posty: 1880
HP: 102
Society: www.EF.pl
Nick w grze: Mortifer Kemoiz
To może jednak dobrze, że kompa będe miał najwcześniej zmontowanego za tydzień... jak takie jaja są w EU teraz :)


Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 21 Sie 2009, 19:36 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
Posty: 2773
HP: 178
Society: Freelancer
Nick w grze: Piotr JIIIS Wojtowicz
Mortifer napisał(a):
To może jednak dobrze, że kompa będe miał najwcześniej zmontowanego za tydzień... jak takie jaja są w EU teraz :)


tak samo jak u Morta, na poczatku sie wkurzalem, ze nie moge pograc, ale chyba zaoszczedzilem sobie sporo zszarpanych nerwow i za tydzien jest nadzieja poprawia cos ;) nie no porazka, jedna z pierwszych rzeczy do testowania przy miningu to czy sie da wykopac claima, po prostu no comment, lamerstwo i nooberstwo ;) moby zapadaja sie pod ziemie? kurna, moze bagna, niezle wykorzystali te mozliwosci fizyki w grze :mrgreen:


Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 21 Sie 2009, 19:38 
Green
Dołączenie:
Maj 2009
Posty: 185
HP: 0
Mortifer napisał(a):
To może jednak dobrze, że kompa będe miał najwcześniej zmontowanego za tydzień... jak takie jaja są w EU teraz :)



piwo stawiaz za te namowienie na ATI :P


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 21 Sie 2009, 22:16 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
Posty: 1880
HP: 102
Society: www.EF.pl
Nick w grze: Mortifer Kemoiz
jak bedzie all śmiagać to masz u mnie bro w krakowie ;) chodźby jutro ;)


Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 21 Sie 2009, 23:20 
Unskilled
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2006
Posty: 133
HP: 104
Ja dzisiaj po zalogowaniu byłem pod wodą i pływałem sobie pod ziemią (widziałem jeszcze 2 osoby w podobnej sytuacji). i nie moglem się wydostać na górę. Dopiero revival pomógł.
IMHO to tydzień to mało, oni z miesiąc albo i więcej będą teraz naprawiać błędy.


Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 26 Sie 2009, 20:12 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2007
Posty: 243
HP: 121
Society: Niveus Lupus
szkoda slow...
claim pojawil mi sie na mikro wzgorzu i nie mozna dojsc;)na szczescie III
potem klodeczki mialem na finderku relog pomogl...ale ...no wlasnie przy zlozu IX klodeczka na wysysarce i po relogu budze sie na TI;) wraacac znowu po claima mi sie nie chce bo szmat drogi od TP...
po jakiego ch,,,a wlaczali gre jak taka masa bugow itp

odechciewa mi sie grac....


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 27 Sie 2009, 08:15 
Mediocre
Dołączenie:
Kwiecień 2009
Posty: 78
HP: 101
Society: armia krajowa
Nick w grze: quent71 quent71 quent71
a ja mam problemik z aukcjonerem...
przed vu10 mialem wystawionych pare rzeczy, jak juz zaczelo dzialac (tak to nazwijmy....) czesc rzeczy ktos kupil (pedziochy dostalem), a niesprzedane zostaly basic tubes, z tego co dobrze pamietam to 5000 tego bylo (jedna aukcja 2000, druga 3000)

no i teraz...gdzie do cholery sa moje tubsy!!! :)
w inventory cisza, to samo w storage
gdzies tam wyczytalem ze teraz trzeba podejsc do aukcjonera i cos tam kliknac zeby oddal, ale ni cholery nie moge nic takiego znalezc...rodacy, pomozecie? :)

nie wiem czy do supportu pisac czy jak???


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 27 Sie 2009, 09:07 
Moderator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
Posty: 680
HP: 0
Society: FoFW
Na aukcji u góry jest rząd guziczków z których jeden prowadzi do wszystkich twoich rzeczy z aukcji - czy to wygranych czy nie sprzedanych.


Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 27 Sie 2009, 11:13 
Mediocre
Dołączenie:
Kwiecień 2009
Posty: 78
HP: 101
Society: armia krajowa
Nick w grze: quent71 quent71 quent71
hmmm z tego co piszesz to chyba support sie klania bo daje sobie reke obciac ze klikalem we wszystko co sie da na aukcji (ale to lewa jak cos:P, zobacze jeszcze raz jak wroce z pracy)
aha no i 2 kalki tez wsiaknely...tez byly na aukcji i nikt nie kupil...


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 27 Sie 2009, 12:35 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Luty 2006
Posty: 425
HP: 0
Society: Poltropia
Nick w grze: Loss_AdKos
quent71 napisał(a):
hmmm z tego co piszesz to chyba support sie klania bo daje sobie reke obciac ze klikalem we wszystko co sie da na aukcji (ale to lewa jak cos:P, zobacze jeszcze raz jak wroce z pracy)
aha no i 2 kalki tez wsiaknely...tez byly na aukcji i nikt nie kupil...

Masz te rzeczy w zakładce "WON".
Twoją lewą ręke wyślij pocztą ;-)


Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 27 Sie 2009, 13:16 
Poor
Dołączenie:
Kwiecień 2006
Posty: 27
HP: 247
Society: BlackAngels HQ
Nick w grze: Adrelina Tasior`ek Unknown
Krzysztof napisał(a):
Ja mam mały problem może mi ktoś pomoże otóż instalowałem grę już dwukrotnie i
po próbie odpalenia mam komunikat :
nie można uruchomić aplikacji ,ponieważ jej konfiguracja jest niewłaściwa.
Stara wersja chodziła bez problemów o jaką konfigurację może chodzić
proszę o pomoc.


Nie nie trzeba odinstalowywac. Dla sysetmow zarowno 64 jak i 32 bit nalezy "Microsoft Visual C++ 2005 Service Pack 1 Redistributable Package ATL Security Update" zainstalwac a nie tylko "Microsoft Visual C++ 2005 Service Pack 1 Redistributable Package". Moze jak ten ATL sie zrobi to wystarczy nie wiem czy to update tylko jak pisza czy caly redistr. Plik 32 bit koniecznie. Link. http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=en&FamilyID=766a6af7-ec73-40ff-b072-9112bab119c2
P.S. Ma cios napisalo w ostanim patchu ze poprawili ten blad. Jest to blad side-by-side


Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 27 Sie 2009, 13:43 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2007
Posty: 249
HP: 127
Society: Outsiders PL
Nick w grze: Dawid Burks Bujak
Kedzior napisał(a):
Wlasnie doczytalem ze problem z connection lost mozna rozwiazac tez poprzez zminimalizowanie gry natychmiast po wpisaniu loginu i hasla. Wiec mozna grac tez na full screenie.

Odpalamy gre wpisujemy haslo i login, naciskamy enter i natychmiast alt+tab. Po kilku sekundach mozna zmaksymalizowac gre i dalej loguje bez problemu.


Wymuś w sterownikach od karty graficznej synchronizację pionową i po sprawie.


Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 27 Sie 2009, 13:49 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2005
Posty: 512
HP: 0
Society: Red Legion
Nick w grze: Michal Kedzior Bond
Dawid19791 napisał(a):
Kedzior napisał(a):
Wlasnie doczytalem ze problem z connection lost mozna rozwiazac tez poprzez zminimalizowanie gry natychmiast po wpisaniu loginu i hasla. Wiec mozna grac tez na full screenie.

Odpalamy gre wpisujemy haslo i login, naciskamy enter i natychmiast alt+tab. Po kilku sekundach mozna zmaksymalizowac gre i dalej loguje bez problemu.


Wymuś w sterownikach od karty graficznej synchronizację pionową i po sprawie.


Po ktoryms updacie pojawila sie tez opcja vertical synchronization w opcjach gry, wiec wystarczy to zaznaczyc i jest ok.


Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 27 Sie 2009, 15:18 
Poor
Dołączenie:
Kwiecień 2006
Posty: 27
HP: 247
Society: BlackAngels HQ
Nick w grze: Adrelina Tasior`ek Unknown
Tyle ze umnie ten vert sync tylko porawia sytuacje a alt+tab dziala zawsze. Z drugiej strony ta opja od verc synka w grze nie dziala podczas ekranu logowania. Ja musialem wymuszac w panelu nvidi dla entropia.exe


Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 27 Sie 2009, 15:57 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Luty 2008
Posty: 193
HP: 121
Society: KingSajz
Nick w grze: Artur rogaloo
No to ładnie sie prezentuje ta nowa Entropia - trzeba byc jakims hakerem aby pograc :cry:
narazie nie gram i czekam na dalszy przebieg tej "komedi" z VU 10


Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 05 Wrz 2009, 20:13 
Unskilled
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Lipiec 2006
Posty: 156
HP: 0
Nick w grze: dmochu
Na CND jeden TP mi nie dziala MAiN COMPLEX BLOCK A teleportowalem sie z biodomu do niego, utknelem w scianach ale udalo mi sie wyjsc na zewnatrz niestety po wyladowaniu na powierzchni- zgon i zolty napis "You have entered space without protection and died instantly" dodali revivale na biodomach ale przenosi do nich tylko jak zginiesz od mobka jak wciskasz T to do CR albo poza biodom.
Ps Jednak nie calkiem tak jak pisalem z tym przenoszeniem na CND poprostu lecisz do najblizszego czyli jak jestes na danym biodmomie i blisko jego reva to masz szanse ze wyladujesz na nim, chyba ze jest jakis inny rev blizej i niema znaczenia czy od moba czy od T


Ostatnio edytowany przez dmochu, 07 Wrz 2009, 10:38, edytowano w sumie 1 raz

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 06 Wrz 2009, 10:42 
Mediocre
Dołączenie:
Kwiecień 2009
Posty: 78
HP: 101
Society: armia krajowa
Nick w grze: quent71 quent71 quent71
lol po tym ostatnim vu caly czas po dluzszym nielogowaniu (kilka godzin), zaczynam gdzies pod woda i oczywiscie nie moge sie z niej wydostac, zostaje T
ale co najlepsze, bedac kolo east scylia (sporo na polnoc) i logujac sie ponownie (jestem w wodzie), daje T i przenosi mnie do outpostu na W/S kolo fort troy......lekkie przegiecie.... i to nie pierwszy raz mi sie to zdazylo....


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 08 Wrz 2009, 15:25 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2009
Posty: 1220
HP: 142
Society: Freelancer
Nick w grze: Ralph Sivy Bittner
Loss_AdKos napisał(a):
quent71 napisał(a):
hmmm z tego co piszesz to chyba support sie klania bo daje sobie reke obciac ze klikalem we wszystko co sie da na aukcji (ale to lewa jak cos:P, zobacze jeszcze raz jak wroce z pracy)
aha no i 2 kalki tez wsiaknely...tez byly na aukcji i nikt nie kupil...

Masz te rzeczy w zakładce "WON".
Twoją lewą ręke wyślij pocztą ;-)


U mnie ten sam problemik co u quenta tylko moje zabytkowe kats honor wcięło... kurcze, przegladałem chyba wszystkie zakładki na aukcji... a może nie - wrócę do domu to sprawdzę WON ;)

(mam tylko nadzieję, że sam w roztargnieniu nie opchnąłem go do TT) :lol:


Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 08 Wrz 2009, 16:06 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
Posty: 2773
HP: 178
Society: Freelancer
Nick w grze: Piotr JIIIS Wojtowicz
Sivy napisał(a):
Loss_AdKos napisał(a):
Masz te rzeczy w zakładce "WON".
Twoją lewą ręke wyślij pocztą ;-)


U mnie ten sam problemik co u quenta tylko moje zabytkowe kats honor wcięło... kurcze, przegladałem chyba wszystkie zakładki na aukcji... a może nie - wrócę do domu to sprawdzę WON ;)

(mam tylko nadzieję, że sam w roztargnieniu nie opchnąłem go do TT) :lol:


najlatwiej na zakladce Account->My Items na stronce EU :P


Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 08 Wrz 2009, 16:22 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2009
Posty: 1220
HP: 142
Society: Freelancer
Nick w grze: Ralph Sivy Bittner
JIIIS napisał(a):
Sivy napisał(a):

U mnie ten sam problemik co u quenta tylko moje zabytkowe kats honor wcięło... kurcze, przegladałem chyba wszystkie zakładki na aukcji... a może nie - wrócę do domu to sprawdzę WON ;)

(mam tylko nadzieję, że sam w roztargnieniu nie opchnąłem go do TT) :lol:


najlatwiej na zakladce Account->My Items na stronce EU :P


No fakt:

Katsuichi Honor 1 3.82 PED AUCTION :lol:


Profil Offline

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  

Odpowiedz



Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości

Panel
Góra
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group • tłumaczenieDesign by CvX! and Ateush based on style by Ercan Koc

Planet Calypso