Odpowiedz
Autor Wiadomość
Mężczyzna
PostWysłany: 18 Sie 2009, 18:59 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
Posty: 3452
HP: 133
Society: Poltropia
EU jeszcze nie ruszyło a FPC już podało co nas może spotkać:

• występuje problem powodujący zawieszenie systemu (“Blue Screen of Death”) na systemach opartych o karty graficzne nVidia. Starsze sterowniki mogą zawieszać klienta. Pracują nad tym wraz z nVidia i Crytek'iem. Na kartach ATI nie ma tego problemu.

• tryb "okienkowy" można wybrać w Opcjach w uruchomionej grze - jednak po uruchomieniu w trybie pełno ekranowym nie jest możliwe przełączenie do okienkowego bez ponownego uruchomienia.

_________________
Jestem zarobiony i pochłonięty masą innych spraw, przepraszam za "odpuszczenie" forum.
Jeśli jest ktoś chętny do pomocy w redagowaniu niusów to proszę o PM'a


Profil Offline
Mężczyzna
PostWysłany: 18 Sie 2009, 19:05 
Weak
Dołączenie:
Luty 2008
Posty: 53
HP: 139
lol od dawna chwalili sie ze wspolpracuja z nvidia a teraz problemy maja a na ATI wszytko smiga

ps. a ja mam akurat karte z chipsetem nvidia :(


Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 18 Sie 2009, 19:08 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
Posty: 1842
HP: 222
Problem dotyczy starszych sterowników ;) z najnowszymi jest ok...

...problemy z wersją 10 :D a podobno od 6 miesięcy testowali nową wersję i wszystko było ok :P ehhh ;) ściemniacze :D


Zdrów!

_________________
هذه اللعبة هو المرض الذي يقتل
1326


Profil Offline
Kobieta
PostWysłany: 18 Sie 2009, 19:13 
Weak
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Lipiec 2008
Posty: 63
HP: 100
Nick w grze: Twirly Twinkle Twirl
A tam od razu ściemniacze;) Oni po prostu dbają o to by wycisnąć jak najwięcej emocji dla swoich wiernych graczy:P


Profil Offline
Mężczyzna
PostWysłany: 18 Sie 2009, 19:30 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2008
Posty: 1328
HP: 0
całe to VU to jeden wielki bug, ktoś bardzo niekompetentny to pisał...patcher mi się zawiesił lol :P straaasznie wymagający jest.
dodajmy do tego motyw z instalacją c++ ... n/c

ale...jako klient, który nic nie wpłaca, raczej nie mam praw do narzekań :P (jak i wielu z nas)

bluescreen ? ... n.c, sorry ale JEDEN WIELKI FAIL z ich strony. już parę miesięcy temu pan Marco przecież pisał, iż testy wypadły doskonale i że gra czy też klient, działa świetnie

ściemniacze :roll:

_________________
Playing Project Entropia since 03.2003(VU 4.3)
Frank|FPC: To everybody: There's no discrimation or preferrencial treatment given to anybody based on either personal relationships or deposits etc. None whatsoever, never has been , never will be


Ostatnio edytowany przez Level 18 Sie 2009, 19:32, edytowano w sumie 3 razy

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 18 Sie 2009, 19:30 
Green
Dołączenie:
Maj 2009
Posty: 185
HP: 0
DZIAŁA!!!!!!!!!!!!!!!!


Profil E-mail Offline
Mężczyzna
PostWysłany: 18 Sie 2009, 19:35 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2008
Posty: 1328
HP: 0
Giray napisał(a):
DZIAŁA!!!!!!!!!!!!!!!!

the server has reached maximum allowed amount of participants. Please try to log in again later

no...działa, wyśmienicie, tak, że masa klientów się nie zaloguje bo server już teraz osiągnął max :P

_________________
Playing Project Entropia since 03.2003(VU 4.3)
Frank|FPC: To everybody: There's no discrimation or preferrencial treatment given to anybody based on either personal relationships or deposits etc. None whatsoever, never has been , never will be


Profil Offline
Mężczyzna
PostWysłany: 18 Sie 2009, 19:38 
Unskilled
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
Posty: 156
Skąd: Gdańsk
HP: 0
Society: CDR
Nick w grze: Shaolin Amathera Nightwish
Ja sie zalogowalem wpierw, mialem czarny ekran i nic wiecej, a teraz nie moge wbic bo jest max :evil:

_________________
Who are we, to tell anyone, what they can or can't do?


Profil Offline
Mężczyzna
PostWysłany: 18 Sie 2009, 19:41 
Unskilled
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
Posty: 155
Skąd: Royston(ang)
HP: 0
Society: Poltropia
Nick w grze: KiioobbaaXVIII Kozakiew
Mi po kliknieciu na ikone Pe wogole pokazuje ze bledna lokalizacja i client entropi exe ie bedzei uruchomiony 2 razy reinstal i to samo kkk

_________________
Niemożliwe to tylko wielkie słowa rzucone na wiatr przez maluczkich, którzy godzą się z naturalną koleją rzeczy, zamiast wykrzesać siłę, by ją zmienić. Niemożliwe to nie fakt. Niemożliwe to nie deklaracja. To wyzwanie. Niemożliwe to potencjał możliwości.


Profil E-mail Offline
Mężczyzna
PostWysłany: 18 Sie 2009, 19:56 
Weak
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Posty: 51
Skąd: Wawa
HP: 0
Society: Poltropia
Nick w grze: Baku Fazi Fazulec
Tylko wszedłem zdążyłem odebrać nagrodę i oczywiście blue-screen, a stery najnowsze mam ;)


Profil GGOffline
Mężczyzna
PostWysłany: 18 Sie 2009, 19:57 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2008
Posty: 1328
HP: 0
Fazi napisał(a):
Tylko wszedłem zdążyłem odebrać nagrodę i oczywiście blue-screen, a stery najnowsze mam ;)

jaką nagrodę ? :shock:

_________________
Playing Project Entropia since 03.2003(VU 4.3)
Frank|FPC: To everybody: There's no discrimation or preferrencial treatment given to anybody based on either personal relationships or deposits etc. None whatsoever, never has been , never will be


Profil Offline
Mężczyzna
PostWysłany: 18 Sie 2009, 19:58 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Październik 2007
Posty: 636
Skąd: Kołobrzeg
HP: 98
Society: Kanwo
Nick w grze: Michal Pypek Kowalski
zlote okularki :D

_________________
Martre napisał(a):
krol jest tylko jeden pypek

171717


Profil E-mail GGOffline
Mężczyzna
PostWysłany: 18 Sie 2009, 19:59 
Weak
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Posty: 51
Skąd: Wawa
HP: 0
Society: Poltropia
Nick w grze: Baku Fazi Fazulec
tak okularki


Profil GGOffline
Mężczyzna
PostWysłany: 18 Sie 2009, 21:01 
Weak
Dołączenie:
Luty 2008
Posty: 53
HP: 139
XII napisał(a):
Problem dotyczy starszych sterowników ;) z najnowszymi jest ok...

...problemy z wersją 10 :D a podobno od 6 miesięcy testowali nową wersję i wszystko było ok :P ehhh ;) ściemniacze :D


Zdrów!



no i tak.. zalogowalem sie zeby sprawdzic i bylo ok, ale po chwili stwierdziłem ze zainstaluje sobie najnowsze stery do grafy... no i po zainstalowaniu juz 2 razy mialem blue screna :(


Profil Offline
Mężczyzna
PostWysłany: 18 Sie 2009, 21:18 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2006
Posty: 277
Skąd: Katowice
HP: 0
Society: EF.pl
ja tam blue screenow nie mam, natomiast czesto jak pobawie sie zmiana rozdzielczosci, to rozdzialka sie nie zmienia, natomiast jakies dziwne rzeczy dzieja sie z grafika


Profil GGOffline
Mężczyzna
PostWysłany: 18 Sie 2009, 21:22 
Weak
Dołączenie:
Luty 2008
Posty: 53
HP: 139
ja jak probuje zmienic rozdzialke to tez zadnej zmiany nie mam ale za to avatar caly sie rozjezdza i jest z bledami, chwile pobiegam i blue scren

ma ktos karte 9800 gt i podbne problemy? stery mam 6.14.11.9038


Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 18 Sie 2009, 21:38 
Green
Dołączenie:
Maj 2009
Posty: 185
HP: 0
mi tez sie dziwne rzeczy z grafika dzija tyle ze na ATI, rozdzielczosc nie da sie zmien ic, tzn da, ale przymula i nie zachowuje sie, za to nie ma BSOD-ow
jak MA cos z tym gownem nie zrobi to beda musieli zamknac to kasyno :P


Profil E-mail Offline
Mężczyzna
PostWysłany: 18 Sie 2009, 21:40 
Unskilled
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
Posty: 155
Skąd: Royston(ang)
HP: 0
Society: Poltropia
Nick w grze: KiioobbaaXVIII Kozakiew
Ja odpalic nawet nie moge Lechu a ty juz mi mowisz ze 9800 Gt i jakies problemy hehe

_________________
Niemożliwe to tylko wielkie słowa rzucone na wiatr przez maluczkich, którzy godzą się z naturalną koleją rzeczy, zamiast wykrzesać siłę, by ją zmienić. Niemożliwe to nie fakt. Niemożliwe to nie deklaracja. To wyzwanie. Niemożliwe to potencjał możliwości.


Profil E-mail Offline
Mężczyzna
PostWysłany: 18 Sie 2009, 21:46 
Unskilled
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
Posty: 120
Skąd: Wrocław
HP: 126
Society: Darkside Renegades
Nick w grze: Symulakron
U mnie wszycho śmigało na 9600 GT do momentu gry odpaliłem mapke teleportacji...zacząłem przełaczać wielkości mapy i SRU CTD! i nie moge sie zalogować ponownie :(

_________________
...Dark is our nature...


Profil E-mail Offline
Mężczyzna
PostWysłany: 18 Sie 2009, 21:48 
Initiated
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Posty: 828
Skąd: Kraków\Oslo
HP: 192
Society: Poltropia
Nick w grze: denton JC krakow
witam

nie moge odpalic , wyskakuje mi blad i komunikat -- nie mozna uruchomic konfiguracji gdyz jest nie wlasciwa . instalowalem dwa razy , wyrzucilem wszystkie stare pliki .

jest jakas dla mnie propozycja od Was , przypominam ze jestem tuz przed 50 rokiem zycia , wiec moge miec problemy z instalacja ale nie az takie .

JC

_________________
"Jeśli nie zrobisz nic, żeby było lepiej, to na pewno będzie gorzej."
"kłopotem świata jest to,iż głupi są zbyt pewni siebie,a inteligentni zbyt pełni wątpliwości":)


Profil Offline

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  

Odpowiedz



Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości

Panel
Góra
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group • tłumaczenieDesign by CvX! and Ateush based on style by Ercan Koc

Planet Calypso