Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 31 Maj 2009, 08:59 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2007
HP: 127
Society: Outsiders PL
Nick w grze: Dawid Burks Bujak
Dzisiaj rano próbowałem wpłacić do EU (płatność kartą) parę pedów, ale ze względu na błąd cała transakcja niepowiodła się. Nie jestem pewny co to był za błąd, bo za szybko zamknąłem okno, ale problem jest taki, że bank zablokował mi pieniądze na koncie a pedów od MA nie dostałem. Spotkał się już ktoś z takim problemem?

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 31 Maj 2009, 10:31 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
HP: 291
np. ja :) problemu nie znam dokładnie ale wygląda to mniej więcej tak, że kasa została pobrana z kary do jakiegoś "pośrednika", a ten z kolei (automatycznie zresztą) próbując przekazać tę kasę na konto MA dostało odpowiedź negatywną co spowodowało zamrożenie kasy u tego niby pośrednika - kasa np. mi wróciła po ok 2 tygodniach. Bank większego wpływu na to nie ma, czasami idzie coś nie tak nie z naszej winy co prowadzi do takich sytuacji...

Zdrów!

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 31 Maj 2009, 11:09 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2007
Dzięki za info. Napisałem na wszelki wypadek emaila do banku i bedę czekał.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 02 Cze 2009, 16:51 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2007
Dzisiaj bank ściągnął mi pieniądze z konta za niedaną transakcje. Po rozmowie telefonicznej okazało się, że mam wysłać im wypełniony formularz reklamacyjny dotyczący płatności kartą visa. Procedura może trwać do 30 dni od daty przesłania formularza. Napisałem to tak na wszelki wypadek jakby komuś w przyszłości przytrafił się na podobny problem.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 20 Cze 2009, 06:42 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2007
Osrzerzenie dla osób wpłacających za pomocą karty Visa z Inteligo. Dzisiaj ponownie wystąpił u mnie błąd podczas wpłacania. Zwarzając na to, że tylko z MA mam problem (inne transakcje kartą przebiegają bezproblemowo) to znaczy że coś mają u siebie *****.

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 84 gości

Panel
Skocz do: