Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Wrz 2008, 00:30 
Inept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2006
HP: 0
mam maly proble zasiadlem dzis do kopa wlaczam entropie i mi sie zaczol sciagac plik o nazwie ArkGUI.dlltmp nic dziwnego tylko ze po sciagniecu wlaczem loadera i znowu to samo i tak w kolko ;( co z tym zrobic wiem ze reinstalka pomaga bo juz tak mialem po ostatnim uv ale ni chce mi sie co kazdy maly uv reinstalowac gry moze jest jakis inny sposob HELP plis.
aha zapomnialem dodac ze mam lapca i smierdzaca vise :(

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Wrz 2008, 10:15 
Poor
Dołączenie:
Sierpień 2008
Society: KANWO
Uruchamiaj Entropie jako administrator (prawy przycisk myszy na ikonce, Uruchom jako administrtor, lub można ustwaić we Właściwościach aby każdorazowo automatycznie szło z konta administratora). Może być konieczne skopiowanie plików entropii z folderów roamingu w viście do folderu entropii, lub ściągnięcie wszystkiego jeszcze raz od nowa (po raz ostatni).

Albo poprostu wyłącz UAC w panelu sterowania. Odkąd to zrobiłem 0 problemów z Entropią (oczywiście tylko tych polegających na konflikcie Entropii z Vistą.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Wrz 2008, 13:32 
Inept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2006
dzieki smiga cacy ;p pozdrawiam .

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 19 Wrz 2008, 11:03 
Newbie
Dołączenie:
Wrzesień 2008
witaj to ja tez mam problem a taki File: "dpvs.dlltmp"
Reason: Connection attempt failed. WSA error: WSAECONNREFUSED i oco tu chodzi?? juz 2 dzien z tym walcze i nic

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 19 Wrz 2008, 11:47 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
HP: 178
Society: Freelancer
Nick w grze: Piotr JIIIS Wojtowicz
benybogdan napisał(a):
witaj to ja tez mam problem a taki File: "dpvs.dlltmp"
Reason: Connection attempt failed. WSA error: WSAECONNREFUSED i oco tu chodzi?? juz 2 dzien z tym walcze i nic

http://www.google.pl/search?hl=pl&q=%22 ... Google&lr=

poczytaj co tam pisza, mi sie nie chce, moze pomoze ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 19 Wrz 2008, 13:46 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Październik 2007
HP: 98
Society: Kanwo
Nick w grze: Michal Pypek Kowalski
Po pierwsze :P przepraszam za to ze nie odpisywalem na gg ale bylem wtedy w szkole, a przed piecykiem siedzial moj tato i sie bal odpisac :P

Po drugie :P znalazlem na EF to

The updating issue...
Go to c:/program files
right click on the Mindark folder
select the security tab
click edit.
tick ALL the tickboxes for TRUSTED INSTALLER
click ok / apply

lub prawym na client loaderze i uruchom jako administrator

albo usun i zainstaluj jeszcze raz EU ;)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 19 Wrz 2008, 18:06 
Newbie
Dołączenie:
Wrzesień 2008
:evil: wywalilem ta gre i zainstalowalem ale folder z gra zajmuje 4 mb! i wychodzi na to ze musze jeszcze raz to pobrac bo to mi sie tu chyba nie zapisalo albo wywalilem ? k.. czy oni musza tak utrudniac... :klapsy:

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 19 Wrz 2008, 19:29 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
benybogdan napisał(a):
:evil: wywalilem ta gre i zainstalowalem ale folder z gra zajmuje 4 mb! i wychodzi na to ze musze jeszcze raz to pobrac bo to mi sie tu chyba nie zapisalo albo wywalilem ? k.. czy oni musza tak utrudniac... :klapsy:

a nie czasem 4 GB? :P

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 19 Wrz 2008, 19:41 
Newbie
Dołączenie:
Wrzesień 2008
nie wiem co wy mi tu za podpowiedzi podsylacie ale jakies kosmiczne pozna powiedziac (napisac) opd tobie nie 4 gb tylko MB wiem co widze ale wydaje mi sie ze najlepszym wysciem jest sciagniencie calego tego syfu od nowa moze cos z tego wyjdzie jesli nie to ja juz nie wiem wysiadam .... :modlitwa:

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 19 Wrz 2008, 21:10 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
benybogdan napisał(a):
nie wiem co wy mi tu za podpowiedzi podsylacie ale jakies kosmiczne pozna powiedziac (napisac) opd tobie nie 4 gb tylko MB wiem co widze ale wydaje mi sie ze najlepszym wysciem jest sciagniencie calego tego syfu od nowa moze cos z tego wyjdzie jesli nie to ja juz nie wiem wysiadam .... :modlitwa:

1. przeczytales powyzsze strony? jak probowales rozwiazac problem?
2. napisz do supportu
3. badz mily, bo ci wiecej nikt nie odpowie

PS. ja i tak wiem co ci support odpisze, raz juz sie wysililem, zeby do nich napisac :D

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 19 Wrz 2008, 21:53 
Newbie
Dołączenie:
Wrzesień 2008
musisz kopiowac to co napisalem ? up jest widac co napisalem ale dobra robisz co chcesz pisalem do supportu ale moj angielski nie jest perfect i nie wszystko ogarne teraz pojawil sie nowy problem jak chce wlaczyc klienta to niby sie wlacza ale po chwili wywala sie i znika (wiesz tam gdzie sie pasy pisze) a za godzine bedzie chwila prawdy bo bede mial pobrane wszystko :( :roll: mam nadzieje ze bedzie dzialac

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 19 Wrz 2008, 22:20 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
benybogdan napisał(a):
musisz kopiowac to co napisalem ? up jest widac co napisalem ale dobra robisz co chcesz pisalem do supportu ale moj angielski nie jest perfect i nie wszystko ogarne teraz pojawil sie nowy problem jak chce wlaczyc klienta to niby sie wlacza ale po chwili wywala sie i znika (wiesz tam gdzie sie pasy pisze) a za godzine bedzie chwila prawdy bo bede mial pobrane wszystko :( :roll: mam nadzieje ze bedzie dzialac

powiem ci, ze z supportu zazwyczaj dostaniesz za 1szym razem pytanie, czy twoj komp spelnia minimalne wymagania, za 2gim razem kopie FAQ z ich strony, za 3cim razem kaza ci przeinstalowac klienta, 4ty raz nie pisalem, bo sobie dalem spokoj i moj problem sie po paru godzinach sam naprawil :) (problem z zalogowaniem do gry)

o takim bledzie jak piszesz to ja nie slyszalem, wiec nie pomoge

a opcja cytuj jest po to, zeby bylo wiadomo do czego sie odnosze, taki dobry nawyk :P a skad mam wiedziec, czy moj post nie wyladuja na poczatku nastepnej strony i juz nie bedzie widac co komentuje :P

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 89 gości

Panel
Skocz do: