Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 03 Cze 2008, 15:25 
Newbie
Dołączenie:
Maj 2008
HP: 0
Aplikacja nie została właściwie zainicjowana (0xcoooooo5). sciągnąłem gre zainstalowałem i pojawia mi sie ten błąd czy może byc on spowodowany za słabą kartą graficnzą? mam geforce 5200fx?

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 03 Cze 2008, 16:31 
Gacie Gibona
Dołączenie:
Lipiec 2006
Society: Kingsajz
Nick w grze: Martre
nie, na tej karcie chodzi, slabo ale chodzi

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 03 Cze 2008, 18:18 
Newbie
Dołączenie:
Maj 2008
a więc w czym tkwi problem?

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 08 Cze 2008, 08:38 
Newbie
Dołączenie:
Maj 2008
wielkie dzieki wszystkim za pomoc

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 08 Cze 2008, 09:38 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
HP: 133
Society: Poltropia
Huh - być może, że karta - w minimalnych wymaganiach podają GF6000.
Może coś nie tak z instalacją. Proponowałbym ściągnąć jeszcze raz najnowszą wersje i spróbować zainstalować ponownie.
Podaj też jaki masz system, jaki directx itp. Upewnij się, że spełnia on minimalne wymagania podane tu: http://www.entropiauniverse.com/en/rich/6130.html

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 08 Cze 2008, 15:02 
Gacie Gibona
Dołączenie:
Lipiec 2006
Society: Kingsajz
Nick w grze: Martre
ati ale ja na kompie z taka karta odpalam eu, co prawda w loaderze pojawia sie czerwony krzyzyk przy karcie graficznej, ale eu dziala

ja bym directa przeinstalowal

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 09 Cze 2008, 16:18 
Newbie
Dołączenie:
Maj 2008
windows xp, mam directx 10,najnowze sterowniki do karty.

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 09 Cze 2008, 16:40 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2006
Society: EF.pl
Moje 3 grosze...

Po 1: ostatnio weszla moda na troche pozmieniane windowsy, czyli jakies tam dark edition etc etc... Spotkalem sie z takim bledem 0xcoooooo5, ale w postaci bluescreena wlasnie gdy mialem zainstalowanego takiego windowsa. Fakt, ze nie bylo to przy Entropii, ale moze ma to cos wspolnego... Masz takiego windowsa?

Po 2: Upewnij sie, czy masz zainstalowane biblioteki uruchomieniowe... Plik vcredist_x86_sp1 w folderze Entropii.

Po 3: Nie wiem po kiego grzyba instalowales dx 10 z taka karta graficzna :/ (szczerze mowiac nawet nie wiedzialem, ze DX10 pod XP istnieje, ale moze jestem do tylu za bardzo)... Uzywaj do instalacji/updateowania Dx, tego pliku, ktory znajduje sie rowniez w folderze z gra: dxwebsetup ... Wtedy bedziesz mial pewnosc, ze DXa bedziesz mial odpowiedniego :)

Po 4: podaj informacje czy instalowales od zera EU, czy przyniosles np. od kolegi juz zainstalowane i spatchowane ( w tym drugim przypadku, w 90% przypadkow, trzeba zainstalowac te biblioteki uruchomieniowe)

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 84 gości

Panel
Skocz do: