Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysłany: 25 Maj 2008, 11:08 
Inept
Dołączenie:
Wrzesień 2007
Posty: 19
HP: 0
Society: Kanwo
Nick w grze: Mati Byczek Rakiewicz
Mam problem z pobraniem nowego update, a mianowicie nie ściąga mi dobrze z ftp, a kumplowi tak. Niewiem co jest ale dzieje śię to już od 3 dni. Pobrałem od nowa gre 1,3 gb, ściągałem przez ten instaler 5 mb i zawsze mi sie zacina w tym samym miejscu.
tu scren

Windows xp profesional Sp2
direc 9.0 c
internet mam przez wi-fi (kumplowi jednak ściąga z tej samej sieci)
70 gb wolnego na dysku

wmiany direct- nieskuteczne, przeinstalowałem windowsa- nieskuteczne, wszystkie cześci sprawne,


Proszę naprawde o pomoc wszystko mi zawsze działało, a teraz to się nawet ściągnąć nie
chce.

ps. prosze mi nie pisać- wduszaj try again :P , bo to tez nie skuteczne.


Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 25 Maj 2008, 12:06 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
Posty: 423
HP: 0
Czy oby napewno instalujesz gre jako administrator ? Zatrzymuje ci sie w momencie gdy chce instalowac wlasnie plik ktory idzie do katalogu z windowsem i mozliwe ze wylacznie jak jestes zalogowany jako administrator to ci pojdzie .


Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 25 Maj 2008, 12:10 
Inept
Dołączenie:
Wrzesień 2007
Posty: 19
HP: 0
Society: Kanwo
Nick w grze: Mati Byczek Rakiewicz
Obawiam się, że tak to jest jedyne konto na tym komputerze

scren

też uważam za troch dziwne, że zacina go w jednym tym samym miejscu, a nie od pierwszego %

ja to zwariowałem chyba :P zainstalowałem znowu windowsa i odmontowałem partycje, wszystko skasowało i dalej nic wirus żaden to nie był :|

masz może jeszcze jakiś pomysł ?

mogę udostępnić pulpit zdalny, bo na dysku i tak nic nie ma :P

ps. kupiłem 200 ped, a jutro rano wyjerzdżam w góry :P


Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 25 Maj 2008, 13:47 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
Posty: 423
HP: 0
Pomyslow to mam sporo , ale w takim razie sciagnij calego clienta i sprobuj zainstalowac .

Najprosciej uzyj programu total commander ma wbudowanego klienta ftp :

ftp.entropiauniverse.com
l: anonymous
p: anonymous

tam wejdziesz do katalogu clients , sciagnij jakiegos najnowszego i sprobuj go updatnac .

powinno chyba pomoc .


Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 25 Maj 2008, 14:26 
Inept
Dołączenie:
Wrzesień 2007
Posty: 19
HP: 0
Society: Kanwo
Nick w grze: Mati Byczek Rakiewicz
Pobrałem już nawet wcześniej te dwie wersje i dalej zacina się w tym samym miejscu.
entropia_9.1.2.exe
entropia_9.1.3.exe

A ten zacznie pobierac pare plików, ale zrobi to samo- zacinka
entropia_installer.exe

próbujemy coś innego ?


Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 25 Maj 2008, 16:16 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
Posty: 423
HP: 0
To skoro kumplowi sciaga wszystko dobrze to po prostu od niego skopiuj caly katalog z entropia i po sprawie. Bedzie ci wszystko doberze dzialalo i po sprawie :)


Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 25 Maj 2008, 16:22 
Inept
Dołączenie:
Wrzesień 2007
Posty: 19
HP: 0
Society: Kanwo
Nick w grze: Mati Byczek Rakiewicz
też tak mi się wydawało :P ale po skopiowaniu wyskakuje błąd, teraz nie pamiętam jaki, a skasowałem z pendriva, w każdym bądź razie error coś tam :P

próbowałem bez instalacji kluczy do rejestru prosto ze skopiowanego folderu- lipa
po instalacji i wymianie tylko folderu entropia też nie działa.

masz jeszcze jakiegoś asa w zanadrzu ?


--------------------------------
dorwałem kopie eu od kumpla, o to scren co mi wyświetla
kliknij

wrzucisz mi na jakiś serwer ten plik, bo kumpla niema, a ja w nocy wyjeżdżam, a brat sobie może pogra.


Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 25 Maj 2008, 18:57 
Inept
Dołączenie:
Kwiecień 2008
Posty: 10
HP: 102
Society: Kanwo Akademia
Nick w grze: Vic Vertigo Vallentine
Spróbuj napisać do supportu. Kumpel miał podobnie i ludki z supportu naprawiali to zdalnile na jego kompie. Nie gwarantuje ze bedzie działać ale spróbować możesz :)


Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 25 Maj 2008, 20:07 
Weak
Dołączenie:
Styczeń 2006
Posty: 57
HP: 130
Society: Red Legion Cadets
Nick w grze: Ron Rufio Gabinn
Jeśli problem nadal występuje to mając dostęp do kompa z EU po updacie (na którym można juz grać) zrób tak:
1. na kompie działającym, skopjuj cały katalog z zainstalowana grą (oczywiście gdy nie jest uruchomina);
2. U siebie zainstaluj EU, i w trakcie jak zacznie dociągać instalacje po prostu ją przewij;
3. Nadgraj zawartość swojego katalogu z zainstalowaną grą, zawartością zapisaną w 1szym punkcie;

powinno odpalić bez zająknięcia - kilkukrotnie przenosiłem w ten sposób z PC na notebooka.


Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 25 Maj 2008, 22:06 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Luty 2006
Posty: 425
HP: 0
Society: Poltropia
Nick w grze: Loss_AdKos
Rufio napisał(a):
Jeśli problem nadal występuje to mając dostęp do kompa z EU po updacie (na którym można juz grać) zrób tak:
1. na kompie działającym, skopjuj cały katalog z zainstalowana grą (oczywiście gdy nie jest uruchomina);
2. U siebie zainstaluj EU, i w trakcie jak zacznie dociągać instalacje po prostu ją przewij;
3. Nadgraj zawartość swojego katalogu z zainstalowaną grą, zawartością zapisaną w 1szym punkcie;

powinno odpalić bez zająknięcia - kilkukrotnie przenosiłem w ten sposób z PC na notebooka.


Wystarczy punkt 1 ;-)

Pozdrawiam ,
Loss


Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 02 Cze 2008, 15:27 
Inept
Dołączenie:
Wrzesień 2007
Posty: 19
HP: 0
Society: Kanwo
Nick w grze: Mati Byczek Rakiewicz
Powiem wam o dziwo, że to i tak nie działa :shock: pisze mi dalej, że brak plików, bądź ściąga z ftp i się blokuje, a uważam że mam skopiowane wszystkie. Kumplowi się włącza. Wszystko chodziło jak miałem Windowsa xp home edition (teraz mam xp professional) i postanowiłem nie tracić nerwów i iść prostszą drogą - jak na starym Windowsie ściągało i chodziło to czemu by tego nie przywrócić i tak wymieniłem się ze znajomym Windowsem na homa z profesionala, który był zadowolony wręcz z tej wymiany. No i tak problem z updatem zostanie bez rozwiązania, ciekawe czy ktoś nie będzie miał tych samych problemów, oby nie :P

ps. Loss_AdKos sam punkt pierwszy nie wystarczy, gdyż nie wszystkie pliki są w tym folderze (nie żebym się wymądrzał :wink: ).


Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 02 Cze 2008, 19:00 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
Posty: 3452
HP: 133
Society: Poltropia
byczek112 napisał(a):
ps. Loss_AdKos sam punkt pierwszy nie wystarczy, gdyż nie wszystkie pliki są w tym folderze (nie żebym się wymądrzał :wink: ).


Wystarczy.


Profil Offline

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  

Odpowiedz



Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości

Panel
Góra
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group • tłumaczenieDesign by CvX! and Ateush based on style by Ercan Koc

Planet Calypso