Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 06 Lut 2008, 21:29 
Weak
Dołączenie:
Luty 2008
HP: 139
Witam

Czy ktos mial do czynienia z tym routerem i wie jak odblokowac porty tak aby gra dzialala bez problemow. Na forum znalazelem info jakie porty powinny byc odblokowane ale nie wiem jak to ustawic. Jest totalnym laikiem jezeli chodzi o routery. Net dziala mi bardzo dobrze, gra raz dziala a raz nie. Dziwne jest to ze jak nie moge wejsc do gry to rownoczesnie nie moge otworzyc oficjalnej strony entropii a inna sie otwieraja bez problemu.

pomocy

P.S. odlaczylem reuter i podlaczylem sie do neta bez jego udzialu i mam to samo. Nie moge wejsc do gry ani otworzyc oficjalnej strony entropiauniverse.com a wszytsko inne dzialz bez problemu. Co moze byc powodem?

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 06 Lut 2008, 21:49 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
HP: 133
Society: Poltropia
http://www.portforward.com/english/rout ... 4index.htm

I na przykładzie dowolnej gry/programu odblokuj to co trzeba do EU.
Jeśli to nie to - szukaj jakiegoś softwarowego firewalla u siebie lub u dostawcy internetu.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 06 Lut 2008, 23:27 
Weak
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Czerwiec 2005
HP: 120
Society: The Firm
lechukorn napisał(a):
P.S. odlaczylem reuter i podlaczylem sie do neta bez jego udzialu i mam to samo. Nie moge wejsc do gry ani otworzyc oficjalnej strony entropiauniverse.com a wszytsko inne dzialz bez problemu. Co moze byc powodem?

http://www.entropiaforum.com/forums/tec ... -down.html
Pozdrawiam

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 07 Lut 2008, 01:27 
Newbie
Dołączenie:
Styczeń 2008
HP: 93
Society: DARK SIDE
Nick w grze: Sebapl77
Cześć.
Mam ten router i niczego nie musiałem odblokowywać. Postępowałem według instrukcji przy instalacji routera i gra działa mi bez zarzutu.
Pozdrawiam sebapl77

Profil E-mail Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 75 gości

Panel
Skocz do: