Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 03 Lut 2008, 19:29 
Newbie
Dołączenie:
Maj 2007
HP: 0
Witam!
Od dłuuuższego czasu mam problem z zalogowaniem do entropi.
Mianowicie wszystkei updaty spokojnie sciagają mi się i instalują ale jak przechodzi do logowania ( wpisuje poprawne hasło i login ) to te kułko cały czas się kręci i kręci i nic się nie dzieje. Mysalełm że to wina routera wiec po tym jak nie mogłem sie zalogowac podłaczyłem laptop znajomego i tam od razu się zalogowałem. O dziwo po wyłaczeniu u mnie bo nic sie nie działo tylko się kręciło i właczeniu na laptopie wywaliło mi komunikat że ejstem zalogowany... i do piero po 2 logowaniu na laptopie połaczyłem się. Dzieje mi się tak od wersji v9.0

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Lut 2008, 15:00 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
HP: 133
Society: Poltropia
Niektóre firewalle (lub inne programy zabezpieczające) monitorują sumę kontrolną programów łączących się z internetem i po ich zmianie (np. w wyniku VU) - automatycznie blokują.
Więc może taki przypadek jest właśnie u Ciebie ?

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 16 Lut 2008, 20:54 
Green
Dołączenie:
Styczeń 2008
HP: 0
Też mam ostatnio jakiś problem, pojawił się po formacie dysku i zainstalowaniu Windowsa - kiedy się loguję, proces sprawdzania loginu i hasła trwa dosyć długo i zamiast odpalić grę, pokazuje mi, że jest niby problem z połączeniem - nie wiem co to może być, problemów z internetem nie mam i odblokowałem EU w firewallu. Wiecie czego to może być wina?

Dziękuję i pozdrawiam.

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 85 gości

Panel
Skocz do: