Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 22 Sty 2008, 21:38 
Poor
Dołączenie:
Styczeń 2008
HP: 0
Society: Kanwo
Nick w grze: Cannu
Czy to że podczas pobierania pobiera się tylko pierwszy plik a pozniej nic tylko Connecting to FPS jest winą transferu? Czasem pobierą dwa lub trzy i "zacina się". Pisze tylko Connecting to FPS i nie robi nic :( Czy w godzinach 8-24 serwery są tak zapchane że nie można nic pobrac? Nie sądzę żeby to była moja wina bo mam 1mb i z innych stron wszystko pobiera się w normalnej prędkości. Widzicie jakieś wyjście z tej sytuacji?

Pozdrawiam :)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 22 Sty 2008, 21:41 
Green
Dołączenie:
Styczeń 2008
Ściągnij sam całego klienta z serwera ftp uzywając np. FlashGeta.

ftp.entropiauniverse.com

Pozdrawiam.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 22 Sty 2008, 21:43 
Poor
Dołączenie:
Styczeń 2008
Błyskawiczna odpowiedź :) Dzięki. Zaraz wybróbuję.

Korzystam z Opery. Kliknąłem w link i : Could not connect to remote server. Oni mają chyba jakieś prawdziwe oblężenie. Pobieram FlashGet.

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 23 Sty 2008, 08:36 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
HP: 133
Society: Poltropia
http://www.entropiauniverse.pl/viewtopi ... 5072#25072

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 23 Sty 2008, 15:26 
Poor
Dołączenie:
Styczeń 2008
Sorry że nie doczytałem. Dziś rano jakimś cudem udało mi się rozpocząc pobieranie. Zostawiłem komputer włączony i poszedłem do szkoły. Gra miala się pobrac w 3h i myslalem ze jak wroce to bedzie o.k :P Niestety na 1,5h przed zakonczeniem pobierania coś się zawiesiło i nie chciało dalej isc... No to teraz od nowa. :D

Jakże zdziwiłem się gdy na 4 minuty przed zakończeniem pobierania stało się to samo... kliknąłem abort i gdy włączyłem ponownie pobieranie plików już nie było. Nie mam ochoty pobierac tego od nowa. Pewnie juz nie pobiorę xD

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 24 Sty 2008, 21:23 
Poor
Dołączenie:
Styczeń 2008
Zmienilem windowsa i pobralem entropiÄ™ ponownie. po pierwszym uruchomienie gry tradycyjnie plik entropia.exe ulegl zniszczeniu (znow zajmuje 20kb). Nie mozna go usunac, podmienic, zmienic nazwy. gdy probuje go uruchomic to wyskakuje blad ze inny program korzysta z tego pliku(jaki?). W Menedzierze urzadzen nagle uruchamia sie program xmlscript. Co to za program. Czemu sie uruchamia?

pozdrawiam.

Profil E-mail Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 62 gości

Panel
Skocz do: