Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 19 Gru 2007, 19:00 
Inept
Dołączenie:
Wrzesień 2007
HP: 0
Society: Kanwo
Nick w grze: Mati Byczek Rakiewicz
Mam problem z logowaniem do gry (raz u znajomego mi poszło później już nie), a mianowicie jak wpisuję swoje hasło i login i wciskam enter, a tu zamiast mnie zalogować wywala mi taki komunikat "The Entropia Universe is currently offline for maintenace or upgrades. More information may be available at the News or Support sections.
Grałem 3 miesiące potem przerwę zrobiłem na 2 miesiące i od wczoraj próbuję się zalogować i nici ( oprócz tego jednego raza, ale to też dopiero po 4 czy 5 próbie) Wszystko mam odblokowane, zaporę itp. nawet próbowałem wszystko wyłączyć i nic nie dało. Zainstalowałem od nowa system (już i tak był w rozsypce więc miałem pretekst, aby go znowu zainstalować,) i nawet po przeinstalce mam cały czas taki sam efekt.

Co ja mam z tym zrobić?

ps. Czy to ma coś wspólnego z tym postem? http://www.entropiauniverse.pl/viewtopic.php?t=4316

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 19 Gru 2007, 19:05 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
HP: 102
Society: www.EF.pl
Nick w grze: Mortifer Kemoiz
Vu bylo i nikomu nie działało te pare godzin. Spróbuj teraz ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 19 Gru 2007, 20:15 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
HP: 110
Society: Ziemniak Niemyty Luz
Nick w grze: Elanor
Jeju, nie pojmuje, czemu wszyscy tak od razu panikuja?
Ja nawet w przypadku problemow z komputerem zwykle czekam i mi sie ''samo'' naprawia :D

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 19 Gru 2007, 20:54 
Weak
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2006
HP: 0
Society: Chłopaki z Ferajny PL
Od vu 9.1 praktycznie codziennie serwery eu padają lub są wyłączane ze względu na wprowadzane kolejne update'y, także brak możliwości połączenia się z serwerem to nic nowego i tak jak ela napisała nie panikuj ;) dzieje się tak o różnych porach dnia czy nocy więc może poprostu nie masz szęścia utrafić kiedy serwer jest online...

Profil E-mail Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 43 gości

Panel
Skocz do: