Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 13 Paź 2007, 10:33 
Inept
Dołączenie:
Sierpień 2007
HP: 0
jak w tytule, czyli do tej pory gralem na laptopie z systemem vista i grafika z chipsetem intela - nie bylo problemu
po zmianie wersji gry grafika sie posypala - przyczyna jest chipset intela
doradzone mi uzycie Analizatora 3D, ale niestety system vista uniemozliwia mi uzycie go

Image

czy ktos moze wie jak rozwiazac ten problem?
problem polega chyba na tym ze jak recznie kopiuje do program files to on wyswietla potwierdzenia (wymaga zgody) i po 2 kliknieciach przenosi ale to tylko w explorerze a juz nawet total commanderem nie da sie kopiowac i Analyzatora tez blokuje widac - czy da sie jakos wylaczyc te potwierdzanie?

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 13 Paź 2007, 12:54 
Newbie
Dołączenie:
Czerwiec 2005
Spróbuj tego:
1) Właściwości pliku 3danalyze.exe
2) ustaw kompatybilność z WinXPPro
3) zaznacz Uruchom jako administrator

Zapisz zmiany i uruchom program jeszcze raz. Na notebooku z Vistą mojej kobiety zadziałało.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 13 Paź 2007, 14:54 
Initiated
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Listopad 2005
HP: 110
Ja mam radę (W XP miałem taki sam problem z tym hook_3da.dll) - wszystkie pliki od 3Danalyze wrzuciłem NIE DO KATALOGU ENTROPII, a katalog wyżej - i stamtąd go odpalałem.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 13 Paź 2007, 17:24 
Inept
Dołączenie:
Sierpień 2007
abyss napisał(a):
Ja mam radę (W XP miałem taki sam problem z tym hook_3da.dll) - wszystkie pliki od 3Danalyze wrzuciłem NIE DO KATALOGU ENTROPII, a katalog wyżej - i stamtąd go odpalałem.

zadzialalo!
dzieki
nie jest idealnie ale da sie grac

Profil E-mail Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 40 gości

Panel
Skocz do: