Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 07 Lut 2007, 21:06 
Mediocre
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Październik 2006
HP: 94
Society: E H A
Ostatnio miewam jakieÅ› dziwne bugi.
1) Po zabiciu moba on umiera, później się robi żywy i nie da się go lootnąć. Trochę to jest denerwujące, pomijam już fakt że czasami nieżywy mob ma trochę HP albo pasek HP moba ten nad nim pokazuje złe wartość( za duże).
2) Po ostatnim VU spotykam niewidzialne moby, inni je widzą( chyba) a ja nie. Taki "duszek" może mnie atakować a ja go widze tylko na radarze, co najgorsze strzelanie w "niego"( przypuszczalne miejsce w którym się znajduje) nie daje efektów.

Ma ktoś podobne bugi? Dobrym pomysłem jest napisanie do MA z tym?

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 07 Lut 2007, 21:13 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
HP: 121
Society: Kingsajz
Miałem czasami ten sam problem w poprzednim VU. Ni stąd ni zowąd, atakowało mnie coś. Tylko ze ja tego nie widziałem na radarze, strzelanie w miejsce w którym znajdował sie duszek tez nic nie dawało. Po relogu moba juz widziałem

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 07 Lut 2007, 21:17 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
HP: 110
Society: Ziemniak Niemyty Luz
Nick w grze: Elanor
Ja mam takie problemy jak:
-wariowanie paska hp moba (do tego jeszcze da sie przyzwyczaic..)
-opoznienie kilkusekundowe przy strzelaniu czesto (do tego juz nie idzie..)
-czesto strzelam w moba a okazuje sie,ze juz od kilku strzalow byl martwy.. Nie wspominam,ze za 1 strzal place ~15 pec :?

Lipa..

I to tak w tym vu i przy koncu poprzedniego..

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 07 Lut 2007, 21:40 
Weak
Dołączenie:
Październik 2006
HP: 0
-czesto strzelam w moba a okazuje sie,ze juz od kilku strzalow byl martwy.. Nie wspominam,ze za 1 strzal place ~15 pec

Zupelnie jak bym to skads znal, i tez jakos sie mi to nie podoba...

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 07 Lut 2007, 22:55 
Weak
Dołączenie:
Lipiec 2006
Nick w grze: An AnZabo Zabo
BlaDy napisał(a):
Ostatnio miewam jakieÅ› dziwne bugi.
1) Po zabiciu moba on umiera, później się robi żywy i nie da się go lootnąć. Trochę to jest denerwujące, pomijam już fakt że czasami nieżywy mob ma trochę HP albo pasek HP moba ten nad nim pokazuje złe wartość( za duże).
2) Po ostatnim VU spotykam niewidzialne moby, inni je widzą( chyba) a ja nie. Taki "duszek" może mnie atakować a ja go widze tylko na radarze, co najgorsze strzelanie w "niego"( przypuszczalne miejsce w którym się znajduje) nie daje efektów.

Ma ktoś podobne bugi? Dobrym pomysłem jest napisanie do MA z tym?

Ad.1 jest na to sposob, jesli mozesz to oddal sie od tego moba tak zeby zniknol z radaru a potem wroc do niego bedze juz na radaze niebieski i bedze mozna go lootnac

Ad.2 tez mialem taki problem z dronka po relogu bylo ok

PS. tez mnie denerwuje jak okazuje sie ze mob do ktorego strzela juz od dawna byl martwy, i pasek zycia nie tylko wariuje u mobow ale takze avatroa pasek tez wariuje, czyli szanse sa wyrownane mob ma lagi i my mamy lagi (tylko mob nie traci kasy)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 07 Lut 2007, 23:02 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Grudzień 2006
HP: -1
Society: King$ajz
Nick w grze: kubex
co do pkt 2 to tez tak mam

dzis na socowym huncie 4 osoby walily w powietrze i potem dostaly z tego loot.... a ja stalem i sie dziwilem co oni robia

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 07 Lut 2007, 23:42 
Green
Dołączenie:
Wrzesień 2006
HP: 116
Society: Freelancer
Nick w grze: Thomas Thomasso Sta
Ja za to kiedys mialem cos takiego (co prawda dawno to bylo, ale wtedy sie czesto dosc u mnie zdarzalo):

Image

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 07 Lut 2007, 23:46 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Grudzień 2006
HP: -1
Society: King$ajz
Nick w grze: kubex
oto 2 ładne screeny naszej koleżanki z forum

Image

Image

czyli nie tylko moby znikajÄ…

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 14 Lut 2007, 02:57 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Czerwiec 2005
Society: Poltropia
Nick w grze: Posse
Hmm na niewidzialnego moba najlepiej stosować fisty z TT albo inna szybką bron melee - bo nic nie placimy za "znalezienie" takiego moba. Gdy zanczniemy zadawac dmg, nalezy wyjacy wieksza pukawke i zabic moba. Zlootowac go nie mozna więc trzeba szybki relog - a mamy tylko około 1 minuty, wiec ludzie ze slabszymi kompami moga miec problemy.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 14 Lut 2007, 08:10 
Weak
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
HP: 128
Society: P.L.
Nick w grze: Max
Ja odbiegam od moba i odwracam się, zwracając w kierunku nadbiegającego niewidzialnego celownik. Z reguły pojawia się ramka obejmująca moba i ma już przerypane :)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 14 Lut 2007, 09:27 
Amateur
Dołączenie:
Listopad 2005
Nick w grze: Eol
To ja tez sie podziele wrazeniami z walki z niewidzialnym mobem. Jak zabilem niewidzialnego moba to pochodzilem po okolicy i znalazlem jego zwłoki, które już były lotowalne. Raz tez będąc atakowany przez niewidzialnego moba, zacząłem uciekać aż znalazłem moba, który bił powietrze, szybko skonstatowałem, że to mój mob.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 14 Lut 2007, 12:51 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
HP: 121
Society: Kingsajz
Nick w grze: Mariusz Garwen Szybki
Nie mam problmów z niewidzialnymi mobami ale mam wariujące paski HP. Najgorsze są jednak opóżnienia przy zmianie itemów, najczęsciej broń/fap podczas walki. Czasem wogóle fap mi się blokuje nie da się schować musze robić relog.

Kubens uwieczniłeś mój glob statkowy :lol:

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 14 Lut 2007, 12:58 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2006
Society: EF.pl
mam identycznie... fap sie blokuje podczas walki ... z tym, ze musze powalic po klawiszach i pozmieniac to na bron, to na fapa i w koncu wskakuje... Czasami mam tak, ze mam w lapie bron a sie lecze :)... Ogolnie niewidzialne mobki tez mam... Sposob mam na to taki, ze jak na radarze widze moba, a normalnie jest on niewidoczny, to odchodze od niego tak aby zniknal z radaru po czym wracam i juz mobek jest widoczny...

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 14 Lut 2007, 21:21 
Mediocre
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Grudzień 2005
HP: 106
Society: Blood & Sand
Nick w grze: Johny Harnas Beegood
Kiedyś biegłem z jednym gościem i kiedy zgineliśmy
obaj to TP-ło nas do Zychion - zaczełem go szukać
i nic zero gościa. A on mi pisze na chat-ie że stoi za
mną :D po relogu oczywiście sie pojawił

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 79 gości

Panel
Skocz do: