Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 27 Sty 2007, 11:37 
Unskilled
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2007
HP: 119
Society: brak informacji O_o
Nick w grze: Ann
Uważajecie w miescie New Oxford ! 2 tygodnie temu po przeteleportowaniu sie tam, wyrzuciło mnie z gry i wyskoczył jakis error. Stałam niedaleko posągu byka, krowy etc :P. Przez następne 2 tygodnie zastanawialiśmy sie wraz z Supportem PE czemu nie moge sie wogule zalogowac swoja postacia. Problem dopiero rozwiazala zmiana pozycji mojego avatara. Czekam w tej chwili na wyjasnienie czemu tak sie stalo i jak mi tylko Suport odpisze to podziele sie z Wami :) Jak ktos jest odwazny to niech sprobuje sie tam przejsc kolo tego posagu i niech napisze tu na forum czy mu sie udalo czy nie:P z gory dziekuje za heroizm !!!

A to ten error :)
Image

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 27 Sty 2007, 11:52 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
HP: 133
Society: Poltropia
Czasami się tak zdarza - raczej nie zależnie od miejsca (w tym wypadku było to New Oxford).
Support przenosi tak zablokowanego avatara w inne miejsce i problem znika.
Czemu tak się stało pewnie się nie dowiesz - raczej sami nie wiedzą...

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 27 Sty 2007, 20:37 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
HP: 88
Society: bez socu
Nick w grze: Benek
dla mnie standardowe okienko czasami widuje nie ważne gdzie jestem czy to twin czy atlas czy np. oxford

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 28 Sty 2007, 20:54 
Unskilled
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2007
dobra ale to nie jest smieszne, w tej chwili juz drugia raz mam taki problem i Support doradzil zebym zrobila reinstal gry :shock: podobno ma pomoc ale cos mi sie nie wydaje. Czy Wy sobie jaoks inaczej radzicie z tym ??? Moze o czyms nie wiem :roll:

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 28 Sty 2007, 21:27 
Amateur
Dołączenie:
Listopad 2005
HP: 0
Nick w grze: Eol
Ja miałem coś takiego, poradziłem sobie usuwając zawartość katalogu "C:\Program Files\MindArk\Project Entropia\Data\Cache". Są tam na ogół dwa pliki: TerrainImageCache.vfs
24007.vfs, oba można bezpiecznie usunąć i uruchomić grę. Zwracam uwagę, że ten cache jest podkatalogiem data, a nie ten w głównym katalogu.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 29 Sty 2007, 09:28 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 0
Society: Poltropia
pewnie się wstydzą, ale chcieli Ci powiedzieć, że musisz dokupić kostkę RAMU ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 29 Sty 2007, 17:51 
Unskilled
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2007
ramu mam 512 ale moze rzeczywiscie za malo. W tej chwili zrobilam reinstal i gra dziala normalnie. Zobaczmy jak dlugo... :roll:

Profil E-mail Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 42 gości

Panel
Skocz do: