Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 06 Gru 2006, 01:19 
Weak
Dołączenie:
Styczeń 2006
HP: 130
Society: Red Legion Cadets
Nick w grze: Ron Rufio Gabinn
Witam

Jak już coś pisze na forum to jakoś tak pesymistycznie, ale co robić.

Jak w temacie czyli pytanie: CZY KOMUÅš JESZCZE na aukcji "ginÄ…" przedmioty ???

Opis sytuacji:
wystawiam item, mija czas aukcji (nikt nie nabył - chyba nikt nie nabył), nie dostaje ani kasy, ani zwrotu itemu. Żeby nie było, wystawiłem 2 itemy (takie same) w odstępi czasu, ... hmm no tyle ile potrzeba na przeklikanie czyli max 30 sek, jeden item się sprzedał, 2gi "zniknął".

Sytuacja powtarza siÄ™ 3CI RAZ !!!!!!!!

Dla uzupełnienia: w poprzednich 2ch takich "zagrywkach" napisałem do tych ***** (sorry DUCH ale jednak partaczy) i odpisali mi, że według ich logów wszystko jest jak najbardziej w porządku tzn. otrzymałem kasę bo itemy się sprzedały (oczywiście ani kasy ani itema). Chrzanili coś o opóźnieniach itd. Nie mam ŻADNYCH dowodów (przekonujących) no bo jakie.
Dziś co prawda są zajebiste lagi, mineły 4h i ani kasy ani itema.

Wracam do pytania: ja tylko tak mam, ja tylko jestem wybrańcem ???

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 06 Gru 2006, 06:36 
Mediocre
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
HP: 132
Society: Jestem Free
Nick w grze: YUBY
Siemka.
Ja miałem raz dziwny przypadek ale nie na aukcji a w storage. mialem odlożone 18 platingów. Komplet 2a, 1a i 5a. Któregoś dnia jak sie zalogowałem do gry i zajrzałem do storage zobaczylem że mam 7 platów 1a 5 platów 2a i 6 platów 5a. Nie wiem jakim sposobem jeden plating zamienił sie z 2a na 1a, a jestem pewien, że tak sie zrobilo, to nie jest pomyłka z mojej strony. Tylko że ja tą sprawę olałem, pewnie dlatego że strata była mała. Naszczęście od tamtej pory nie miałem podobnego przypoadku.

p.s.

A tobie Rufio to wspułczuję, jeśli ten itemek był warościowy to niezła wtopka :(

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 06 Gru 2006, 12:25 
Moderator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
HP: 0
Society: FoFW
Na aukcji też mnie ostatnio spotkało coś dziwnego - ale na +
Otóż wchodząc na aukcje otrzymałem przedmiot jako nie sprzedany - problem w tym że ja go nie sprzedawałem ani nigdy nie miałem. Suppot odpowiedział że wszystko jest w porządku i że to jest mój przedmiot :/

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 06 Gru 2006, 13:43 
Unskilled
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2006
HP: 104
heh, rasumujÄ…c - jednym znikajÄ… a innym siÄ™ pojawiajÄ…...
Czyżby im się baza danych sypała?

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 06 Gru 2006, 14:19 
Initiated
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Listopad 2005
HP: 110
pewnie bywają takie "cudka" bo przecież sam wielokrotnie miałem różne problemy - że przytoczę tylko kilka z różnych okresów PE/EU:

- brak FL (potem zaczęła się pojawiać dopiero po około 2min od zalogowania, teraz jest ok)
- wywałki przy próbie handlu
- posypane soc-chaty (brak możliwości pisania)
- jak usiądę, to wstać nie mogę :) (lol, takiego buga miałem)
- nagle pojawiające się ammo w inventory - nie można go ani położyć, ani sprzedać (ale dało się wystrzelać na szczęście)
- człowiek lunetę mi oddaje, a ja jej nie widze w okienku handlu (ze 2 lata temu... CvX zdaje się :) - po relogu wszystko oczywiście O.K. :))
- brak możliwości zalozenia ampow
- "niebo wszędzie" (Nvidia)
- wywałki przy wchodzeniu na aukcje
- brak możliwości podniesienia lootu (strasznie wkurzające)

A przecież nie widzę wszystkiego ..... czyli wcale bym się nie dziwił jakby im się coś czasem sporadycznie sypnęło. To w końcu potężna, dynamiczna baza danych - ale jednocześnie gra, zabawa - a NIE do końca świat realny - mimo, że 10PED=1$ :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 06 Gru 2006, 15:37 
Weak
Dołączenie:
Styczeń 2006
HP: 130
Society: Red Legion Cadets
Nick w grze: Ron Rufio Gabinn
Coż, nauczony doświadczeniem (po 2ch wtopach), na koniec KAŻDEGO wyjścia z EU, kiedy mam itemy na aukcji, robię screenshot tego co jest na aukcji.

Z przykrością stwierdzam, iż się NIE walnąłem - lepiej bym się z tym czuł gdybym to ja sie mylił.
Zastanawia mnie fakt iż wczoraj były potworne lagi, przez kilka dłuuugich chwil miałem nawet status serwera 0%.

Z Waszych odpowiedzi wnioskuję iż jestem wybrańcem i tak to zostawiam.

DziekujÄ™ za wypowiedzi.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 06 Gru 2006, 16:35 
Poor
Dołączenie:
Październik 2006
HP: 0
Society: Freelancer ]:->
Nick w grze: ServantOfLolth=>HalbaradPL
sorry za Of ale abyss z ta luneta to bylem ja jak bilismy razem amacy pod zychion :D:D pamietam te panike :D:D nie stac mnie bylo na nia zeby odkupic :D:D ale sie znalazla:d

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 06 Gru 2006, 17:43 
Mediocre
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Czerwiec 2006
HP: 100
Nick w grze: Maciejjy vel Galka
wasooth napisał(a):
Na aukcji też mnie ostatnio spotkało coś dziwnego - ale na +
Otóż wchodząc na aukcje otrzymałem przedmiot jako nie sprzedany - problem w tym że ja go nie sprzedawałem ani nigdy nie miałem. Suppot odpowiedział że wszystko jest w porządku i że to jest mój przedmiot :/

Teraz będe non-stop wchodzić i wychodzić z aukcji! :lol:

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 13 Gru 2006, 14:11 
Green
Dołączenie:
Październik 2006
HP: 101
A w k.... j..... mać . Myśle co jest k.... nie tak . Wystawiłem 3 przedmioty na aukcje .
Przeglądam z nudów no i w zakładce wystawione mam 3 a w zakładce aukcji dostepnych dla wszystkich k.. j... mać tylko 2 . Sam sobie wystawiłem towar za 100 ped????
Do końca aukcji 2 dni , napisze do supportu to doczekam się odpowiedzi , tak jak na to że nie mogłem okraść statku kosmicznego czekam już 5 tygodni . W p... j... mać

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 29 gości

Panel
Skocz do: