Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 29 Sie 2006, 13:00 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2006
HP: 162
Society: SoD
Nick w grze: sexi69 sexowna69 sexy69
Tak jak w temacie miałem dzisiaj takie dziwne zdarzenie pusciłem bombke jest lece odkryć no i bach na stromiżnie jest złorze najpierw sie nakombinowałem zeby odkryć a mam odpalarki 105 wiec i zasięg daleki.
Po kombinacjach rzeby powstał klaim rod przyszło sie trudzić z dojściem do niego ni i klops z dołu za cholere mówie wejde na góre i zejde ze stromizny ,niestety na góre nieda sie wejść wszystkie strony stromizna.
I tak złorze zostało nie wydobyte jest to kropla w morzu to small 5 od 2 do 4,5 peda ale zasada musi być niech w bambuko nie grajom pisze do suportu niech sie tłumaczom.

Jestem ciekaw co napiszom w odpowiedzi.
No i moja prośba taka rzeby ktoś napisał po angelsku ten mail miej wiecej tak jak ja opisałem to zdarzenie tutaj.

THX z GÓRY

Dołanczam skrena z tym zdarzeniem a i czy moge w mailu do suportu tez im dać skrena??

Image

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 29 Sie 2006, 13:23 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
HP: 133
Society: Poltropia
Nie ma sensu pisać - odpowiedzą, że tak ma być i jest to zamierzoną częścią gry.

Przy okazji - "detektory" 105 mają zasięg tylko o 1 metr większy niż 101 - więc ja bym się tym parametrem nie podniecał :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 29 Sie 2006, 13:28 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 130
Nick w grze: Jarek CvX Cvoxs
Możesz wycelować w to miejsce TP chipem. :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 29 Sie 2006, 14:42 
Able
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 0
Nick w grze: Harddy DUCH Cooldice
już kiedyś suport się wypowiadał jakoś tak :

to normalna sytuacja że są złoża w miejscach nieosiągalnych by postawić tyczkę, po prostu nie da się ich wydobyć

to była sytuacja kiedy ktoś znalazł coś dużego pod jakimś budynkiem (chyba barakiem z aukcją) i potem lamentował że masa kasy mu przepadła bo nie mogł postawić tyki by wydobyć, nie da sie chyba w tej sprawie nic wywalczyć (chyba ta sprawa była też opisywana u nas na forum)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 29 Sie 2006, 14:49 
Initiated
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
HP: 143
Society: DASK
Nick w grze: Lu
ja bym odpuścił - miałem podobne sytuacje i myśl o bataliach z suportem o 3ped kiedy jest tyle amma do wystzrelenia wydała mi się obrzydliwa :wink:

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 29 Sie 2006, 14:57 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2006
CvX! napisał(a):

:taniec: To mnie rozbawiło omało sie nie posikałem :mrgreen:

Macie racje chyba wy dam se spokuj niech te 4 pedy bokiem im wyjdom :snajper:

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 29 Sie 2006, 15:35 
Poor
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Luty 2006
HP: 110
Kiedyś i blędy z niemożnością dojścia do złoża były... 13m i bliżej się nie dało, strzałeczka zmieniała kierunek. Odpisali, że poprawią tak samo jak miesiąc czy dwa później, kiedy poszedłem sprawdzić... A jeśli jest w miejscu nieosiągalnym to uznają że wina jest twoja bo nikt ci nie każe w dziwnych miejscach szukac surowców (już zdarzyło mi się jednej osobie pisać na ten temat, gdy znalazła złoże pod wierzyczką). Jednym słowem - tutaj admin zawsze ma racje.

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 29 Sie 2006, 16:48 
Amateur
Dołączenie:
Lipiec 2006
HP: 169
Society: Hunters Unlimited
Nick w grze: Infinity
hej Sexy , ja mialem podobnÄ… sytuacje tylko ze u mnie claim postawil sie w lawie , to byl small blausu, nie moglem go wykopac chociaz wchodzilem do lawy .... na twoim miejscu to bym sobie odpuscil z pisaniem do supportu. pozdro

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 29 Sie 2006, 19:47 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 130
Nick w grze: Jarek CvX Cvoxs
sexy69 napisał(a):
CvX! napisał(a):

:taniec: To mnie rozbawiło omało sie nie posikałem :mrgreen:

:P Ja o tym na serio mówiłem. To jest znana i skuteczna metoda wchodzenia na wysokie obiekty, np. budynki w Hadesheim. :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 31 Sie 2006, 12:35 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
HP: 291
Witam,
Na moje oko wg screena widac ze nie ma problemu tam sie dostac ;)
...jesli nie wydobyles zloza i ono zniklo to pisanie do suppa nei ma najmniejszego sensu... dodam, ze ja stracilem kiedys sporo wieksze zloze ;) (large), ktore bylo w skalce... to bylo w VU kiedy to nie mozna bylo siadac, itp... bo teraz z ta opcja da sie wchodzic w skalki ;) ostatnio mialem przypadek z sizable, kiedy to zloze okazalo sie byc w hmmm skalce ;) z zewnatrz niedalo sie go wydobyc... mialem juz zrezygnowac po kilkunastu minutach meczarki... w koncu sie udalo :D

Pozdrawiam.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 02 Wrz 2006, 11:30 
Poor
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Luty 2006
HP: 110
Prawda, są rzeczy o których tylko najstarsi indianie wiedzą ;)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 03 Wrz 2006, 11:51 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
HP: 88
Society: bez socu
Nick w grze: Benek
chopie powiem tak ze takich faz miałem dziesiatki i nic na to nie poradzisz szkoda sobie dupy zawracac z ma oni maja to we h.... lol

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 03 Wrz 2006, 13:49 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2006
Ludziska przecierz napisałem pare postów powyrzej ze olewam to a wy dalej sie rozpisujecie :P

Kochany ADMINIE zmknij ten temat wreszcie :D

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 14 gości

Panel
Skocz do: