Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 08 Sie 2006, 21:03 
Newbie
Dołączenie:
Sierpień 2006
HP: 0
Witam. Mam problem z miningiem , gdy rzucam bombe albo sonde wywala mnie z gry i pokazuje taki błąd: "Entropia Universe did not shut down normally You may submit information about your PC configuration to MindArk. This will help MindArk to improve Entropia Universe in future upadates. The information that will be sent if you accept is:
OS=Windows Xp
Memory=768
Graphics Adapter=NVIDIA GeForce 4 MX 440
Graphics Adapter Driver Version=6.13.10.3082
Sound Card=VIA AC'97 audio (WAVE)
Sound Card Driver Version=5.12.1.3800
Exception Address=6338431
Pe Version=67175688 "

Niewiem co z tym zrobić żeby normalnie działalo, kidys niemiałem z tym problem, wydaje mi sie że wywala mnie gdy coś znajde bo nieraz pusze pare bomb albo sond i działa ale dopiero w tedy jak niema żadnego złoża a gdy na cos trafie ( tak podejrzewam bo niewidze, dlatego że mnie wcześniej wywala) to mnie wyrzuca i pokazuje ten bład.
Czy miał ktoś kiedyś taki problem i czy wie ktoś co z tym trzeba zrobić?

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 08 Sie 2006, 21:12 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2006
HP: 162
Society: SoD
Nick w grze: sexi69 sexowna69 sexy69
No tak wywala cie jak zacznie piszczeć czujnik ze coś znalazł jak tak to walcz ze sterownikami dzwięku tez to miałem przy miningu wysokie tony czujnika i bach wywalony z gry.

Dostałem od Ciejski linka mnie pomógł za co mu bardzo dziękuje,chociaż niewiem jakom masz płyte

http://www.asrock.com/sup...Model=775V88%2b

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 08 Sie 2006, 21:32 
Newbie
Dołączenie:
Sierpień 2006
też ci ten sam błąd pokazywało? jeszcze musze sprawdzic bo mi chyba niepykało nawet.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 08 Sie 2006, 21:40 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2006
HP: 162
Society: SoD
Nick w grze: sexi69 sexowna69 sexy69
to dosłownie było znalazłem coś Pi... bach wywalony

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 09 Sie 2006, 07:58 
Initiated
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
HP: 143
Society: DASK
Nick w grze: Lu
jełsi to wina karty to ...
wyłącz dźwięk w opcjach powinno zadziałć - rozwiązanie niesprawdzone i tymczasowe

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 09 Sie 2006, 08:46 
Mediocre
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Czerwiec 2006
HP: 100
Nick w grze: Maciejjy vel Galka
Tak jak napisał Lu_Nix. Sprubuj dźwięk wyłączyć w opcjach. Do tego przy starcie EU sprawdź czy wszystkie wymagania masz na zielono. Ja na ten przykład w laptopie nie mam odpowiedniej karty graficznej i identycznie mnie wywala jak czasem wchodze do inventory.

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 09 Sie 2006, 10:36 
Newbie
Dołączenie:
Sierpień 2006
Wczoraj zainstalowalem gre od nowa i to pomoglo, bo juz mi sie tak nierobi i dzwiek mam caly czas wlaczony. :)

Dzieki & pozdrawiam

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 37 gości

Panel
Skocz do: