Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Lip 2006, 10:09 
Poor
Dołączenie:
Maj 2006
HP: 95
Nick w grze: Goones
Wiec moj problem a wlasciewie nie porblem pojaiwa sie dosc rzadko i sporadycznie ale jest dosc potrzebny wiec np. nie dawno czytalem temat soc (nie chcail bym ise pomylic i urazic kogos ) P.L (chyba tak ) mianowicie chodzilo o to ze zoraganizowali sobie konkurs w ktorym chodzilo o znalezienie pecy w czgolu i teraz zaciekawlio mnie to gdyz byl rowniez screen z wnetrza czlogu wiec od razu z checia poszedlem do FF ppodchodze do czolgu zeby sprawidzic czy ja tez moge zrobic taki scrren i du... nic c mam zrobic ... to samo tyczy sie scian ...

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Lip 2006, 12:28 
Initiated
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Listopad 2005
HP: 110
Czołg na zewnątrz zabudowań, podjedz od tyłu - da się popatrzeć "przez" ścianę :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Lip 2006, 12:34 
Poor
Dołączenie:
Maj 2006
To wiem tylko pozostaje jak to zrobic ...

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 06 Lip 2006, 06:31 
Mediocre
Dołączenie:
Wrzesień 2005
HP: 98
NIe wiem nawet o jaki czołg chodzi, ale chyba uda mi się rozwiązać problem.

Stajesz z tyłu czołgu i odwracasz się do niego tyłem ustawiasz kamerę na TPP (widok z oczu trzeciej osoby). Kamera powinna się ustawić zaraz za tobą, ale jak podejdziesz dostatecznie blisko czołgu (nadal tylem do niego) i odpowiednio wymanewrujesz kamerą, powinieneś zobaczyć wnętrze. Teraz proszę mnie poprawić i powiedzieć, gdzie ten czołg....

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 06 Lip 2006, 12:04 
Poor
Dołączenie:
Maj 2006
Dokladnie o to mi chodzilo dzieki wielkie ...

Profil E-mail Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 55 gości

Panel
Skocz do: