Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 05 Cze 2005, 23:50 
Weak
Dołączenie:
Maj 2005
HP: 0
Nick w grze: Nutrix Warrior Black
Witam znalazłem pewien bug w handlu, otóż zacząłem handlować z jakimś noobem, żeby kupić od niego hide'y gdy w tym samym momencie podeszła druga osoba więc, aby nie stracić klienta nacisnąłem YES z myślą, że włączy się tylko drugi chat (przypominam, że gdy zrobi się taką operacje to nie można przełączać pomiędzy dwoma tradami tylko tworzy się jeden) Towar widziałem więc położyłem 12 PED, nacisnąłem Confirm i Accept, ale okazało się, że to był towar drugiej osoby, a ten noob dał mi pare marnych skórek, a kase otrzymał tylko on. Prosto mówiąc trade'y scaliły się ze sobą, a kase otrzymała osoba która pierwsza go zaczęła. Troche to skomplikowane, ale mam nadzieję, że rozumiecie :wink: . Nie wiem co bym zrobił jakbym kupował towar na 100 PED i tak bym stracił całą kase:?. Nie wiem czy bug jeszcze jest czy może go naprawili osobiście wole nie ryzykować.

Pozdrawiam :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 06 Cze 2005, 00:06 
Mediocre
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Czerwiec 2005
Society: Sterling & Moss
Nick w grze: Lunar_PL
Też to mialem, całkiem zabawny bug :D widac przedmioty kładzione przez dwie (lub więcej osób) :P

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 06 Cze 2005, 01:11 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Czerwiec 2005
Society: Poltropia
Nick w grze: Posse
Nutrix a dlaczego nie czytamy forum? W dwoch topicach jest to opisany jeden to NIE DAJ SIE OSZUKAC a drugi zalozony przeze mnie SCAM, nie bylo by problemu ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 06 Cze 2005, 14:34 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 69
Society: RED LEGION CADETS :>
Nick w grze: Sebek From Poland
A po co 2 takie same? :) był jeden opisany dobrze, jak wykorzystają to znaczy, że są mało warci, jak zachowają dla siebie aby się bronić to dobrze, zresztą już masa ludzi przeczytała jak go się robi, więc po kiego cenzurować i mówić przed czym się wystrzegać? :) wszyscy mają takie same prawo, aby o tym wiedzieć

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 28 gości

Panel
Skocz do: