Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 22 Maj 2006, 07:15 
Newbie
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
HP: 94
Society: -
Nick w grze: EnMaja
Witajcie mam takie pytanko a zarazem prozbe.Dlaczego jak sie loguje to mi wyswietla takie komunikat " Your avatar is already logged on. Please log in again one minute " juz dwa dni prubuje wejsc i nie moge

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 22 Maj 2006, 07:27 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
HP: 133
Society: Poltropia
Było wielokrotnie poruszane, choćby TU .
Są dwie możliwości - błąd w EU (dosyć częsty) lub ktoś wszedł na twoje konto (raczej mniej prawdopodobne).
Pisz do supportu.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 22 Maj 2006, 14:14 
Initiated
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Listopad 2005
HP: 110
Taa... najlepiej się jeszcze upewnić czy dwóch sesji EU nie próbujemy uruchomić naraz :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 22 Maj 2006, 14:43 
Initiated
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
HP: 143
Society: DASK
Nick w grze: Lu
widziałem gracz który w jason center miał podobny problem - jego podstawowy avatoar zawisił się na maszynie kraftersiek i wisiał tam pare dni (może autoclick był w to zamieszany :?: ), gracz łaził obok swojego avatara jakimś nowym i próbowął różności - strzelał, tradeował - nie wiem jak się skończyło.
Daj znać gdzie byłeś w momencie ostatniego wylogowywania - jęlsi ktoś wejdzie i przyluka Towjego avatara że stoi tam bezczynnie to masz rozwiązanie problemu.
Natomiast jeśłi informacji o tym że jesteś zalogowany pojawi się dopiero przy drugiej próbie logowania (pierwsza jest nieudana) to obstawiam kłopoty z łączem (lga, niska przepustowość, gremliny albo prawo murphy'ego)

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 44 gości

Panel
Skocz do: