Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 26 Sty 2006, 16:33 
Poor
Dołączenie:
Styczeń 2006
HP: 113
Society: Company
Nick w grze: slav fighter
Mam problem. Dzisiaj podczas polowania do mojego ekwipunku nie trafił ani jeden pec mimo iż mialem dośc sporo lootów z forsą. Najpierw grałem w teamie z qmplem, pózniej sam. Ciągle ta sama historia.Jak grałem w teamie bylo info ile dostaje cała drużyna i okienko z lootem pokazujące ile należy się mi. Koleś dostawal swoja działke a ja ani peca, natomiast wszystkie itemki wpadały jak trzeba. Pózniej pograłem troche sam i ciągle było tak samo. Forsy nie było w żadnym z okienek ekwipunku ani w portfelu awatara. Ponowne zalogowanie nic nie pomogło. Gotówka, którą za każdym tracilem nie byla zbyt wielka (2-60pec), ale jej brak spowodował, że jestem całkowicie spłukany, moja broń jest doszczętnie zepsuta i nie mam funduszy na jej naprawę(jestem początkujący jakby ktoś sie jeszcze nie zorientowal po ilości kasy z loota;)). Polowałem w Billy's Spaceship na snable, berycledy i takie małe dżdżownice:) Wie ktoś co to się kurde stało??

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 26 Sty 2006, 17:36 
Poor
Dołączenie:
Styczeń 2006
HP: 139
Society: The 3-Toed Sloths
Nick w grze: Mark Zeyo ZET
Spróbuj może przesunąć suwak w inwentory maksymalnie w dół (ja kiedyś tak szukałem butelek ze sweatem :D ). Często jest tak że jak nie masz za dużo miejsca w inwentory bądź jak ręccznie robisz przetasowania w sojej sakwie to zdarza się, że dany towar (w tym wypadku pecs) lądują w miejscu , w którym nie powinny lądować ("dół" Twojego Inventory). Pozdrawiam.

[ Dodano: Czw 26 Sty, 2006 17:40 ]
Aha , jeszcze jedno ... Prawdopodobnie piszesz , że nie masz Pecs na swojej karcie bo wszystkie zdobyte PEDY/PECE :D , lądują w inventory tak samo jak pozostałe rzeczy, czyli posiadasz te PEce ale jako towar , który nosisz ze sobą. Jeżeli weźmiesz klikniesz i przytrzymasz myszką na tych PEDach/PECach a następnie przeniesiesz je na swoją kartę to automatycznie pojawi się stan kaski na Twojej karcie :D . Jeszcze raz pozdrawiam.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 26 Sty 2006, 17:49 
Poor
Dołączenie:
Styczeń 2006
HP: 113
Society: Company
Nick w grze: slav fighter
O żesz megalol.

Miałeś. Rację. Ale się wygłupiłem:] Żeczywiście wystarczyło pojechac suwakiem w dół żeby zguba się odnalazła. Ale to cokolwiek dziwne bo okienko w inventory miałem zapełnione tylko 4obiektami i nie zajmowały one tyle miejsca żeby zając chociaz połowę okna. Pospieszyłem się trochę z tym tematem ale jak wcisnąłem "i" i nie było kasy to spanikowałem;). Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Przynajmniej miałem okazję po raz pierwszy udzielic się na forum(może w niezbyt szcześliwy sposób).

Dzięki bardzo za help:)

P. S.
Gdybym był Chuckiem Norrisem coś takiego na pewno by mi się nie przydażyło;)
P. S. 2
Pisząc o pustym portfelu miałem na myśli brak kasy i luzem w inventory, i w portfelu(może niezbyt jasno sie wyraziłem:))

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 38 gości

Panel
Skocz do: