Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 20 Sty 2006, 15:53 
Newbie
Dołączenie:
Styczeń 2006
HP: 0
Mam problem i to wielki.

[ Dodano: PiÄ… 20 Sty, 2006 15:53 ]
problem wyglÄ…da tak

Invalid activation code, the link you followed is either already used or malformed. Make sure that the link you followed is complete, it should look something like this:

https://www.project-entropia.com/accoun ... 6064135cb2

If it still does not work, you may try to retrieve a new activation link at this page, note that old links will be invalid after this.

This is where you choose the Password you will use to access both the Project Entropia website and to the virtual universe.

You may choose any password containing at least 8 characters with a-z, A-Z and 0-9. Any other characters are invalid.

Password:
Password (again):

w w w . m i n d a r k . c o m ™

[ Dodano: PiÄ… 20 Sty, 2006 15:57 ]
jak nawet poprawnie wpisze passwor (bo słyszałem że się go robi samemu) to )takie coś się wyświetla.

[ Dodano: PiÄ… 20 Sty, 2006 15:58 ]
Powiedźcie co mam z tym robić bez tego niezagram w pe .help!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 20 Sty 2006, 16:12 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
HP: 133
Society: Poltropia
Znaczy to, ze najprawdopodobniej juz w ten link kliknales i nie dokonczyles procesu rejestracji.
Drugi raz sie tym linkiem nie da posluzyc.
Nalezy poprosic o ponowne przyslanie linku aktywacyjnego (moze jest tam taki odnosnik ? - daawno tam nie bylem i nie pamietam).
A jak sie nie da - cala zabawe powtorzyc od nowa - zlozyc aplikacje o konto.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 20 Sty 2006, 16:29 
Unskilled
Dołączenie:
Październik 2005
A dobrze haslo wpisujesz? Bo moze nie wpisujesz duzych liter malych liter i cyf a to wszystko musi byc

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 20 Sty 2006, 17:31 
Qualified
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Czerwiec 2005
Society: Chłopaki z Ferajny (dobra ekipa!)
Nick w grze: The Sundance Kid
Hasło wiem ze dobrze wpisuje, bo sam na gg mowilem mu jak ma wpisac

A linka to mu chyba przysla bo był odnośnik i chyba "zamówił"

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 20 Sty 2006, 17:58 
Newbie
Dołączenie:
Styczeń 2006
niedość że napisałem że maią mi link przysłać to dodatkowo zrobiłem nowe konto.może to konto będzie działać.

[ Dodano: Pon 23 Sty, 2006 18:00 ]
Jest poniedzałek 18 godzina i linku ciagle niema.Ile to może jeszcze potrwać chce zagrać!!!!!!!!! :evil:

[ Dodano: Pon 23 Sty, 2006 21:11 ]
Mam jeszcze pare pytań co to jest hof global.Jak zrobić sobie takie szdięcie jak wy macie. :P

[ Dodano: Wto 24 Sty, 2006 15:03 ]
Pomużcie mi prosze chce zagrać.Co mam robić!!!!!!!!!!!!!!!!!

[ Dodano: Wto 24 Sty, 2006 16:41 ]
Tamte pytanka są pobocze ale interesuje mnie to o linku bo pierw musze zagrać.

[ Dodano: Wto 24 Sty, 2006 17:00 ]
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
help!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Profil E-mail Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 40 gości

Panel
Skocz do: