Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 31 Maj 2014, 08:44 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 156
Society: P.L.
Nick w grze: Pawel Zari Zareba
Witam.
Ściągnąłem sobie ostatnio Entropię w celu przypomnienia conieco tego świata :wink:
Jako że wiele pedów na karcie nie pozostało to chciałem opróżnić inventory za pomocą aukcjonera i tu pojawia się problem.
Po kliknięciu w/w pana strasznie długo mi ładuje informacje o aukcjach, czasami wogóle nie daje rady załadować. Częściowo pomaga ponowne wejście w aukcje. Z netem raczej problemu nie mam, pingi i utrata pakietów raczej w normie. Pogrywam w Battlefiel 4 i jest ok. Przez ten problem nie mam jak zamienić wełny itp. za pedziki :lol: Trade terminal nie wchodzi w grę bo zawsze to dodatkowy zastrzyk gotówki z %.
Druga sprawa to okno lootu, jak zamienić na opis w lewym górnym rogu ekranu, taki widziałem na filmikach? (nie bić za niewiedzę, ostatnio "aktywnie" grałem w 2009r.).
Mam nadzieję że ktoś odpowie mimo małej aktywności na forum.

P.S: okno lootu sobie już zmieniłem więc pytania nie było ;P

Problem nadal jest ale nie tylko z aukcjonerem. To samo jest w przypadku otwarcia storage terminala lub przy informacji o przedmiocie. Bardzo długo się te informacje ładują. Trochę to dziwne bo przy polowaniu żadnych problemów nie mam.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Cze 2014, 13:56 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2006
HP: 270
Society: Kingsajz
Nick w grze: Northberg
Lagi to niestety norma, chociaż ostatnio prawie ich nie miewam.

Co do lootu to Opcje -> HUD -> Disable Loot Windows

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Cze 2014, 21:52 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 156
Society: P.L.
Nick w grze: Pawel Zari Zareba
Kiedyś jak handlowałem to z aukcją problemów nie było, klikałem i się odświeżało. Teraz zaś nawet ze sprzedażą zakichanych olejków jest problem. Nie wyobrażam sobie jakiegokolwiek handlu, chyba że to tylko ja mam taki problem...

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 31 gości

Panel
Skocz do: