Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 03 Mar 2010, 09:09 
Newbie
Dołączenie:
Luty 2010
Witam jestem nowym uzytkownikiem i od samego poczatku mialem problem z grafika w tej gierce.Najpierw przy tworzeniu postaci w ogole jej nie widzialem a po zalogowaniu widzialem tylko kontury budynkow i niebo :) zainstalowalem najnowsze sterowniki do karty graficznej (GeForce 9800gt) i wszystko by bylo dobrze gdyby nie to ze postacie sa szare,przeszukiwalem tenaty na tym forum i niestety nie moglem sobie pomoc,zainstalowalem 3D-Analyze i po uruchomieniu loadera z 3D-analyze ten program po prostu sie scina i nie moge uruchomic gry (klikam na lunch i nic sie nie dzieje) nie mam juz pojecia co jeszcze moglbym zrobic zeby to dzialalo xd aha i kilka razy przeinstalowywalem gierke.
prosze o pomoc z gory dzieki :)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 03 Mar 2010, 09:58 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
HP: 178
Society: Freelancer
Nick w grze: Piotr JIIIS Wojtowicz
mam ta sama karte graficzna, 4 GB RAM, ustawienia w grze wszystkie na High i smiga pieknie

tu screen jakie mam sterowniki: (o ile pamietam to zainstalowalem chyba po prostu z plytki bez zadnych aktualizacji, ale nie na 100%)

656

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 03 Mar 2010, 10:12 
Newbie
Dołączenie:
Luty 2010
U mnie bez aktualizacji sie nie obejdzie bo na sterach z plytki nie mialem w ogole obrazu :/ przy tworzeniu postaci mialem czarne tlo a po zalogowaniu postac byla przezroczysta praktycznie nie widzialna i jak juz wyzej pisalem widzialem tylko kontury budynku,teraz ogolnie jest dobrze z tym szczegolem ze postacie sa szare ...........

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 03 Mar 2010, 10:29 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2009
HP: 142
Nick w grze: Ralph Sivy Bittner
Ustaw w EU (esc. -> options -> advanced) shadery na Very High, reszta opcji nie ma większego znaczenia - to tylko eye candies.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 03 Mar 2010, 10:44 
Newbie
Dołączenie:
Luty 2010
he he pomoglo,ty :) a ja tu pol komputera rozgrzebalem xd

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 03 Mar 2010, 16:41 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
HP: 178
Nick w grze: Piotr JIIIS Wojtowicz
Platon123 napisał(a):

boszsze, widzisz i nie grzmisz :roll: czemu muzyka gra tak cicho? a podglosniles?

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 03 Mar 2010, 17:32 
Newbie
Dołączenie:
Luty 2010
No dobra jakos zapomnialem o tych ustawieniach kazdemu moze sie zdarzyc ;p

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 03 Mar 2010, 20:49 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
HP: 102
Society: www.EF.pl
Nick w grze: Mortifer Kemoiz
No nie wiem czy każdemu... komuś kto ma mózg chyba nie :P

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Mar 2010, 10:08 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2009
HP: 142
Nick w grze: Ralph Sivy Bittner
JIIIS napisał(a):
Platon123 napisał(a):

boszsze, widzisz i nie grzmisz :roll: czemu muzyka gra tak cicho? a podglosniles?

J3, Ty gdzieś tam na helpedsku chyba siedzisz, nie? Powinieneś wiedzieć, że najprostrze porady są zazwyczaj najskuteczniejsze :P

"Sprawdź czy kabel zasilający podłączony jest jednym końcem do gniazdka elektrycznego a drugim do monitora. Jeżeli tak, to spróbuj zamienić końce."

;)

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 94 gości

Panel
Skocz do: