Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 25 Sty 2010, 21:01 
Newbie
Dołączenie:
Styczeń 2010
Witam, mam pewien problem z pobraniem otóż pobierałem grę przez klienta ze strony entropi paseczek doszedł do końca i wyskoczyło że trzeba czekać <99.59.59... Nie wiem co jest grane dodam że gdzieś w połowie pobierania transfer nagle ze 120kb/s skoczył do 500kb/s i dopiero pod sam koniec został na 200kb/s... Proszę o pomoc z góry dzięki.

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 25 Sty 2010, 21:16 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
HP: 133
Society: Poltropia
Ehh z tym ich instalatorem sa niestety same kłopoty.
Uruchom ponownie - powinien dociągnąć.
Jednak obawiam się, że może być konieczne pobranie całości na nowo :(
Na forum gdzieś niedawno ktoś podawał link do pełnej instalacji którejś z ostatnich wersji - poszukaj i zacznij od tego (jeśli instalator sam nie ruszy i nie dokończy).

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 25 Sty 2010, 21:19 
Newbie
Dołączenie:
Styczeń 2010
Uruchomiłem ponownie i pobiera od nowa z prędkością 10mb gdzie internet mam 1mb ;O Może coś z tego będzie z tym transferem piszę że mi się bedzie pobierać 5min gra więc o ile się utrzyma to nic straconego.

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 26 Sty 2010, 09:44 
Newbie
Dołączenie:
Styczeń 2010
To znowu ja przepraszam że tak post pod postem ale mam jeszcze jeden problem. Mianowicie pobrało mi grę z tym że ściągałem ją na laptopie i chce przerzucić ją teraz na swojego stacjonarnego pc ale nie mogę jej znaleźć... W tym folderze co dawałem żeby się pobierało jest kilka plików i folderów ale nie ma tam tej instalki wie ktoś czy ona się gdzieś czasem domyślnie nie zapisuje?

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 26 Sty 2010, 10:29 
Inept
Dołączenie:
Styczeń 2010
HP: 0
Nick w grze: ktoosiu
tu masz link do bezpośredniego pobrania: entropiauniverse.pl/viewtopic.php?p=79967#p79967

a to się zapisywało gdzieś w ukrytych plikach chyba w documents and settings dokładnie Ci nie powiem

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 26 Sty 2010, 11:13 
Newbie
Dołączenie:
Styczeń 2010
Ok, mam wszystko wielkie dzięki ;]

Profil E-mail Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 101 gości

Panel
Skocz do: