Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 14 Lis 2009, 09:09 
Newbie
Dołączenie:
Listopad 2009
Witam
Na wstepie dodam ze przegladalem forum i te porady ktore znalazlem nie pomogly.

Chce pobrac gre, pobieram instalator z oficjalnej strony i niestety wyskakuje mi taki blÄ…d:
http://img163.imageshack.us/i/beztytuukx.jpg/

Prosze o pomoc, jakies linki z porada basz aktualna instalka najlepiej sprawdzona juz przez kogos.

Dodam ze posiadam laptopa 2x 1.8GB procek, 2GB RAM grafika jak na zdjeciu powyzej 250GB hdd

pozdrawiam

Ostatnio edytowany przez wujekjoe, 14 Lis 2009, 09:52, edytowano w sumie 1 raz

Profil E-mail Offline
PostPost został usunięty przez will 14 Lis 2009, 09:16.
Powód: za duzo browara ...
Nie podano
PostWysÅ‚any: 14 Lis 2009, 10:02 
Green
Dołączenie:
Marzec 2008
HP: 220
Society: BlackAngels HQ
Nick w grze: Zlotko
na takim sprzecie to ci sie nawet eu nie odpali :D:D ale, gdybys sie uparl zeby przynajmniej zainstalowac, to sprawdz miejsce, ale na dysku systemowym. instalator potrzebuje troche miejsca, zeby sie rozpakowac

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 14 Lis 2009, 11:25 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
HP: 178
Society: Freelancer
Nick w grze: Piotr JIIIS Wojtowicz
czyli glowna instalka juz sie zainstalowala i siada przy patchach? czy jeszcze przy glownej instalce sie sypie?

@Turek: czemu ma nie pojsc, w sumie tej karty grafiki nie znam, ale jak widac EU ja zaakceptowalo, pytanie czy ruszy na niej ;) a EU sie rzuca odnosnie ramu, ale 2gb wystarcza, zawsze jest ta opcja uruchomienia w SafeMode

PS. haha, will, pijesz od rana, czy trzyma Cie jeszcze po wczoraj? :mrgreen:

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 14 Lis 2009, 20:47 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
HP: 0
nie jestem pewien na 100 % ale powinienes sprawdzic miejsce na dysku sytemowym , gra moze sie najpierw sciagac do jakiegos tymczasowego katalogu na glownej partycji .

pozdro .

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 14 Lis 2009, 23:15 
Weak
Dołączenie:
Lipiec 2006
HP: 0
Nick w grze: An AnZabo Zabo
jw. mówili poprzednicy czyli wolne miejsce na partycji systemowej, + jeszcze zauważyłem ze jest 2040 MB RAM, dość niecodzienna wartość powinno być 2048, zakładam ze 8MB bierze karta graficzna a to jest za mało MB dla grafiki, w biosie można zwiększyć ta wartość polecam do min 256MB.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 24 Lis 2009, 17:23 
Inept
Dołączenie:
Styczeń 2008
HP: 111
Society: Kingsajz
Nick w grze: KUB
An_ napisał(a):
jw. mówili poprzednicy czyli wolne miejsce na partycji systemowej, + jeszcze zauważyłem ze jest 2040 MB RAM, dość niecodzienna wartość powinno być 2048, zakładam ze 8MB bierze karta graficzna a to jest za mało MB dla grafiki, w biosie można zwiększyć ta wartość polecam do min 256MB.

To ja się podłącze do pytania.
Mam takie same objawy jak wujekjoe. Gra jest zainstalowana ale nie chce się zaaktualizować ze wględu na brak miejsca na dysku.
11 GB wolnego miejsca na dysku systemowym i 4GB RAM. Radeon X1600
Przed ostatnią aktualizacją gra uruchamiała się normalnie.

Jakieś pomysły ?

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 94 gości

Panel
Skocz do: