Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 24 Wrz 2009, 19:04 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
HP: 138
Society: PLR, Bzz, K$, O PL
Nick w grze: Arko Okta Kot
Witam.

Podczas próby instalacji EU wyskakuje mi najpierw okienko: "Setup has detected that your Visual C++ runtime files are out of date."
Następnie jak dam kontynuację pojawia się na mrugnięcie małe okienko a potem wyskakuje kolejne z komunikatem: "technology install not completed - an error detected. aborting setup" i jest to komunikat z okienkiem nazwanym: Microsoft DirectX(TM) Version 9(C) Technology is required.

mam vistę home edition i sprawdziłem everestem, że Direct jest 9c więc jakie tam required? oczywiście vcredist_x86 zainstalował się bez błędów.

JakieÅ› sugestie.

Sprzęt grafa: gf9600GS (obsługa directx10 ale nie zainstalowałem jeszcze), system-VHPE, pamięć i cała reszta w nadmiarze

pozdro

PS: pliki instalacyjne mam ściągnięte ze strony EU tyle że zaraz po wejściu VU (czyli jakieś 2 dni po).

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 24 Wrz 2009, 19:09 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 130
Society: Poltropia
Nick w grze: Jarek CvX Cvoxs
Spróbuj zainstalować najnowszego DirectX-a 9.0c bo nie każde 9.0c jest takie samo. :) http://www.microsoft.com/downloads/deta ... 6652cd92a3

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 25 Wrz 2009, 13:02 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
HP: 138
Society: PLR, Bzz, K$, O PL
Nick w grze: Arko Okta Kot
Zainstalowałem DirectX 10.

Następnie udało się zainstalować EU przy czym podczas kopiowania plików 3 razy wyskoczył błąd crc jakiegoś pliku co skwapliwie ignorowałem (pewnie mnie będzie wywalać w jakimś zakątku amety).

na ustawieniach medium w rozdzielczości 1280x800 chodzi płynnie.

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 98 gości

Panel
Skocz do: